• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa kızlar ben uzun zamandır zaradan alışveriş yapmadım bi değişiklikmi oldu fiyatlarında mangoyla aynı ayardır zara , ayrıca kids bölümündede öyle acayip pahalı değildir el kadar bi kot pantolon 40 tl diyonuz ama marka olan heryerde öyle zaten mothercare - next falanda çok farklı değil.Sadece indirim zamanını iyi bilmek gerekiyor okadar.
Meloşcum zara bu arada cevahir-akmerkez-metrocity - bağdat caddesi- teşfikiye- forum ve daha sayamadığım birsürü yerde var.

ay ben bi pantalona 40 tl versem
3 gün ağlarım puaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ne kargosu sempatiksalakcinni

dae söleyelimmi kızlara
ben ağzımda laf tutamamaklinialirimsmile

benımkı dha aonce gelcek ıstanbuldan ıstanbula daha cıbık gelır hem..
sen numaradan sabahın korunde cagrı atarsın bana.
3g li arama ısterımsempatiksalakcinni

ivet cok beendımm..
elhımde yese keske dedımaklinialirimsmile
ösge bu aksam sende yi mozaık pastanı aynı anda ucumuzde mozaıkleselımkaydirigubbakcemile2

ya orası doru:(
özgem daeme yarın sipariş verseydin keşke:(

ayyy evet 3ümüzde aynı anda yicez ama saat 9 da timamkaydirigubbakcemile3

heee elh in kargası mı varmıışş sempatiksalakcinni
evet evet karga beslıyomuskaydirigubbakcemile2

ay ben bi pantalona 40 tl versem
3 gün ağlarım puaaaaaaakaydirigubbakcemile3

dae söleyelimmi kızlara
ben ağzımda laf tutamamaklinialirimsmile

ya orası doru:(
özgem daeme yarın sipariş verseydin keşke:(

ayyy evet 3ümüzde aynı anda yicez ama saat 9 da timamkaydirigubbakcemile3

tamam bu aksam 9 da aynı yerdesempatiksalakcinni

neyi söliycen hediyelerımızı mıkaydirigubbakcemile3

Kızlar biz yine şirketçe bi çılgınlık yaptık bebekten waffle siparişi verdik şimdi tüm ofis seker komasında ama süperdi yaaaaaaaaaaa

yaa kızlar ben uzun zamandır zaradan alışveriş yapmadım bi değişiklikmi oldu fiyatlarında mangoyla aynı ayardır zara , ayrıca kids bölümündede öyle acayip pahalı değildir el kadar bi kot pantolon 40 tl diyonuz ama marka olan heryerde öyle zaten mothercare - next falanda çok farklı değil.Sadece indirim zamanını iyi bilmek gerekiyor okadar.
Meloşcum zara bu arada cevahir-akmerkez-metrocity - bağdat caddesi- teşfikiye- forum ve daha sayamadığım birsürü yerde var.

Aaaa ben İstanbul'dan epey uzak kalmışım :(((
Ben Zaranın fiyatlarını daha da uçuk sanıyordum.

benımkı dha aonce gelcek ıstanbuldan ıstanbula daha cıbık gelır hem..
sen numaradan sabahın korunde cagrı atarsın bana.
3g li arama ısterımsempatiksalakcinni

ivet cok beendımm..
elhımde yese keske dedımaklinialirimsmile
ösge bu aksam sende yi mozaık pastanı aynı anda ucumuzde mozaıkleselımkaydirigubbakcemile2

Kız daeee, bana özelden adresini yazsana filmi gönderiiim

canım yenı sezon gelmış bu nedenle pahalı şuan. en uygun elbıse 60 tl bana çok geldı, bır pantolon 40 bır buluz 35. ındırımde almak daha mantıklı. heryerde öyle dedıgın gıbı ama marka olarak sadece setler ve zıbınlar alıyorum, onlarda çoklu oluyor degıyor paraya. ama tek badıye 35 vermek bama çok gelıyor.

işte onu diyorum indirimi iyi takip etmek lazım. Ama bebek kıyafeti deyip geçme kendine aldığınla aynı fiyat hatta daha bile pahalı oluyor

Aaaa ben İstanbul'dan epey uzak kalmışım :(((
Ben Zaranın fiyatlarını daha da uçuk sanıyordum.

Kız daeee, bana özelden adresini yazsana filmi gönderiiim

aman be deli napcam fılmı...
izledım bıttı zaten

selammm,
bu hamilelik beni cimri yaptı sanırım, marka şeylere çok para verince içim acıyor diyorum daha uygun yerlerde daha çok cici alırım kızıma, biraz vicdanım sızlıyor

belim ağrıyor,
Lazanya yaptımguclubacismile
çok ayakta durdum sanırım

ay söledi valla delüler :kedi:

kıslar kocam gelmiş valla
dae bildin
ben kaçtım
öpüyom

Back
X