2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım link açılmadı ya..

ben de haftada bir gün kullanmayı düşünüyorum ama benden 3 ay önce doğum yapmış olacak bi bayan daha var burda (daha doğrusu 2 gün önce doğdu bebeği), bakalım ona nası bi prosedür uygulicaklar..
heleki 3 saate çıkarsa haftada 15 saat yani nerdeyse 2 gün yapar a.s verirlermiki acep bilmiyorumkismile

memurlar.net/haber/15262/]Memurlar.Net]Memurlar.Net (Erkek Memura 12 Aya Kadar Aylıksız Doğum ızni Hakkı Geliyor

Yaa bu haber taa kac sene once cikmis ayni konuyu isitip isitip getiriyolar da bizi bosuna mi umutlandiriyolar yoksa

Çok saçma ya nasıl vermezler o senin hakkın ama hain patron
valla yiwrum burda böyle
bankaya yatan kısmı alıyorsun sadece
elden aldıgın kısmı alamıyorsun
prensibi böyleymiş
genel müdür yardmcım bile almamış düşün

ama Allahtan şöyle iyi yanı var
muayenelerime, sadece ilaç yazdıgı zamanlar 12 tl ödüyorum
ve doğumumu da ücretsiz yapacam
o nedennen sesimi çıkarmıyorum sempatiksalakcinni

gelcem bırasdan
ösge gelmeyı unutursam 1 saat sona caldır bini ok mi bebikim
ama duymam ben mesgule alana kadar caldır
glmeyi unutursam derken bilmiyorumkismile
tımam çaldırıktırırım bilmiyorumkismile

günaydın herkese.
size bişi sorcam benim sabah kalktığımda ellerim çok güçsüz oluyor, sıkamıyorum ve parmak eklemlerim ağrıyor. preeklemsi başlangıcı olabilir miki?

Facebook a gönderdim canım belki oradan açılır

günaydın herkese.
size bişi sorcam benim sabah kalktığımda ellerim çok güçsüz oluyor, sıkamıyorum ve parmak eklemlerim ağrıyor. preeklemsi başlangıcı olabilir miki?
ay benim de öle
el bileğim özellikle benim de böle bi tuhaf oldu ağrıyor gibi bilmiyorumkismile

ben de çıkarken aynı şeyi söylemiştim eşime, çocuğumuz olsa da bi tane evlatlık alalım, onlara da sahip çıkmak lazım demiştim ama eşimin fikri şu: "ikisi arasında farketmeden de olsa ayrım yaparsak, o zaman daha kötü olur, çocuklar arasında çatışma olur" o da haksız değil ama bilemedim bilmiyorumkismile
neyse en azından onları ikna edebilecek yeni bi sebebimiz oldu:
dersinki kocaya, evlatlık alınca devlet erkeğe de 8 hafta ücretli izin veriyomuş..sırf 8 hafta yatmak için alır evlatlık.. :jeyyar:

İi bari iyi yanlarıda varmış artık bebiş doğsun sonra daha ii biryer bakarsın belkide :)

geçecek tabi.. her işte bi hayır vardır celinecim emin ol..her ne kadar insan üzülmekten kendini alamasa da ilerde farkediyo olumlu şeylere de sebep olduğunu.. :1hug:

Ayy!!! Bu işyerinde de internet olayı iyice kastı yani.. Sürekli bağlantım kopuyoo...
hep geriden takip edeiyorum herşeyi :))
Teieşşür ederim canım, sağol geçecek tabi bi şekilde...Şeniz

Ya kuzu ben o şeker yüklemesine gitmeden önceki gün acayip çikolata yedim
Belkim de diyom ondandır ama neyse ne bakalım haftaya görcesss
Kıyamam sanada yaaaa umarım düzelir tez zmanda :teselli:
Canım ca nım canımm inşallah sende şeker çıkmaz gerçi ben başladım diyete ve şeker ölçümlerine sabah 2 kere deldim kendimi

ösge ızınlerını bıse vercek bı kere ben onceden ıstemıstım.
kocama vercem o kullancakbilmiyorumkismile

anam senınkıdemı kurt adam olcak..
yamyamlar topıcı oldu burasıeyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflol:

memurlar.net/haber/15262/]Memurlar.Net]Memurlar.Net (Erkek Memura 12 Aya Kadar Aylıksız Doğum İzni Hakkı Geliyor

Yaa bu haber taa kac sene once cikmis ayni konuyu isitip isitip getiriyolar da bizi bosuna mi umutlandiriyolar yoksa
aa evet ya, tarihe hiç dikkat etmemişim kafamçokkarıştı
günaydın herkese.
emin değilim ama kalsiyum ya da magnezyum eksikliği de olabilir, kramp filan da giriyo mu?
Facebook a gönderdim canım belki oradan açılır

sağol canım bakarım şimdi..

Ya kuzu ben o şeker yüklemesine gitmeden önceki gün acayip çikolata yedim
Belkim de diyom ondandır ama neyse ne bakalım haftaya görcesss
Kıyamam sanada yaaaa umarım düzelir tez zmanda :teselli:

Doğuma kadar böle artık canım :) inşallah inisüline gerek kalmadan diyetle halladerim hem ii yanıda var diyet,syen bu diyete devam edersen en fazla 3-4 kilo alırsın doğuma kadar dedi :) mutlu oldum. Sende takma kafana bişiçilker çıkamz

günaydın herkese.

günaydın canım benimde parmaklarımda uyuşma var günlerdir çok siddetli bir uyuşma. Aynı zamanda güçsüz ellerim. Tüm gün oluyor ayrıca sadece sabahları değil.Çarşamba günü doktoruma sordum karpel tünel sendromu yapcak bişey yok dayanıcaksın dayanılmaz olursa nöroloğa yönlendirecem oda atel verecek ama ozamanda ellerini kullanımın kısıtlanacak o yüzden dayandığın kadar dayan dedi. Seninkide öyle bişey olabilir tansiyonunu düzenli ölçtürüyormusun preeklemsi de tansiyon yükselmesi oluyor diye biliyorumç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…