D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #61.501
slm kızlar iyi geceler bu gün şeker yüklemesi yapıldı sonucunu bilmiyorum dr um ben alırım dedi ama aramadı yarın arar heralde normal deger kaç olmalı acaba
ol ol ne güselsempatiksalakcinniay tartıldım bu gün 1 kilo daha almışım tam 59.600 gr olmuşum dogurana kadar 70 olurum galiba
ayy evet dae eveett
eyvahedigeldismile
ya kızlar ben bebgımın sunnetını dogar dogmaz yaptırmak ıstıyorum ya
sevgılı kocam ıstemıyo
dugun yapıcam ogluam dıyo
kım verıyo bu akılları ona bulsam ümüğünü sıkcam..
hehhe bu arada ev bakmaya gıtmedı
bı trıp attım aldı boyunun ölcusunu
ya kızlar ben bebgımın sunnetını dogar dogmaz yaptırmak ıstıyorum ya
sevgılı kocam ıstemıyo
dugun yapıcam ogluam dıyo
kım verıyo bu akılları ona bulsam ümüğünü sıkcam..
hehhe bu arada ev bakmaya gıtmedı
bı trıp attım aldı boyunun ölcusunu
güle güle kuzukıslar ben kaçtım
bu netbookla hiç rahat edemiyorum sırtım ağrıdı
biraz dizi fln seyredeyim uzanıp
öpüyommmmmmmmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2giderayak yazayım
aferin ona aklinialirimsmile
kız ne güzel işde iki göbecik atarsın düğünde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli, bebişler nasıl, kızlar ben kendimi yaşlı gibi hissetmeye başladım 1-2 haftadır yürüyüşüm, nefes almam değişti, düz yolda bile tıkanıyorum, hafif hafif bel ağrıları da hissettirmeye başladı kendini zaten korkuyorum belimden iki fıtığım var, sürekli uyku modundayım, halsizim sürekli, hastamıyım, yaşlımıyım yoksa hamilemi anlamadım :CüvCüv: ha bi de unutmadan ödemlerde iyice arttı, bacaklarım ayaklarım da çok şişiyo,bundan sonrası daha zor sanırım bizim, tabi daha fazla heyecan verici aynı zamanda kaydirigubbakcemile3
iyi geceler sizlerede evet aslında daha iyi dogar dogmaz sünnet göbeği düşene kadar pipiside iğleşir sende rahat edersin
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli, bebişler nasıl, kızlar ben kendimi yaşlı gibi hissetmeye başladım 1-2 haftadır yürüyüşüm, nefes almam değişti, düz yolda bile tıkanıyorum, hafif hafif bel ağrıları da hissettirmeye başladı kendini zaten korkuyorum belimden iki fıtığım var, sürekli uyku modundayım, halsizim sürekli, hastamıyım, yaşlımıyım yoksa hamilemi anlamadım :CüvCüv: ha bi de unutmadan ödemlerde iyice arttı, bacaklarım ayaklarım da çok şişiyo,bundan sonrası daha zor sanırım bizim, tabi daha fazla heyecan verici aynı zamanda kaydirigubbakcemile3
arkadaşım doğum yapmış, birazdan yanına gideceğiz
aman canım boşver ya şunun şurasında 4 ay sonra herşey tam tersine dönecek
bebekler bir doğsun speedy gonzales olacağız.bende merdivenleri tısırdayarak çıkıyorum ama ne yapalım olacak o kadar.
şimdi bol bol nazlan ilerde nazlanacak zaman bulamayacaksın sempatiksalakcinni
ay canım benim nazlancak adam bulsam nazlanacam da kimsem yok yanımda, eşime de kıyamıyom uzakta diye daha aklı kalmasın diye ben onu nazlandırıyom senağlama
hadi ya eşin il dışında mı çalışıyor??
valla canım bende hemen hemen aynı durumdayım en nazlanacağım dönemde bile eşim gece 12 den önce eve gelemedi
şimdide 1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyor. bende evdeki mobilyalara nazlanıyorum sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?