kızlarrr gunaydın nasılsınzz gecmıste onemli bişimiii varmı cok iş var geri donusum yaparsam sıze yetısemem sonnada eksık kalırım eksıkde kalmak istemem sizdennnn kaydirigubbakcemile3
günaydın canım benimde parmaklarımda uyuşma var günlerdir çok siddetli bir uyuşma. Aynı zamanda güçsüz ellerim. Tüm gün oluyor ayrıca sadece sabahları değil.Çarşamba günü doktoruma sordum karpel tünel sendromu yapcak bişey yok dayanıcaksın dayanılmaz olursa nöroloğa yönlendirecem oda atel verecek ama ozamanda ellerini kullanımın kısıtlanacak o yüzden dayandığın kadar dayan dedi. Seninkide öyle bişey olabilir tansiyonunu düzenli ölçtürüyormusun preeklemsi de tansiyon yükselmesi oluyor diye biliyorumç
Canım ca nım canımm inşallah sende şeker çıkmaz gerçi ben başladım diyete ve şeker ölçümlerine sabah 2 kere deldim kendimi
cosmom ne oldu sana kızzz
Günaydın şekerlik hoşgeldn Şeniz
ya arkadaşlar iş yerinde akşam televizyonda izlemişler ben izlemedim doğum izniyle ilgili değişiklikler olmuş?? doğrumu? haberi olan varmı?
Ne gibi tatlım :sm_confused:
Sabah bende açlık şekerime baktım 90 çıktı sinir oldum kaç gündür 79-82 arası değişiyordu birazdan da tokluk şekerime bakıcam 2 saat geçsin diye bekliyorum
cosmom ne oldu sana kızzz
ben de çıkarken aynı şeyi söylemiştim eşime, çocuğumuz olsa da bi tane evlatlık alalım, onlara da sahip çıkmak lazım demiştim ama eşimin fikri şu: "ikisi arasında farketmeden de olsa ayrım yaparsak, o zaman daha kötü olur, çocuklar arasında çatışma olur" o da haksız değil ama bilemedim bilmiyorumkismile
neyse en azından onları ikna edebilecek yeni bi sebebimiz oldu:
dersinki kocaya, evlatlık alınca devlet erkeğe de 8 hafta ücretli izin veriyomuş..sırf 8 hafta yatmak için alır evlatlık.. :jeyyar:
kızlarrr gunaydın nasılsınzz gecmıste onemli bişimiii varmı cok iş var geri donusum yaparsam sıze yetısemem sonnada eksık kalırım eksıkde kalmak istemem sizdennnn kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN KIZLAAR..
zeyno nasıl bakıyorsun tatlım şekere.şeker ölçümü kaçıncı haftada yapılıyordu benim daha yapılmadı da bilmiyorumkismile
GÜNAYDIN KIZLAAR..
zeyno nasıl bakıyorsun tatlım şekere.şeker ölçümü kaçıncı haftada yapılıyordu benim daha yapılmadı da bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?