2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Teşekkür ederim sensi,
hakkaten alıngan oldum galiba, çünkü çok tedirginim.
sen gribi nasıl atlattın. aslında yatıp dinlenmek lazım ama işteyim imkansız.:gitme:

ben varım ben varım :icecream:
sanırım 9 ay sürecek bu lekenmem
3 haftadır bir azalma yok kendisinde

ya benimde lekelenmem oluyor bu düşük riski demektir her qün qelmiyor ama bir qün qelmese ertesi qün kesin lekelenmem qeliyor ve moralim 0 oluyo inşallah biran önce lekelenmelerimiz biter yaa.. sende ilişki yasağı varmı ?? dr bana lekelenmen bitene kadar ilişki yasak dedi.

Teşekkür ederim sensi,
hakkaten alıngan oldum galiba, çünkü çok tedirginim.
sen gribi nasıl atlattın. aslında yatıp dinlenmek lazım ama işteyim imkansız.:gitme:

Benimkisi aslinda grip degildi canim pazar gunu banyo yapip disari cikinca usutmusum,
pazartesi kafam bogazim yaniyordu biraz ve aksama kadar kustum, yattim aksam zorla sicak corba ictim
ama bogazim felaket yaniyordu artik surekli kusmaktan ertesi gun de cok kustum ama yattim ben
sicak sicak yat oyle gecer ins zorla da olsa bol sivi ic, is yerinde cok zor keske izin alsaydin.

yok canım olur mu öyle şey niye gidiyorsun
ben senin yazdıklarını okudum ama cevap yazmaya vaktim olmadı malesef
doktorlar 12. hafta azalır diyor bu tür rahatsızlıklar için ama kesin değil
benim arkadaşım 15. haftasında hala yatıyor. ona da 17. haftaya kadar yat demişler
grip de bebeğine zarar vermez korkma, sadece sen ilaç alamadığın için geç iyileşirsin o kadar

evet canım ilişki yasağı var. benim lekelenmem hergün devam ediyor malesef ama ben bağışıklık kazandım. moralim bozulmuyor artık . sende kafana takma

sağol canım,
bugün tersimden kalktım galiba kusura bakmayın ya.
İnşallah sen de düzelirsin bir an önce, çalışmaya başladın mı, rapor devam mı?

ikili test yaptıran varmı kızlar.. dr bana bu hafta kan,şeker,idrar testi, ikili test vs yaptı.. kan değerlerim çok düşük çıktı 8 kutu FERPLEX FOR verdi qünde 2 şurup içiyorum vitamin falanda verdi.. lekelenmem devam ettiği için progestan'a devammm.. coraspin de içiyorum of anlıyacağınız bütün qünüm ilaç içmekle qeçiyor :bbo:

sağol canım,
bugün tersimden kalktım galiba kusura bakmayın ya.
İnşallah sen de düzelirsin bir an önce, çalışmaya başladın mı, rapor devam mı?

raporum devam canım çalışamıyorum malesef
kanama devam ettikçe ayağa kalkmam yasak

Kızlar, sağınızda solunuzda hamileyken grip, nezlr gibi bişey geçirip, doğum yapan eşiniz, dostunuz var mı?
Tedirginim bebeğe zararı olursa diye.
benim çok yakın bi arkadaşım 6-7 haftalıkken çok ağır grip oldu
ateşler içinde yattı kızcağız hiç bir ilaçda kullanamadı ama evde sürekli yattı dinlendi
çok şükür şimdi bir kızı var sağlıklı

şimdi daemon la konuştum kızcağızda hastaymış
bende merake ettim aradım yatıyormuş evde baya bi üşütmüş:1no2:

kızlar her hafta evde düzenli tartılıyorum
hamile kalmadan önce 48 kg dum
geçen hafta toplamda 800 gr almıştım
bu hafta 500 gr gözüküyor
300 gr vermişim
sizin kilo alımlımı nasıl gidiyor

ben ilk dr gittiğimde 58.900 düm
sonra 59.600 oldum en son (cuma) 58.800 e düşmüşümmm

ben ilk hamile kaldığımda tartıldım 54 tüm
sonra da tartılmadım, evde tartıda yok hergün düzenli bakamıyorum
doktorum da beni hiç tartmadı nedense, şu anda kanamaya odaklanmış durumda. 10 kilo da alsam umrunda olmayacak adamın

ben doktorda tartılıyorum ama kahvaltıdan sonra kıyafetlerle falan 51-52 kilo geliyorum kaydirigubbakcemile3
benim doktorum bana 16 kiloya kadar alabilirsin dedi akannehirakannehir

ben geldiimmm.... yine yenidenn...
saat 10.30dan beri, işe yeni biri başlamış, iş geliştirici mi neymiş, ona neler yaptıgımızı ettiğimizi raporları anlatıyorum.. valla çenem ağrıdı :bbo:
neyse gitti..
yarın sabah erkenden yine gelcekmiş.. imdaaaattt laelaelaelaelae

kızlarrrr ikili test , kan ve idrar şeker testi yaptıran varmıı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…