- Konu Sahibi daemon
-
- #61.641
canım link açılmadı ya..http://www.*************i.com/portal/bebek-cinsiyeti-hakkinda-bebek-kizmi-erkek-mi.html bak bu sitede var en altta
Günaydın kızlarrrrrrrrr. Süt izni konuşmuşsunuz bebek bir yaşına gelene günde 1,5 saat 3 e bölerek kullanabilirsin , geç gelip erken çıkabilirsin yada şirket izin verirse toplu alabilirsin. Ben haftada birgün işe gelmeyeceğim. Ama bizde cuma ve pazartesi kullandırmıyorlar bende çarşambayı almayı düşünüyorum.
:hulya::hulya:
canım sıkma canını..
bak bebegınde huzursu zolmus demekkı durmamıs uzme onu..
hersey yoluna gırer.[/QUOTEİ
Aslında ben öyle herşeyi çok kafasına takan biri değilimdir ama kocam öyle değil tabi...
Esas sıkıntımın sebebi kocamın çekilmez bi adam olacağı korkusu :)
Yoksa para falan bi şekilde hallolacak şeyler...
Teşekkür ederim ilgin için canım sağolŞeniz
valla yiwrum burda böyleÇok saçma ya nasıl vermezler o senin hakkın ama hain patron
bana da ben biras erken doğurcem gibi geleyo bilmiyorumkismile
glmeyi unutursam derken bilmiyorumkismilegelcem bırasdan
ösge gelmeyı unutursam 1 saat sona caldır bini ok mi bebikim
ama duymam ben mesgule alana kadar caldır
canım link açılmadı ya..
ben de haftada bir gün kullanmayı düşünüyorum ama benden 3 ay önce doğum yapmış olacak bi bayan daha var burda (daha doğrusu 2 gün önce doğdu bebeği), bakalım ona nası bi prosedür uygulicaklar..
heleki 3 saate çıkarsa haftada 15 saat yani nerdeyse 2 gün yapar a.s verirlermiki acep bilmiyorumkismile
ay benim de ölegünaydın herkese.
size bişi sorcam benim sabah kalktığımda ellerim çok güçsüz oluyor, sıkamıyorum ve parmak eklemlerim ağrıyor. preeklemsi başlangıcı olabilir miki?
Banadasat a göre 13.6 son kontrolde 2.6 çıktı ama bence benim ki mayısta gelir
recep kız sen benim yerime doğurup bana versene 1 tane bebek
benim niyetin 2. çocuğu evlatlık almak ama kocamı bu konuya ikna edemiyorum
bak diyorum hazır yapılmış çocuklar var birinin hayatını kurtarırız. ama yok ne gerek varmış alsanaalsanasmile
valla yiwrum burda böyle
bankaya yatan kısmı alıyorsun sadece
elden aldıgın kısmı alamıyorsun
prensibi böyleymiş
genel müdür yardmcım bile almamış düşün
ama Allahtan şöyle iyi yanı var
muayenelerime, sadece ilaç yazdıgı zamanlar 12 tl ödüyorum
ve doğumumu da ücretsiz yapacam
o nedennen sesimi çıkarmıyorum sempatiksalakcinni
geçecek tabi.. her işte bi hayır vardır celinecim emin ol..her ne kadar insan üzülmekten kendini alamasa da ilerde farkediyo olumlu şeylere de sebep olduğunu.. :1hug:
Sat daşım ve şeker daşım benim kaydirigubbakcemile5
aynen öyleİi bari iyi yanlarıda varmış artık bebiş doğsun sonra daha ii biryer bakarsın belkide :)
Canım ca nım canımm inşallah sende şeker çıkmaz gerçi ben başladım diyete ve şeker ölçümlerine sabah 2 kere deldim kendimi
ösge ızınlerını bıse vercek bı kere ben onceden ıstemıstım.
kocama vercem o kullancakbilmiyorumkismile
anam senınkıdemı kurt adam olcak..
yamyamlar topıcı oldu burasıeyvahedigeldismile
aa evet ya, tarihe hiç dikkat etmemişim kafamçokkarıştımemurlar.net/haber/15262/]Memurlar.Net]Memurlar.Net (Erkek Memura 12 Aya Kadar Aylıksız Doğum İzni Hakkı Geliyor
Yaa bu haber taa kac sene once cikmis ayni konuyu isitip isitip getiriyolar da bizi bosuna mi umutlandiriyolar yoksa
emin değilim ama kalsiyum ya da magnezyum eksikliği de olabilir, kramp filan da giriyo mu?günaydın herkese.
size bişi sorcam benim sabah kalktığımda ellerim çok güçsüz oluyor, sıkamıyorum ve parmak eklemlerim ağrıyor. preeklemsi başlangıcı olabilir miki?
Facebook a gönderdim canım belki oradan açılır
Ya kuzu ben o şeker yüklemesine gitmeden önceki gün acayip çikolata yedim
Belkim de diyom ondandır ama neyse ne bakalım haftaya görcesss
Kıyamam sanada yaaaa umarım düzelir tez zmanda :teselli:
günaydın herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?