D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #60.801
siz neden hep berabersinizalsanaalsanasmile
ağzını hayıra
dötünü bayıra ösgembilmiyorumkismile
Ben evde kullanıyorum ama wireless bağlantıyı kapattım ben hamile olduğumu öğrendiğim gün, evin içinde biraz kablo falan oldu ama uzun bir kablo çektim onunla kullanıyorum.. Arada kucağıma aldığım da oluyoo.. Tamamen zararsız olmasa da kabloyla bağlantıyla radyasyonu biraz azalttığımı düşünüyorum...
saglıkla kullansın bebişin cnmmm ne gusel cekrsn fotoları koyarsn sonnaa
ay durmadım valla ama resimlerini koyamıyom hafıza kartım yok
praktikere gittim harflerden aldım
battım battım 7 harf...
Kızımın dolabına minicik askılar aldım
emzik kabı,burun aspratörü aldım okaaa
o nasıl olayorbilmiyorumkismile
bende 8. Kilomu aldım kızlar
ukla ıyıymıs.
cok yogunmu ısyseınde o yusden gelememsı ıslerımı hafıfıletıyım gelırım dedı..
dun bıze ası yapan hemsıre canımızı cok yaktı benım kolum sısıtı gece sol yanıma dondugumde hep uyandım kaldıramıyorum kolumu.
uklada aynı durumdaymıs
kızlar varmı önemli şeyler herkes iyi dimi geçmişe bakmaya kalksam uzun sürer oturmayıp yatmam lasım :ecrin_bebek:
ukla ıyıymıs.
dun bıze ası yapan hemsıre canımızı cok yaktı benım kolum sısıtı gece sol yanıma dondugumde hep uyandım kaldıramıyorum kolumu.
uklada aynı durumdaymıs
ara ara merak ettim bilmiyorumkismile
böle daha rahat çalışıyom evet sempatiksalakcinni
özgoş dün gece cevapladım mesajını
iletildi dimi kuzu sana
hadi yaaaaaeyvahedigeldismile
benimde bugün 2. aşım var öğleden sonra gidecem 1. nin yeri yeni geçmişti
geldi canım geldiözgoş dün gece cevapladım mesajını
iletildi dimi kuzu sana
günseşşşşşşşş valla sahabhtan beri yazacam ama araya bişey giriyo hep sen tam sopalıksın. Bikere akıntı olayı ihmal edilecek bişey değil enfeksiyon olabilir buda erken doğuma neden olabilir diye defalarce konuştuk. Üstüne bide kızarmış acıyo diyosun ama hala harekete geçip bi doktor randevusu alamadın. Ayırca sanırsın izmir yüzölçümü en büyük şehir ulan en uzak mesafesi yarım saatte gidiliyor biz ne yapalım istanbulda yakın mesafelere bile trafik yüzünden 1 saatte ancak varıyoruz.Sana ne güzel doktorda önermişler gitsene artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir valla alıcam elime sopayı ona göre kızdırma kafamı artık kendini düşünmüyosan bebeğini düşün. Ayrıca şu şeker testinide ihmal etme
aa bu arada elhamra dün altına kaçırmış yolda doktora giderken akannehir
her yeri batmış
vah vah garibim çok üzüldüm ya rezil olmuş yollarda :umursamaz:
nedenmiş elhamra? neden olurmuş öyle sordun mu doktora bilmiyorumkismile
geldi canım geldi
sabah gördüm yine :kedi:
zeynebi de bir daha kızdırmaaklava: :mymeka:
akannehirakannehir
hoşgeldinnnnnnnnn nassın??
ilk asıyı yaparken acımamasıtı sonradan baslmıstı agrısı ama şişme falan olmamıstı.
bu kez baska bı hemsıre yatı ondan oldu herald eyaparkende cok acıdı uklayada aynı hemsıre yaptı onunkıde aynı durumdaymısbilmiyorumkismile
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar varmı önemli şeyler herkes iyi dimi geçmişe bakmaya kalksam uzun sürer oturmayıp yatmam lasım :ecrin_bebek:
O NASIL ASI YAPTIYAAA BENMKI HIC AGRIMADIIIIukla ıyıymıs.
uklada aynı durumdaymıs
günseşşşşşşşş valla sahabhtan beri yazacam ama araya bişey giriyo hep sen tam sopalıksın. Bikere akıntı olayı ihmal edilecek bişey değil enfeksiyon olabilir buda erken doğuma neden olabilir diye defalarce konuştuk. Üstüne bide kızarmış acıyo diyosun ama hala harekete geçip bi doktor randevusu alamadın. Ayırca sanırsın izmir yüzölçümü en büyük şehir ulan en uzak mesafesi yarım saatte gidiliyor biz ne yapalım istanbulda yakın mesafelere bile trafik yüzünden 1 saatte ancak varıyoruz.Sana ne güzel doktorda önermişler gitsene artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir valla alıcam elime sopayı ona göre kızdırma kafamı artık kendini düşünmüyosan bebeğini düşün. Ayrıca şu şeker testinide ihmal etme
sempatiksalakcinnisenin dunkı meşaşında gecmıslre goturdu beni=))
yemek yaptıktan osnra gordum gec saattesempatiksalakcinni
evet sinir oluyorum kıskanıyorumbilmiyorumkismileuklaynan mıbilmiyorumkismile
amin kuşum hepimizin bebikleri...saglıkla kullansın bebişin cnmmm ne gusel cekrsn fotoları koyarsn sonnaa
aa bu arada elhamra dün altına kaçırmış yolda doktora giderken akannehir
her yeri batmış
vah vah garibim çok üzüldüm ya rezil olmuş yollarda :umursamaz:
nedenmiş elhamra? neden olurmuş öyle sordun mu doktora bilmiyorumkismile
sen bana hıc meşaş atmıyonmafoldumben
yok önemli bişi canım kaç kg aldık konuşması vardı işteohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?