Canim benim yanlis anlama ama simdi sen alingansin ondan boyle dusunuyorsun.
Yani okadar cok kisiyiz ki arada oluyor boyle ama gruplasmadan dolayi degil insanlik hali
bende bazen giriyorum yazi yaziyorum goren de olmuyor cevap veren de olmuyor ama cidden ustume alinmiyorum
kasten birsey yapildigini da dusunmuyorum bazen yazilar aradan kaciyor gorunmuyor hepsine bir cevap yazilmiyor.
Cok fazla kafana takma bunlari canim benim.
Bende grip olmustum pazartesi sabahtan aksama kadar kustum basim agridi ama cok sukur bugune biraz daha gecti zannetmiyorum cok fazla zarari olsun.
Turuncu akintin icin birsey diyemicem doktoruna danis canim bende sadece beyaz ve sari akinti var.
ben varım ben varım :icecream:
sanırım 9 ay sürecek bu lekenmem
3 haftadır bir azalma yok kendisinde
Teşekkür ederim sensi,
hakkaten alıngan oldum galiba, çünkü çok tedirginim.
sen gribi nasıl atlattın. aslında yatıp dinlenmek lazım ama işteyim imkansız.:gitme:
Bişey sorucam, hayalet mi oldum bu topikte, kimse beni duymuyor mu?
Neden her muhabbete cevap var da bana kimse ilgi göstermiyor.
Bugün kötüyüm dedim.
Dün akşamdan beri sıkıntılıyım dedim.
Grip oluyorum, bebeğime zarar verir mi bileniniz var mı dedim.
12 haftamı bugün doldurdum Maaşallah ama bugün turuncu akıntım oldu, başlarda zaten kanamam vardı, başa mı dönüyorum dedim.
Ne ilgi alaka, ne moral motivasyon, ne bilgi.
ayıp oluyor valla. Gruplaşıp, kendi aranızda konuşacaksanız, ben çıkayım bari.
ya benimde lekelenmem oluyor bu düşük riski demektir her qün qelmiyor ama bir qün qelmese ertesi qün kesin lekelenmem qeliyor ve moralim 0 oluyo inşallah biran önce lekelenmelerimiz biter yaa.. sende ilişki yasağı varmı ?? dr bana lekelenmen bitene kadar ilişki yasak dedi.
yok canım olur mu öyle şey niye gidiyorsun
ben senin yazdıklarını okudum ama cevap yazmaya vaktim olmadı malesef
doktorlar 12. hafta azalır diyor bu tür rahatsızlıklar için ama kesin değil
benim arkadaşım 15. haftasında hala yatıyor. ona da 17. haftaya kadar yat demişler
grip de bebeğine zarar vermez korkma, sadece sen ilaç alamadığın için geç iyileşirsin o kadar
sağol canım,
bugün tersimden kalktım galiba kusura bakmayın ya.
İnşallah sen de düzelirsin bir an önce, çalışmaya başladın mı, rapor devam mı?
benim çok yakın bi arkadaşım 6-7 haftalıkken çok ağır grip olduKızlar, sağınızda solunuzda hamileyken grip, nezlr gibi bişey geçirip, doğum yapan eşiniz, dostunuz var mı?
Tedirginim bebeğe zararı olursa diye.
evet canım ilişki yasağı var. benim lekelenmem hergün devam ediyor malesef ama ben bağışıklık kazandım. moralim bozulmuyor artık . sende kafana takma
Canim benim dogum gunun kutlu olsun, bebeginle esinle beraber nice mutlu saglikli yillara insAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?