2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar iyi geceler bu gün şeker yüklemesi yapıldı sonucunu bilmiyorum dr um ben alırım dedi ama aramadı yarın arar heralde normal deger kaç olmalı acaba

tokluk sekerın 140 ın altında olmalı canım

ya kızlar ben bebgımın sunnetını dogar dogmaz yaptırmak ıstıyorum ya
sevgılı kocam ıstemıyo
dugun yapıcam ogluam dıyo
kım verıyo bu akılları ona bulsam ümüğünü sıkcam..
hehhe bu arada ev bakmaya gıtmedı
bı trıp attım aldı boyunun ölcusunu

kıslar ben kaçtım
bu netbookla hiç rahat edemiyorum sırtım ağrıdı
biraz dizi fln seyredeyim uzanıp
öpüyommmmmmmmmmmmmmm

giderayak yazayım

aferin ona aklinialirimsmile

kız ne güzel işde iki göbecik atarsın düğünde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar ben kaçtım
bu netbookla hiç rahat edemiyorum sırtım ağrıdı
biraz dizi fln seyredeyim uzanıp
öpüyommmmmmmmmmmmmmm
güle güle kuzu

giderayak yazayım

aferin ona aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kız ne güzel işde iki göbecik atarsın düğünde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay canım yenıdoganda sunnet daha rısksız bı durum ne gerek varkı cocugun ıllakı aklı yettıgınde yapmaya bosu bosun apıpısını kestıklerını hatırlamasına..
hem cok dah asaglıklıymıs yenıdoganda yapılması ay ne bılım ıkna edıcez artık..

bende kactım gorusuruzzz

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli, bebişler nasıl, kızlar ben kendimi yaşlı gibi hissetmeye başladım 1-2 haftadır yürüyüşüm, nefes almam değişti, düz yolda bile tıkanıyorum, hafif hafif bel ağrıları da hissettirmeye başladı kendini zaten korkuyorum belimden iki fıtığım var, sürekli uyku modundayım, halsizim sürekli, hastamıyım, yaşlımıyım yoksa hamilemi anlamadım :CüvCüv: ha bi de unutmadan ödemlerde iyice arttı, bacaklarım ayaklarım da çok şişiyo,bundan sonrası daha zor sanırım bizim, tabi daha fazla heyecan verici aynı zamanda kaydirigubbakcemile3

iyi geceler sizlerede evet aslında daha iyi dogar dogmaz sünnet göbeği düşene kadar pipiside iğleşir sende rahat edersin

mafoldumben
sorma bende kendimi çok mutsuz hissediyorum gerçi ödemlerim falan yok ama kendimi hiç bişeye yaramayan biri gibi hissetmeye başladım mafoldumbenmafoldumben

iyi geceler sizlerede evet aslında daha iyi dogar dogmaz sünnet göbeği düşene kadar pipiside iğleşir sende rahat edersin

ıyılesme surecı hızlandıgı gıbı genel anestezıye ıhtıyac duymadan yapılıyor ve sunnet ommaıs bı bebekge gore enfeksıyon ve ıltıhap rıskı 10 kat azalıyormus bebekte.
faydalı bişi yanı

aman canım boşver ya şunun şurasında 4 ay sonra herşey tam tersine dönecek
bebekler bir doğsun speedy gonzales olacağız.bende merdivenleri tısırdayarak çıkıyorum ama ne yapalım olacak o kadar.
şimdi bol bol nazlan ilerde nazlanacak zaman bulamayacaksın sempatiksalakcinni

ben de en geç 1-2 ay içinde sünnet ettirmek istiyorum çocuk büyüdükten sonra pipisinin derdiyle uğraşmasın, ama babamızla hiç konuşmadık daha bu konuyu adamı gördüğümüz yok ki telde de sünnete sıra gelene kadar bizim fırlama doğmuş olur opuyorumnanaktan gebeliği yalnız geçirmek çok zormuş bebişim büyüdükçe babamıza daha fazla ihtiyaç duyuyoruz mafoldumben

Ama kızlar ya!!! Bi gitti internetim bugün... Bi daha da bağlanamadım...Şİmdi geldim eve açtım baktım, oooo coşmuşsunuz gene :)) Sayfalara dolmuş... Neyse artık sabaha görüşürüz artık.... İyi geceler hepinize....

ay canım benim nazlancak adam bulsam nazlanacam da kimsem yok yanımda, eşime de kıyamıyom uzakta diye daha aklı kalmasın diye ben onu nazlandırıyom senağlama

ay canım benim nazlancak adam bulsam nazlanacam da kimsem yok yanımda, eşime de kıyamıyom uzakta diye daha aklı kalmasın diye ben onu nazlandırıyom senağlama

hadi ya eşin il dışında mı çalışıyor??
valla canım bende hemen hemen aynı durumdayım en nazlanacağım dönemde bile eşim gece 12 den önce eve gelemedi
şimdide 1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyor. bende evdeki mobilyalara nazlanıyorum sırnaşık şey

tchiboya gittim bende sonunda kızlar akşam iş çıkışı çantadan aldım iki tane kalmıştı zaten ama nevresimden göremedim ya çok hoşuma gitti internettki sayfasında benneyaptımki

ben utanmasan oğluma nazlanacam, ayıp olur bari doğsun da öyle diyom sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…