2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar az önce kuzenimle konuştum 3 hafta küçük benden o da temmuz annesi olucaktı ama geçen gece sancılanmış idrar yollarında iltihap çıkmış yoğun doktor erken doğum olabilir demiş doğuma kadar hep yatması gerekliymiş en azından 7. aya kadar ay çok kötü olum karnıma kramplar girdi öyle söyleyince bende bu gittiğimde doktordan idrar tahlili istiycem başta bişey çıkmadı ama ne olur ne olmaz

kızlar nisan annelerine baktım da
daha doğurmaya başlayan yok sanırım

allah yardımcısı olsun.
cok yogunmus demekkı ay cok dıkkat etmek lazımmıs..
bak gunesım sen hala beklıyosun gıt bı doktora ya allah korusun

ayy hadi yaa
evet idrar tahlili yaptırmak lazım doğru dedin

bende aslında idrar tahlili istiyorum. 2 ay önce bende de iltihaplanma çıkmıştı.
ilaç kullandım geçti ama bu gidişimde bende yaptırsam mı diye düşünüyordum

ewet sonradanda oluşabiliyomuş iltihap ben bu gidişimde kesin istiycem şükürler olsunki rahat bi hamilelik geçiriyoruz düşünsenize doğuma kadar yatmak hep ne demek?

geldümzemuszemus

bende aslında idrar tahlili istiyorum. 2 ay önce bende de iltihaplanma çıkmıştı.
ilaç kullandım geçti ama bu gidişimde bende yaptırsam mı diye düşünüyordum

bence ihmal etme yaptır bi tahlilde ne varki ? Erken doğuma kesin sebebiyet veriyo ayrıca bakteriler bebeğede zarar veriyo ay ben çok korktum ya oğlumda tekmeleyip duruyo beni eyvahedigeldismile

siteyemı bısey oluyo benım pc ye mı

oh acıldı

siteye bir şey mi oldu ki
ben açıyorum bir problem yok fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…