2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aarrrcccc gelioooommmm

gel sevra oynayalım kaydirigubbakcemile2

ben göğüslerim dahil her yerimi açtım mecburen :kedi:. evet sevimli bir olay değil ama sonuçta sağlık söz konusu olunca utanmamak gerekli.

Gülkurusu sizin pembe mavde aşı yapmıyolarmı ya.bana tek toz 5 yıl korur dedı doktor ve ozellıkle gel burda yaptır dedi.Para kazansın dıye dedı desem.O aşıyı ücretsiz yapıyolarmış.Sevrada dıyokı tektoz yetmez dıyo senı ve bebği korumaya dıyda hemşire sonuçta.Kafayı yıcem sen nasıl yaptırıyon şimdi.Bende gidip bi kayıt olayım barım sağlık ocağına.sağlık ocağında ultrasona fılan gırdınmı sen.ay hiç bilmiyom.Benım doktor gerek yok dedı kayıda ne bıleyım çalışıyom ya.ızin alıp gıdeyım bı gun olmazsa.

daha dogum akadar cok sekıl degıstırıyorlarmıs o yuzden cok endıselenme bır dahakı kontrolunda normale donmus olur umarım

cnm bebeğin duruş pozisyonuyla alakalı diil bu 4_5 haftadır böyle servikal uzunluğum normalde olması gerekenden biraz daha kısalmış durumda ama yinede belli olmaz tabi plesenta previa denemez şimdilik dedi dr beklicez bakalım inş herşey yolunda gider daha çok küçük en az 4 hafta lazım şimdilik o kadar bekler görünü dikkat etmem lazım

bilmiyorumkismile

ben sennen küsüm :dilcikar:
öpüşün barısın leyynnn
gel sevra oynayalım kaydirigubbakcemile2

ben göğüslerim dahil her yerimi açtım mecburen :kedi:. evet sevimli bir olay değil ama sonuçta sağlık söz konusu olunca utanmamak gerekli.

ıp atlamayın cocuklarınıza dıkkat edın..

alısmıs kudurmustan beter her gıttıgınde her yerını acıyomus bu archisempatiksalakcinni

elhide öpelimŞeniz

güneş sen istedin diye facebooka hamile resimlerimi koydum gördün mü ??

kızlar bu arada oda bakmıyorum artıkın bibim bebişin oda işi yattı. mali müşavirlik sınavını kazanmıştım buradada söylemiştim ya. ruhsat için 4 milyar istediler toparladık falan yarısı taksit yarısı peşin onu ödedik bu hafta. o yüzden 4 ay boyunca koçiş odayı unut dedi artık doğumdan sonra bakarım duruma göre ilk zamanlar sadece sepet beşik yeterli olur dimi kızlar eşyalarını ne yapacam bilmiyorum ama idare edicez artık bir şekilde

hımmm..
ınsallah duzelır bısye olmaz dıyeyım o zamnbilmiyorumkismile

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bişimi demek ıstedın bende aldım 12 kılo
sevra gel opcem senı bende senden ıkı kılo fazlayla basladım sımdıden senden ıkı kılo fazlayımkaydirigubbakcemile2

dae cim oda bişimi şimdi böleyim ama bu 3kilo vermiş halim 3.ayımda grip oldum aldığım 6 kilonun 3 kilosunu geri verip tekrar bu kadar aldım :ecrin_bebek:

öpüşün barısın leyynnn

ıp atlamayın cocuklarınıza dıkkat edın..

alısmıs kudurmustan beter her gıttıgınde her yerını acıyomus bu archisempatiksalakcinni

]

ne yapayım hastaydık aklinialirimsmile
ilkinde göğüslerimde akıntı vardı doktora gittim şansıma erkek çıktı.
o da ultrasona gönderdi muayene edip oradaki doktor da erkek çıktı.
tabi benim pamela gibi göğüslerimi görmeyen kalmadı sırnaşık şey

selam kızlarrr...ben haftasonu havuzlu hana gittim kesinlikle tavsiye ediorum oraya gidin ne arasanız var süsler bebek şekerleride orda çeşit çeşit ve hamile kaynıyo...bi çok ihtiyacını aldım bebeğimin hem çeşitte bol bakbak aklına yatanı al yani..

evet evet hiç takma kafana
beşik fln idare edersin bir şekilde.. ufak bir de dolap bek ucuza, ikeadan fln..
onunla da idare edersin yine bir süre

inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım. sen dinlenmene bak başka bişi öenmli değil zaten bebişde iyi olacaktır eminim

elhide öpelimŞeniz
[/QUOTE]

siz beni sevmiyonuz
kendi kendinize buluşuyonuz
ben neym sanki
kimimki ben dimimafoldumben
öpmeyin beni bealsanaalsanasmile

güneş sen istedin diye facebooka hamile resimlerimi koydum gördün mü ??
hangı albumunde bakayımmm
hayırlısı olsun cnaım
hıc uzulme
ılerde daha ıyısını alırsın sımdıdıe bı besık yanınada cekmecelı kucuk bı dolap al

dae cim oda bişimi şimdi böleyim ama bu 3kilo vermiş halim 3.ayımda grip oldum aldığım 6 kilonun 3 kilosunu geri verip tekrar bu kadar aldım :ecrin_bebek:
maasallah yıvrumm

ohh ohh maasallahh=))sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…