2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocada zevk yok anacım, bi beni alırken şaşı bakmış herhalde de zevkli almış.

:

hahahahaha ilahi melmea ya hiç güleceğim yoktu
ama valla o yatak çok çirkin hatta görünce dedim ki hangi içi geçmiş tasarlamış bu beşiği
renk namına birşey yok. bebek yatağından çok emekli adam yatağı :roflol:

melmea sen daha ısmını lısteye yazdırma bedelı olan 10000 tl yı yatırmamıssın atarım senı topıcten hee

delikafaduldendelikafadulden

tamam cnaım stres olma o kadarr

ben bişi görmedim

:roflol:

melmea sen daha ısmını lısteye yazdırma bedelı olan 10000 tl yı yatırmamıssın atarım senı topıcten hee

daee ben gruba 7/24 destek veriyorum onun parası, yani yanıma kar kalan bişey yok ki,
senin liste oyle mi 2 gün çalışırsa 5 gün kayıp, kim bilir hangi ağaç altında kestirmekte?:roflol:

99 olmamın şerefine süpriz ne var bana
pişt kızlar size diyomsempatiksalakcinni

ben geldim yine çok iş var yarın erken çıkıcam bide pazartesi izinliyim diye bir sürü işi aynı anda yapmaya çalışıyom

süprüs yapın didik dimi

ben geldım kızlar, koruparka gıttım yanı alışverış merkezıne tcihıbodan bebek çantası aldım arıyordum zaten bu içime sındı hem fıyatı hem kullanışı iyi link atayım size;
Tchibo.com.tr || Alt Değiştirme Çantası

bu arada chıcco ve zarada yenı sezon ürünler gelmiş yaaa böyle bır şey olamaz bır elbıseler var donlu şapkalı pitikareli kırmızı, denızcı gıbı şapkalı mavi, balon şortlar, delirdim.. tabi delırmekle yetındım cunku fıyatları çok yuksek sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…