inşallah canım, yağ gıbı çıkıversınler konsunlar kucaklarımıza opuyorumnanaktan
geçen gun baby on board diye bır fılm ızledık eşimle, azıcık ayıp şeyler vardı fılmde. ama çok komıktı tavsıye ederım. orda 2 çocuklu bır kadın vardı yenı dogum yapacak arkadaşına dıyordu, heryerımı toparlatmam lazım, memelerım dızımde, o bölgeme eşim gırınce kulak çubugunla karıştırıor gıbı oluyor daraltmam lazım...bı koptum orda gulmekten, bızde mı oyle olcaz acaba :1no2:
kulak çubuguyla karıştırıyor gibi miiiii :roflol: :roflol:
Mutlaka izlicem bu filmi :roflol:
Mutlaka izlicem bu filmi :roflol:
inanmıyorum o derecemii :):)
yidim yidim şiştim
Afiyet olsun sana degil oglusuna yarasin canim...
Bu arada tarti kaclari gösteriyo kislarr ...
ben 3 gun önce 68 dim yani arti 11 kilo.Ama burdaki bi arkadasimiz bebegini kaybettiginden beri kiloyu hic takmiyorum bile oglusum saglikla dogsunsaa :ecrin_bebek:
inanmıyorum o derecemii :):)
Ayyy elhamraa ben sezeryan oldugum icin yataktan kalkamadim ve tam 1 gun boyunca yatakta cirilciplak yattimm.Uzerimde ameliyat gömlegiyle.
Sezeryan olucami bilmedigim icin hep alt ust gecelikler almistim ama sezeryan dikislerime deger diye tek uzun gecelik giymen gerek dedi hemsire pantolonlu gecelik giyemessin dedi.Ogunde pazardi burda heryer kapali malesef ertesi gun olup esim tek parca gecelik getirene kadar yatakta yari ciplak yattimm senağlama
Off offf gurbet istee esinden baska yardim edenin yokk boshayallersmile
ay ne fena uzan uzan kalk duş al olur o ölekulak çubuguyla karıştırıyor gibi miiiii :roflol: :roflol:
yidim yidim şiştim
ay ne fena uzan uzan kalk duş al olur o öle
izleyın komık ama eşinizden başka bırı olmasın acık çunkı
yidim yidim şiştim
ben 3 gun önce 68 dim yani arti 11 kilo.Ama burdaki bi arkadasimiz bebegini kaybettiginden beri kiloyu hic takmiyorum bile oglusum saglikla dogsunsaa :ecrin_bebek:
hastanelerde bohçacılık yapsak amma para kırarız ha kızlar varmı ortak olcak
ay ne fena uzan uzan kalk duş al olur o öle
afiyet olsun şeker
benim de 1,5 hafta önce +10 du sempatiksalakcinni
o zaman asıl eşim olmamalı yanımdabilmiyorumkismile
afiyet olsunn...ne yedin sölede bizde yapalım yemek düşünmekten nefret ediorummmmmmm.....
+8 benimde
ay gitsin gitsinn hihoyyytCanim ilk hamilelikte gercekten cok kilo aliniyor.Ama benim ikinci bu kadar almamam gerekli.Sanirim bunye meselesi bendede öyle bi bunye varki su icsem yariyo masallah sempatiksalakcinni
Hic merak etme dogumdan hemen sonra sisligiydi sunuydu bunuydu derken cukk diye 10 kilosu gidiyor zatenn yerimseniben
dün zeytınyaglı barbunya ve pırınc pılavı yapmıstım yanınada cacık
Canim masallahin varr insallah hep böyle devam edersin
+8 benimde
saol cnmm..
ben +12 olmusum:kedi:
Dae senle herseyimiz ayni kilolar bile basa bas gidiyoo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?