• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hemen size ızmir özeti yapayım kızlar o zaman madem depreştiniz deniz dümdüz şuan gökyüzüyle aynı renk . Gökyüzü, Karşıyakanın dağları ve denize mavi hakim şuan. Sadece Karşıyakanın yer yer ışıkları var. Hava serin ama ince bi mont yeter ve insanlar akşam yürüyüşü yapıyorlar deniz kenarında. Evimin penceresinden gözükenler bunlar şimdilik :)))))))

hemen size izmir özeti yapayım kızlar o zaman madem depreştiniz deniz dümdüz şuan gökyüzüyle aynı renk . Gökyüzü, karşıyakanın dağları ve denize mavi hakim şuan. Sadece karşıyakanın yer yer ışıkları var. Hava serin ama ince bi mont yeter ve insanlar akşam yürüyüşü yapıyorlar deniz kenarında. Evimin penceresinden gözükenler bunlar şimdilik :)))))))

çankayada felaket ruzgar varrr nasıl cıkcam eve gıtcem dusunuyorum

Aaaa ciddi misin Küçükyalı da dal kıpırdamıyo deniz dümdüz

Hemen size İzmir özeti yapayım kızlar o zaman madem depreştiniz deniz dümdüz şuan gökyüzüyle aynı renk . Gökyüzü, Karşıyakanın dağları ve denize mavi hakim şuan. Sadece Karşıyakanın yer yer ışıkları var. Hava serin ama ince bi mont yeter ve insanlar akşam yürüyüşü yapıyorlar deniz kenarında. Evimin penceresinden gözükenler bunlar şimdilik :)))))))

yyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bende yurumek ıstıyorum göztepe sahılınde ince merserıze bır hırkayla, bende koklamak istiyorum denizi.... aş ericem şimdi bak boğacammmmm sizi kaydirigubbakcemile

yyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bende yurumek ıstıyorum göztepe sahılınde ince merserıze bır hırkayla, bende koklamak istiyorum denizi.... Aş ericem şimdi bak boğacammmmm sizi kaydirigubbakcemile

o biraz zor yaa a ince merserızeeeeylee:( ben donuyorum elbıse gıymıstım valla kafama gectı bugun:(

bende yurumek ıstıyorum göztepe sahılınde ince merserıze bır hırkayla, bende koklamak istiyorum denizi.... aş ericem şimdi bak boğacammmmm sizi kaydirigubbakcemile

Yürürsün canım az daha sabret bebişinin pusetini itekleye itekleyeeee kötükedihüso

duyanlar da izmirin 2 ayrı ucundan bahsediyoruz sancak heee...

:) efet ama öle cnm valla:) bu hıltonun onunde ucucam dıye arkdslr korkuyor gercı bu gobüşle zor ama artıkn ehehehe

Yok anam sana bişicik olmaz rüzgarla falan biz de artık ağırlık bağlı biliyosun göbek tutar seni :emir_bebek:

Ben kaçıyorum kızlar yemek hazırlığı malum görüşürükkkkkk

Kız gitsene birkaç günlüğüne dinlenirsin orda bi sor doktoruna belki izin verir

Duyanlar da İzmirin 2 ayrı ucundan bahsediyoruz sancak heee...

İzmir bu havasına güven olmaz :)

o biraz zor yaa a ince merserızeeeeylee:( ben donuyorum elbıse gıymıstım valla kafama gectı bugun:(

kaydirigubbakcemile3 anam ben bursadayım sen buraya gelsen donarsın demek sureklı soguk, uludagın kar sogugu hep ustmuzde özledım ılık havaları. lahana gıbı dolaşıyorum

Yürürsün canım az daha sabret bebişinin pusetini itekleye itekleyeeee kötükedihüso

inşaallah canım. daha çok var gelmeme, nerden baksan 6 ay var, ama mevlude ızımıre getırcem kızımı. o zaman o da görcek cennet neresı, tanışcak memleketıyle,çeşmede ayacıklarını suya sokarım belkı.

kızlar bende cıkıyorum kendınızeee ııı bakınnnn mıdem yıne sallanmaya basladıııı ama olsunnnn ıııakŞamlarrr

kaydirigubbakcemile3 anam ben bursadayım sen buraya gelsen donarsın demek sureklı soguk, uludagın kar sogugu hep ustmuzde özledım ılık havaları. lahana gıbı dolaşıyorum

TAHMIN EDEBILIYORUM SOGUKTUR VALLAA

elhamracım benimde tetenoz aşım var 3. yü olucam ama hamileliğin kaçıncı ayında vurulduğunu tam olarak bilmediğim için yaptırmadım 6. aydayız yaptırabiliriz sanırım sen yaptırıcan yanılmıyorsam herhangi bir risk oluşturmaz diymi sağlık ocakları tavsiye ediyo ama insan yinede güvenemiyo keza bebek için önemliymiş

3.yü olacam derken ilk ikisini nezaman oldunki. Hamilelik esnasında 2 kere olunuyor zaten sen önceden mi olmuştun?? Ben geçen hafta ilk dozu oldum 1 ay sonrada 2. doz iç,n çağırdılar. 3. doz 2.den 6 ay sonra yapılıyor 4. doz 3. den 1 yıl sonra 5. dozda 4. den 1 yıl sonra sonra birdaha ömür boyu koruma olmuş oluyormuş.

Kız gitsene birkaç günlüğüne dinlenirsin orda bi sor doktoruna belki izin verir

İzmir bu havasına güven olmaz :)

ya dr bişey demez zaten ama eşim pimpirik haytta göturmez beni...hayal benım için canım. belkı senın gıbı uçakla gıtsem problem olmaz ama bız mecburuz otoyla gıtmeye. zeynep bakalım uçak kemerı kapancak mı sende kaydirigubbakcemile3 ek kemer lazım bızım göbeklere kaydirigubbakcemile3

ya dr bişey demez zaten ama eşim pimpirik haytta göturmez beni...hayal benım için canım. belkı senın gıbı uçakla gıtsem problem olmaz ama bız mecburuz otoyla gıtmeye. zeynep bakalım uçak kemerı kapancak mı sende kaydirigubbakcemile3 ek kemer lazım bızım göbeklere kaydirigubbakcemile3

yaa hiç düşünmemiştim kemer olayını bilmiyorumkismile kesin kapanmaz offffffff offffffffffffffff

yaa hiç düşünmemiştim kemer olayını bilmiyorumkismile kesin kapanmaz offffffff offffffffffffffff

kaydirigubbakcemile3 bebek kemeri istersin ilave kaydirigubbakcemile3 neyse hamıleyız en azından kımse kınayamaz, benım normalde tam gelıyo dogumdan sonra sıgmam ben o koltuklara,,açılın tosun geliyyyy kaydirigubbakcemile3

ay kızlar bir salata yapmış yemişim aman allah..
yeşillik, domates, salatalık, beyaz peynir, mısır.. zeytinyağ, limon..

ay nasıl keyifle yedim anlatamam..
başka da bişi yemedim
birsürü yedim bu salatadan..

ay tavsiye ederim her akşam yapmaya çalışacam valla..

Back
X