2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr gunaydın nasılsınzz gecmıste onemli bişimiii varmı cok iş var geri donusum yaparsam sıze yetısemem sonnada eksık kalırım eksıkde kalmak istemem sizdennnn kaydirigubbakcemile3

Kız süpermiş ozman 3-4 kilo hee :teytey:
QUOTE=mexelinamislina;11929880]Doğuma kadar böle artık canım :) inşallah inisüline gerek kalmadan diyetle halladerim hem ii yanıda var diyet,syen bu diyete devam edersen en fazla 3-4 kilo alırsın doğuma kadar dedi :) mutlu oldum. Sende takma kafana bişiçilker çıkamz[/QUOTE]

hımm, haklısın tansiyonuma ne zamandır bakmadım. haftasonu bir kontrol altına alayım tansiyon olayını. burada bir arkadaşımın eşi preeklemsi olup erken doğum yaptı, bayaa sıkıntılı bir süreç oldu diyor, korktum bende.

cosmom ne oldu sana kızzz

Canım ca nım canımm inşallah sende şeker çıkmaz gerçi ben başladım diyete ve şeker ölçümlerine sabah 2 kere deldim kendimi

Sabah bende açlık şekerime baktım 90 çıktı sinir oldum kaç gündür 79-82 arası değişiyordu birazdan da tokluk şekerime bakıcam 2 saat geçsin diye bekliyorum

ya arkadaşlar iş yerinde akşam televizyonda izlemişler ben izlemedim doğum izniyle ilgili değişiklikler olmuş?? doğrumu? haberi olan varmı?

gü-nay-dın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

Sabah bende açlık şekerime baktım 90 çıktı sinir oldum kaç gündür 79-82 arası değişiyordu birazdan da tokluk şekerime bakıcam 2 saat geçsin diye bekliyorum

GÜNAYDIN KIZLAAR..

zeyno nasıl bakıyorsun tatlım şekere.şeker ölçümü kaçıncı haftada yapılıyordu benim daha yapılmadı da bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar...
Daha bi değişiklik olduğu yok zaten yeni bişey de değil bu konu. Isıtıp ısıtıp getiriyorlar doğum izni muhabbetini... Tasarı aşamasında halaaaa...

aaa valla yaa sana tatil varmış dersem koşa koşa evlatlık alır :roflol:
işin şakası ben bu konuda çok ciddiyim ama eşim sürekli dalga geçiyor. diyorum sonuçta annelik emek demek ben o çocuğu da kendi çocuğum gibi severim
ama tabi gel de anlat bunu

kızlarrr gunaydın nasılsınzz gecmıste onemli bişimiii varmı cok iş var geri donusum yaparsam sıze yetısemem sonnada eksık kalırım eksıkde kalmak istemem sizdennnn kaydirigubbakcemile3

Günaydın Güneşim!!! nasıl oldun?

GÜNAYDIN KIZLAAR..

zeyno nasıl bakıyorsun tatlım şekere.şeker ölçümü kaçıncı haftada yapılıyordu benim daha yapılmadı da bilmiyorumkismile

canım ben yüklelemi çoktan yaptırdım bir sorun yok. ama bebek iri ya hep aklıma takılıyor nedense o yüzden haftada birkaç kez açlık ve tokluk şekerime bakıyorum benim şeker ölçüm cihazım var kendim bakıyorum erkesin yapmasını gerektiren bir durum değil yani. Şeker yüklemesi 24. haftayla 28. hafta arası yapılıyor bu arada

cosmom ya bizim aynı gün değilmiydiiiii sat bilmiyorumkismile
ama senin 99 olmuş 1 gün mü aramısda ortiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…