hemen size izmir özeti yapayım kızlar o zaman madem depreştiniz deniz dümdüz şuan gökyüzüyle aynı renk . Gökyüzü, karşıyakanın dağları ve denize mavi hakim şuan. Sadece karşıyakanın yer yer ışıkları var. Hava serin ama ince bi mont yeter ve insanlar akşam yürüyüşü yapıyorlar deniz kenarında. Evimin penceresinden gözükenler bunlar şimdilik :)))))))
Hemen size İzmir özeti yapayım kızlar o zaman madem depreştiniz deniz dümdüz şuan gökyüzüyle aynı renk . Gökyüzü, Karşıyakanın dağları ve denize mavi hakim şuan. Sadece Karşıyakanın yer yer ışıkları var. Hava serin ama ince bi mont yeter ve insanlar akşam yürüyüşü yapıyorlar deniz kenarında. Evimin penceresinden gözükenler bunlar şimdilik :)))))))
yyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bende yurumek ıstıyorum göztepe sahılınde ince merserıze bır hırkayla, bende koklamak istiyorum denizi.... Aş ericem şimdi bak boğacammmmm sizi kaydirigubbakcemile
yyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bende yurumek ıstıyorum göztepe sahılınde ince merserıze bır hırkayla, bende koklamak istiyorum denizi.... aş ericem şimdi bak boğacammmmm sizi kaydirigubbakcemile
duyanlar da izmirin 2 ayrı ucundan bahsediyoruz sancak heee...
bende yurumek ıstıyorum göztepe sahılınde ince merserıze bır hırkayla, bende koklamak istiyorum denizi.... aş ericem şimdi bak boğacammmmm sizi kaydirigubbakcemile
Duyanlar da İzmirin 2 ayrı ucundan bahsediyoruz sancak heee...
o biraz zor yaa a ince merserızeeeeyleeben donuyorum elbıse gıymıstım valla kafama gectı bugun
Yürürsün canım az daha sabret bebişinin pusetini itekleye itekleyeeee kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 anam ben bursadayım sen buraya gelsen donarsın demek sureklı soguk, uludagın kar sogugu hep ustmuzde özledım ılık havaları. lahana gıbı dolaşıyorum
TAHMIN EDEBILIYORUM SOGUKTUR VALLAA
elhamracım benimde tetenoz aşım var 3. yü olucam ama hamileliğin kaçıncı ayında vurulduğunu tam olarak bilmediğim için yaptırmadım 6. aydayız yaptırabiliriz sanırım sen yaptırıcan yanılmıyorsam herhangi bir risk oluşturmaz diymi sağlık ocakları tavsiye ediyo ama insan yinede güvenemiyo keza bebek için önemliymiş
Kız gitsene birkaç günlüğüne dinlenirsin orda bi sor doktoruna belki izin verir
İzmir bu havasına güven olmaz :)
ya dr bişey demez zaten ama eşim pimpirik haytta göturmez beni...hayal benım için canım. belkı senın gıbı uçakla gıtsem problem olmaz ama bız mecburuz otoyla gıtmeye. zeynep bakalım uçak kemerı kapancak mı sende kaydirigubbakcemile3 ek kemer lazım bızım göbeklere kaydirigubbakcemile3
yaa hiç düşünmemiştim kemer olayını bilmiyorumkismile kesin kapanmaz offffffff offffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?