2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar içinizde hala lekelenmeleri devam edeenler varmıı??

kılzar dün kk'da bana gelen doğumgünü mesajı çokgüzeldi
Merhaba melis_melis, Gelemedik ama unutmadık da; Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız... Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz. ıyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz. Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : )

ne kadar sıcak ve içten yazılmış teşekkürler kk turkbayragi

gnydn kızlar bende bu akşam doktora gidiyorum kontrole. inş. hayırlı haberlerle dönerim

kızlar içinizde hala lekelenmeleri devam edeenler varmıı??

ya bugün 12. haftayı doldurdum diye seviniyordum.
az önce tuvalette akıntımın hafif turuncu bir hale dönüştüğünü gördüm.
Yine mi kanama olucak nedir bu ya,
çok moralim bozuldu.

nezle de başladı. akşam felaket kustum. o kadarki içerde bişey kalmayınca, hala öğürmekten kal geldi.

bu ne şimdi. 12 hafta dolunca rahatlanıyordu hani.:umursamaz:

Canım ya kusura bakma haberimiz yoktu
şimdi baktım profilinden dünmüş doğum günün
bizde şimdi kutlarız o zaman
nice mutlu, sağlıklı, ve uzun ömürlere
evladın, eşin ve tüm sevdiklerinle birlikte olman dileğiyle
doğum günün kutlu olsun a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Tamam canim sen siteyi gonder ben bi goz atayim.

Saati cok o olmaz da cuzdan iyi fikir cuzdani baya eski,
bak ben kendim bugunu hic dusunemezdim.
Eee simdi ki sorun da nerelerde guzel cuzdanlar vardir, cok fenayim dimi. kaydirigubbakcemile3

Bende geçen doğum gününde cüzdan almıştım canım eşime pierre cardin den tavsiye ederim.. 80 tl almıştım bu sene fiyat nedir bilmiyorum

Canim artik normali o zaten bizde haftada 1 en fazla 2 olarak devam ediyoruz yani bizde de eskisi gibi yok.
En iyisi doktoruna sor sen icinde kusku varsa o seni rahatlatir bu konuda.
bende dün gece ağladım bu yüzden dedim göbüşüm kocama olunca beni beğenmiyeceksin zaten şeyde yapamıyoz soğuyacaksın benden dedim
kıslarrr ya çok seviyorum koçişimi delimisin sen bin kat daha fazla seviyorum benim meleğimi taşıyorsun sen o göbüş için biz 2 yıl bekledik sabrettik delimsin sen
herhalinle seviyorum dedi bana.. bir de olsun o işide düşünme bu halde ne benim aklıma gelir ne senin sadece sizin sağlığınız önemli sabrederiz acısını sonradan çıkarırız dedi yaaa:kedi:

şekerim kocişin gerekeni demiş doğru söze ne hacet

Kızlar, sağınızda solunuzda hamileyken grip, nezlr gibi bişey geçirip, doğum yapan eşiniz, dostunuz var mı?
Tedirginim bebeğe zararı olursa diye.

çin takvimine baktınızmı kızlar

yaw ben ne diyom, sen ne diyon.

Çin takvimine hakkaten inanıyor musunuz ya, biraz saçma değil mi sizce.
Aynı yaştaki herkes, aynı ayda aynı cinsiyette bebek doğuracak.
Sizce bu doğanın dengesine de aykırı değil mi.

Hadi eskiler karnın şeklinden, ne biliym, bebeğin hareketlerinden falan tahmin yapıyorlar, o bile bir yere kadar, ama yemişim çin takvimini valla kusura bakma gülüm.:mymeka:

amin canım hep birlikte inşallah opuyorumnanaktan

ay bugün burası çok sessiz yaaaaa
gerçi benimde işlerim çok ara ara bakıyorum

Bişey sorucam, hayalet mi oldum bu topikte, kimse beni duymuyor mu?
Neden her muhabbete cevap var da bana kimse ilgi göstermiyor.
Bugün kötüyüm dedim.
Dün akşamdan beri sıkıntılıyım dedim.
Grip oluyorum, bebeğime zarar verir mi bileniniz var mı dedim.
12 haftamı bugün doldurdum Maaşallah ama bugün turuncu akıntım oldu, başlarda zaten kanamam vardı, başa mı dönüyorum dedim.
Ne ilgi alaka, ne moral motivasyon, ne bilgi.
ayıp oluyor valla. Gruplaşıp, kendi aranızda konuşacaksanız, ben çıkayım bari.

Canim benim yanlis anlama ama simdi sen alingansin ondan boyle dusunuyorsun.
Yani okadar cok kisiyiz ki arada oluyor boyle ama gruplasmadan dolayi degil insanlik hali
bende bazen giriyorum yazi yaziyorum goren de olmuyor cevap veren de olmuyor ama cidden ustume alinmiyorum
kasten birsey yapildigini da dusunmuyorum bazen yazilar aradan kaciyor gorunmuyor hepsine bir cevap yazilmiyor.
Cok fazla kafana takma bunlari canim benim.
Bende grip olmustum pazartesi sabahtan aksama kadar kustum basim agridi ama cok sukur bugune biraz daha gecti zannetmiyorum cok fazla zarari olsun.
Turuncu akintin icin birsey diyemicem doktoruna danis canim bende sadece beyaz ve sari akinti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…