aarrrcccc gelioooommmm
ahhhhh ahhhh alttan muayenemi ben alttan muayene olmamak için kaç kere doktorun kapısından kaçmış insanım. ama başa gelince çekiliyo kızlar yapacak bişi yok. bebek olmayınca 2 aşılama 1 de tüp bebek tedavsi oldum hadi gelde açma bakalım 2. 5 yıl boyunca açtımda açtım vallaha şimdi alıştım artık sempatiksalakcinni
Şenizolumunekankayizsmile
daha dogum akadar cok sekıl degıstırıyorlarmıs o yuzden cok endıselenme bır dahakı kontrolunda normale donmus olur umarım
walla ben o konuda yorum yapmıyorum.dün özge beni siteden kovdu.:jeyyar:
bilmiyorumkismile
öpüşün barısın leyynnnbilmiyorumkismile
ben sennen küsüm :dilcikar:
gel sevra oynayalım kaydirigubbakcemile2
ben göğüslerim dahil her yerimi açtım mecburen :kedi:. evet sevimli bir olay değil ama sonuçta sağlık söz konusu olunca utanmamak gerekli.
hemen ben de bakmalıyım sempatiksalakcinnigüneş sen istedin diye facebooka hamile resimlerimi koydum gördün mü ??
cnm bebeğin duruş pozisyonuyla alakalı diil bu 4_5 haftadır böyle servikal uzunluğum normalde olması gerekenden biraz daha kısalmış durumda ama yinede belli olmaz tabi plesenta previa denemez şimdilik dedi dr beklicez bakalım inş herşey yolunda gider daha çok küçük en az 4 hafta lazım şimdilik o kadar bekler görünü dikkat etmem lazım
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bişimi demek ıstedın bende aldım 12 kılo
sevra gel opcem senı bende senden ıkı kılo fazlayla basladım sımdıden senden ıkı kılo fazlayımkaydirigubbakcemile2
öpüşün barısın leyynnn
ıp atlamayın cocuklarınıza dıkkat edın..
alısmıs kudurmustan beter her gıttıgınde her yerını acıyomus bu archisempatiksalakcinni
]
bilmiyorumkismile
ben sennen küsüm :dilcikar:
kızlar bu arada oda bakmıyorum artıkın bibim bebişin oda işi yattı. mali müşavirlik sınavını kazanmıştım buradada söylemiştim ya. ruhsat için 4 milyar istediler toparladık falan yarısı taksit yarısı peşin onu ödedik bu hafta. o yüzden 4 ay boyunca koçiş odayı unut dedi artık doğumdan sonra bakarım duruma göre ilk zamanlar sadece sepet beşik yeterli olur dimi kızlar eşyalarını ne yapacam bilmiyorum ama idare edicez artık bir şekilde
cnm bebeğin duruş pozisyonuyla alakalı diil bu 4_5 haftadır böyle servikal uzunluğum normalde olması gerekenden biraz daha kısalmış durumda ama yinede belli olmaz tabi plesenta previa denemez şimdilik dedi dr beklicez bakalım inş herşey yolunda gider daha çok küçük en az 4 hafta lazım şimdilik o kadar bekler görünü dikkat etmem lazım
güneş sen istedin diye facebooka hamile resimlerimi koydum gördün mü ??
lülülülülülübende sennen:dilcikar::umursamaz:
hangı albumunde bakayımmmgüneş sen istedin diye facebooka hamile resimlerimi koydum gördün mü ??
hayırlısı olsun cnaımkızlar bu arada oda bakmıyorum artıkın bibim bebişin oda işi yattı. mali müşavirlik sınavını kazanmıştım buradada söylemiştim ya. ruhsat için 4 milyar istediler toparladık falan yarısı taksit yarısı peşin onu ödedik bu hafta. o yüzden 4 ay boyunca koçiş odayı unut dedi artık doğumdan sonra bakarım duruma göre ilk zamanlar sadece sepet beşik yeterli olur dimi kızlar eşyalarını ne yapacam bilmiyorum ama idare edicez artık bir şekilde
maasallah yıvrummdae cim oda bişimi şimdi böleyim ama bu 3kilo vermiş halim 3.ayımda grip oldum aldığım 6 kilonun 3 kilosunu geri verip tekrar bu kadar aldım :ecrin_bebek:
ne yapayım hastaydık aklinialirimsmile
ilkinde göğüslerimde akıntı vardı doktora gittim şansıma erkek çıktı.
o da ultrasona gönderdi muayene edip oradaki doktor da erkek çıktı.
tabi benim pamela gibi göğüslerimi görmeyen kalmadı sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?