2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o ara herkes kaçtı galba

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

99 olmuşşşşşşummmmmmmmmmmmmdelikafadulden

neden kimse sölemiyo

yihuuuuhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

aaa elhamra 99 olmuşşşşşş delikafadulden

ben de olmak istiyoommm delikafadulden

ulen aksam acıle gıdeyım dedım ssk yla bakmıyorlarmıss zaten devlet hastanesındede gıdınce kadın dogumcuna gıt dıyorlar aradım doktorn bırını aksam gıdeyım dıye ee Özelyaa 160 tl ohaa yaaa artık yrn sabahtn bıyer bulup gıtcem napalım

ben bÖle sıstemın ıÇıne edebılırmıyım yaaaaaa

bence güzel melmeaam
ben bu ceset torbalarını hiç beğenmem ama bu hoşmuş
sadece renk tercihi bu olmamalı diyebilirim

ayyy evet dün bizde baktık bunlara beğenmedik bilmiyorumkismile
ama fiyatı sanki pahalı gibi geldi biraz banabilmiyorumkismile

rengide çok kotu

ben bunun gerçeğini gördüm çok çirkin .bebeğin içi bayılır melmea o yatakta yattıkça hergün isyan eder anasına babasına valla:roflol:

Kocada zevk yok anacım, bi beni alırken şaşı bakmış herhalde de zevkli almış.

evet pahalı bıras ya..
baska yerlerde 100 lıradan baslıyo

Kız benim bebiş adam olana kadar o yatağı kullanacak, o yüzden paraya kıyıp ii bişey alcam.

he iyi bu hafta sonu k.validemleri yemeğe çağırdım yaklaşık 3-4 aydır gelmiyorlarda bize k.pederim galiba bi 8 aydır hiç gelemedi bilmiyorumkismile

Halinize şükredin, benim kayınvalidem alt katta oturuyor, o yüzden zaten hiç yemeğe çağırmıyorum ama zırt ses duysalar bizdeler.

kızlaarr merhaba ben geldim.
park yataklardan konuşuyosunuz galiba.bende düşünüyorum almayı.
bunlar ne zamana kadar kullanılıyo biliyomusunuz?

konuştuklarım 4 yaşına kadar kullanmış

ay ınsan daralıyo ya..
bazı ınsanlara dınlemek ıstemıyorum dıyemıyosun ıste..

ayy ben de şimdi toplantıdan çıktım, dökümantasyon eğitimi vardı, içim bayıldı, benim oğlan sabahtan beri hareket etmiyordu, toplantıda cirit attı sanki, bi uyuyamadım. Eğitimi veren cırtlak karı da aynen sizin anlattığınız gibi, başım ağrıdı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…