- Konu Sahibi daemon
-
- #61.301
slm kızlar az önce kuzenimle konuştum 3 hafta küçük benden o da temmuz annesi olucaktı ama geçen gece sancılanmış idrar yollarında iltihap çıkmış yoğun doktor erken doğum olabilir demiş doğuma kadar hep yatması gerekliymiş en azından 7. aya kadar ay çok kötü olum karnıma kramplar girdi öyle söyleyince bende bu gittiğimde doktordan idrar tahlili istiycem başta bişey çıkmadı ama ne olur ne olmaz
ayy hadi yaaslm kızlar az önce kuzenimle konuştum 3 hafta küçük benden o da temmuz annesi olucaktı ama geçen gece sancılanmış idrar yollarında iltihap çıkmış yoğun doktor erken doğum olabilir demiş doğuma kadar hep yatması gerekliymiş en azından 7. aya kadar ay çok kötü olum karnıma kramplar girdi öyle söyleyince bende bu gittiğimde doktordan idrar tahlili istiycem başta bişey çıkmadı ama ne olur ne olmaz
kızlar nisan annelerine baktım da
daha doğurmaya başlayan yok sanırım
slm kızlar az önce kuzenimle konuştum 3 hafta küçük benden o da temmuz annesi olucaktı ama geçen gece sancılanmış idrar yollarında iltihap çıkmış yoğun doktor erken doğum olabilir demiş doğuma kadar hep yatması gerekliymiş en azından 7. aya kadar ay çok kötü olum karnıma kramplar girdi öyle söyleyince bende bu gittiğimde doktordan idrar tahlili istiycem başta bişey çıkmadı ama ne olur ne olmaz
nee ciddi misin sen akannehirnisanın ılk bebegı 31 ocakta geldı bılebilmiyorumkismile
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/345511-2010-nisan-bebekleri-geliyor.html
nisanın ılk bebegı 31 ocakta geldı bılebilmiyorumkismile
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/345511-2010-nisan-bebekleri-geliyor.html
bende aslında idrar tahlili istiyorum. 2 ay önce bende de iltihaplanma çıkmıştı.
ilaç kullandım geçti ama bu gidişimde bende yaptırsam mı diye düşünüyordum
nee ciddi misin sen akannehir
ayy bayılazammmmmakannehirakannehirakannehir
ne aceleci çıkmış kerata yaa.maşallah kilosu çok iyi ama
geldümzemuszemus
hemencik geldimŞeniz
evet evet evlerıne bılem gelmısler
maasallah bebege
nerde kaldın senklava:
bı dah agıderse yakarım buraları
hemencik geldimŞeniz
nan yönetici kesim
gelmiiim oraalsanaalsanasmile
siteye bir şey mi oldu ki
ben açıyorum bir problem yok fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?