2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldım kızlar, koruparka gıttım yanı alışverış merkezıne tcihıbodan bebek çantası aldım arıyordum zaten bu içime sındı hem fıyatı hem kullanışı iyi link atayım size;
Tchibo.com.tr || Alt Değiştirme Çantası

bu arada chıcco ve zarada yenı sezon ürünler gelmiş yaaa böyle bır şey olamaz bır elbıseler var donlu şapkalı pitikareli kırmızı, denızcı gıbı şapkalı mavi, balon şortlar, delirdim.. tabi delırmekle yetındım cunku fıyatları çok yuksek sempatiksalakcinni

ben sana bi sürpriz yapiim mi elh aklinialirimsmile

zara çok uçuk fiyatlı bir marka değil mi yaa? siz sürekli zaradan bahsediyorsunuz da. burda sadece maçkada var diye biliyorum zarayı, uçmuş fiyatlarla. Yoksa isim benzerliği mi?

ben mı bozdum ukla bozdu hep
ne istiyon

bana ne, bana ne, bak yine yok senin liste. onu gruba gönder bari de bir kopyası güvende dursun
:roflol:

oyun parkı tercih edecek olanlar hangisini düşünüyor??

Uzun süre kullanabilmek için chicco yada kraft düşünüyorum

heyyyyyyy site yine kafayı yedi herşey iki kere yazılıyor :)

Meloş kız bildiğin zara işte hani şu her alışverişmerkezinde olan shaya grubun markası zara nın çocuk kısmıda var ya. Sen maçkadaki hangi mağazadan bahsediyorn ???

zara çok uçuk fiyatlı bir marka değil mi yaa? siz sürekli zaradan bahsediyorsunuz da. burda sadece maçkada var diye biliyorum zarayı, uçmuş fiyatlarla. Yoksa isim benzerliği mi?

evet canım bende zaranın fıyatları yuksek yazdım zaten, ama çok cici şeyler var, ındırımlerınde yakalamak lazım. o zaman çok uyguna gelebılıyor

ayy mobilyacıdan aradılar kıslar
ctesi yoğunlarmış
bebişimin mobilyalarını yarın getireceklermiş
bende kaynanamları aradım
evi bekleyecekler, biz yokuz ya
gelecek bebişkomun odası yarın
ay çok helecannandım

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cıbıldak vücüüdüm üstüne pardesü giyip gelip sana ce-eeeeee yapacam kaçacam.. sürprizzz..

bende kapıyı yanlız açıp arkama teyze oğullarını doldurcam nhahaha

Kız hani teşvikiye kavşağının orda bahar pastanesinin yanında var ya, yada hala orada duruyorsa. maxmara ile yanyanaydılar diye hatırlıyorum, fiyatlar inanılmaz orda yani vakko halt etmiş yanında.
Hangi alışveriş merkezlerinde var ki??:uhm:

Hayırlı olsun kalın kaşlı Yağmurun annesi, resim bekliyoruz

hahahahahaha
tamam
kalın ve beyaz kaşlı yağmurun annesinden sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…