• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3.yü olacam derken ilk ikisini nezaman oldunki. Hamilelik esnasında 2 kere olunuyor zaten sen önceden mi olmuştun?? Ben geçen hafta ilk dozu oldum 1 ay sonrada 2. doz iç,n çağırdılar. 3. doz 2.den 6 ay sonra yapılıyor 4. doz 3. den 1 yıl sonra 5. dozda 4. den 1 yıl sonra sonra birdaha ömür boyu koruma olmuş oluyormuş.

evet zeynepciğim hamilelikten önce oldum geçtiğimiz ocak ayında 3. aşımı olmam gerekiyordu o zaman 4 aylık hamileydim hemşire 5. aydan sonra yapıldığını söyledi bende galiba risk oluşturuyo diye şimdiye kadar olmadım bi açıdan önemsemedim o zaman ben öncelikle drma bi danışıym ondan sonra aşımı yaptırıym

ooooh afiyet olsun, ben de ancak şimdi bitirdim yemek faslını, eşime jest olsun diye kuru köfte yaptım yanında salatayla.

ne güzel bende daha işteyim :( yemek te yemedim. Gerçi akşam üstü yediğim waffle sayesinde acıkmadım o ayrı.Ama işte olmak çok kötü tabi .şimdi taparladım işlerimi çıkıcam birazdan

ne güzel bende daha işteyim :( yemek te yemedim. Gerçi akşam üstü yediğim waffle sayesinde acıkmadım o ayrı.Ama işte olmak çok kötü tabi .şimdi taparladım işlerimi çıkıcam birazdan

hala işte misin???:1shok::1shok::1shok:

ooooh afiyet olsun, ben de ancak şimdi bitirdim yemek faslını, eşime jest olsun diye kuru köfte yaptım yanında salatayla.

sağol yiwwrum..

1 saat sonra fln da
bu salataya tezat olarak mozaik pasta ve yanında kaymaklı dondurma yiyeceem sempatiksalakcinni

daeeee sempatiksalakcinni
yidinis mi mozaiki
aklinialirimsmile

ay kızlar bir salata yapmış yemişim aman allah..
yeşillik, domates, salatalık, beyaz peynir, mısır.. zeytinyağ, limon..

ay nasıl keyifle yedim anlatamam..
başka da bişi yemedim
birsürü yedim bu salatadan..

ay tavsiye ederim her akşam yapmaya çalışacam valla..

sağol yiwwrum..

1 saat sonra fln da
bu salataya tezat olarak mozaik pasta ve yanında kaymaklı dondurma yiyeceem sempatiksalakcinni

daeeee sempatiksalakcinni
yidinis mi mozaiki
aklinialirimsmile

afiyet olsun yivrummm..
yemegımızı yedık..
cayı demledım
o demlenen kadarda getırdım mozagımlen kaymaklı dondurmadı bı guzel yedık..
ama bıızmkı cok begendı bı dah aıstedı bı saat sona yıne yıces=))
cok gusel yapmısım valla ellerıme saglık..
bende bundan sonra haftada en azından ıkı gunu salatayla gecıstırek ıstıyorum karısık karısık.

afiyet olsun yivrummm..
yemegımızı yedık..
cayı demledım
o demlenen kadarda getırdım mozagımlen kaymaklı dondurmadı bı guzel yedık..
ama bıızmkı cok begendı bı dah aıstedı bı saat sona yıne yıces=))
cok gusel yapmısım valla ellerıme saglık..
bende bundan sonra haftada en azından ıkı gunu salatayla gecıstırek ıstıyorum karısık karısık.

oh afiyet olsun.. çok güsel dimiii..
evet dae salata yiyelim bol bol akşamları
mozaik mi :1shok:

yarasın bebişineeeeeeee
evet kuşum hafif bir tarif vermiştim forumda
hemde çok kolay 10 dk da yapıp buzluga atıyorsun

benım bebıkımede yarasın kaydirigubbakcemile2
yarasınn

arkadaşım doğum yapmış, birazdan yanına gideceğiz :emir_bebek:
Allah analı babalı büyütsün.
git bak bakalım ne kdr küçük

bu arada stella tickerın yeni resmi güselmiş

bence cok güsel casper ama görmeden alma park yatağı bence..
kumaşının dokununca fln hışırtı yapmayan kumaş olması gerekiyormuş
kullananlar öyle diyor

evet bu model hoşuma gitti aynısı varmıdır acep buralarda yarın ben bir çarşı yapambari bir araştırayım

slm kızlar iyi geceler bu gün şeker yüklemesi yapıldı sonucunu bilmiyorum dr um ben alırım dedi ama aramadı yarın arar heralde normal deger kaç olmalı acaba

oh afiyet olsun.. çok güsel dimiii..
evet dae salata yiyelim bol bol akşamları

evet kuşum hafif bir tarif vermiştim forumda
hemde çok kolay 10 dk da yapıp buzluga atıyorsun

yarasınn

Allah analı babalı büyütsün.
git bak bakalım ne kdr küçük

bu arada stella tickerın yeni resmi güselmiş

evet evet cesıt cesıt salatalar yapalım kendımıze yoksa bız 20 kıloyla tamamlarıs keserler bızı dogumda:hulya:
seninde yediğini sonradan gördüm canım. senin bebekinide yarasınnnnnnn

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ay tartıldım bu gün 1 kilo daha almışım tam 59.600 gr olmuşum dogurana kadar 70 olurum galiba

evet evet cesıt cesıt salatalar yapalım kendımıze yoksa bız 20 kıloyla tamamlarıs keserler bızı dogumda:hulya:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayy evet dae eveett
eyvahedigeldismile

Back
X