2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaka yaptım ama geniş paçaydı pantalonum sorun çıkmadıbilmiyorumkismile

ben utanmasımkiiibilmiyorumkismile

buarada kızlar
açlık kan şekerim:91
tokluk kçş:93 çıktı nası?

benim de 84 - 110
doktor çok ii dedi.
bence iyi

hadi yaaaaaeyvahedigeldismile

benimde bugün 2. aşım var öğleden sonra gidecem 1. nin yeri yeni geçmişti

Bana doktorum 1 doz yaptır bıdaha yaptrma dedı.Bıde sağlık ocağında yaptırma gel biz yapalım.Onlar karma yapıyo dedı.Kızlar kafayı yicem ya.Nasıl şimdi sağlık ocağındakı ne oluyo pekıbilmiyorumkismile

ayy utanıyo utanıyoo yazııkk

ay kıs gıtmeyelım ustune.
utancak ıyıcenesempatiksalakcinni
elhım utanma olur öle seyler dıcem ama bı tek sende oluyo

olsun cok görüşmeyinbilmiyorumkismile
buarada biliyom aveanın çekmediğini zemin kattan dolayı...
ama evi değiştirince cebide değiştir olmamı

ihihihihi
evet
o benimbayanssulusmile

ama cumartesı gunude belkı e- bebekın semınerıne gıtces.
bıde osgenın bu tarafta bı ısı varmıs bu aralar bu tarafa gecınce ukla ozge ben goruscesbilmiyorumkismile

senın ııcn alıcam bı avea kıs=)
eskı hattım vardı bı yerlede evde telefonda var ona takarım bulunca acık durur hıc olmassakaydirigubbakcemile2

ilk evlendıgm zamanlr bırkere alttan muayene oldum vajınusmus ıcın kadın doktora gıttm bı agrp oldm ama sımdı hamıleyken ya dikkat etmezlerse cocumaaa

evet bu aralar geçcem o tarafa görüşces bilmiyorumkismile

gercek gercek bis hıc yalan sölermıyızsempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
valla hee az ilerim gebze. sevra yevvrum gel senle biz buluşalım.

bak sana arkidiş buldum
hadi oynayınkaydirigubbakcemile2

bu arada bu hafta sonu da full karşıdayım ben
ama kocamnan
ctesi öğleden sonra ataşehire abime geçcez, yeğenimin doğum günüsü var..

pazar da kozyatagında arkadaşlar var onlara kayfaltıya gitces..

ilk evlendıgm zamanlr bırkere alttan muayene oldum vajınusmus ıcın kadın doktora gıttm bı agrp oldm ama sımdı hamıleyken ya dikkat etmezlerse cocumaaa

alemsin hee ilişkiye girerken çocuğuna birşey olmuyor da alttan bakınca mı olacaksempatiksalakcinni

tek doz aşı doğumda ne seni ne bebeği korumaya yetmez sağlık ocaklarındaki tetanoz difteri karma gerçi yapılmasında bi sakınca yok ama yararıda yok bende tek tetanoz alıp onu yaptırdım ama iki doz şart yada hiç yaptırma aynı kapıya çıkıyo

merhaba canım, sen saglık ocagına kaydını yaptırmadıysan hemen gıt yaptır derim, çok ılgılıler aile hekımınle tanış. ben tetenozu orda vurdurdum, dun eve geldıler takıp edıyorlar, gelışımını verılen ilaçları sordu hekım, tahlıllerıme baktı, sonuçları begendi. bende bu kadar ılgılı oldukları ıçın çok mutlu oldum. dogumdan sonra zaten bebeğin tum aşılarını saglık ocagında yaptıracagım, kayıtolmak çok koly tc kımlık no yeterlı bu arada.

bu arada bu hafta sonu da full karşıdayım ben
ama kocamnan
ctesi öğleden sonra ataşehire abime geçcez, yeğenimin doğum günüsü var..

pazar da kozyatagında arkadaşlar var onlara kayfaltıya gitces..

benımde yegenımın dogum gunusu yarın bende annemlerde olcam..
anam pazar gunu aksam akadar arkidişindemı olursunuz..

ahhhhh ahhhh alttan muayenemi ben alttan muayene olmamak için kaç kere doktorun kapısından kaçmış insanım. ama başa gelince çekiliyo kızlar yapacak bişi yok. bebek olmayınca 2 aşılama 1 de tüp bebek tedavsi oldum hadi gelde açma bakalım 2. 5 yıl boyunca açtımda açtım vallaha şimdi alıştım artık sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…