2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gü-nay-dın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

günaydın cnmmm

Günaydın kızlar...
Daha bi değişiklik olduğu yok zaten yeni bişey de değil bu konu. Isıtıp ısıtıp getiriyorlar doğum izni muhabbetini... Tasarı aşamasında halaaaa...

peki ne gibi bişi dusunulyrms hıc duymadım ben iibişimii barim
Günaydın Güneşim!!! nasıl oldun?

cnm orda kurlk gıbı bişi var kasıntı falan var azck acıda var ama o 2 gunku gıbı acı dııl bugun azaldı elbıse falan gıydm fazla havasz kalmadı sıksmadı belkıde ondan ama doktora bugun oglen yınede gıtcem en azından o sıvılce falansa bile akıntımı cıddı anlamda konuscam sonra bişi cıkmasın allah korusun.hazırlıksızm dıye tedrgnlk var biraz gobegımden orayuı goremedım kiiii:kedi::kedi:

kıssslar sabahleyin kalktığımda burnum kanadı.yüzümü yıkarken farkettim.acaba normalmi?benzer durum yaşayan varmı?

Şeniz

kıssslar sabahleyin kalktığımda burnum kanadı.yüzümü yıkarken farkettim.acaba normalmi?benzer durum yaşayan varmı?

normal canım merak etme benzer durumu yaşayanlar oldu
kan basıncımız artıyor ve kılcal damarlar çatlıyor. o yüzden kanama oluyor

benim hergün burnum kanıyorrr buhar makinası al yada ıslak bişeyler koy ortalığa
benm hamileliğim den beri tıkalı ve kanıyooo korkma yani bi problem olmasssss

iyiyim yafrumm
geldi mi bebikinin odasııı
benimki de bugün gelcek

geldi cnmmm ayyy elhhh dediği gibi uyku uyumadım ha geceni yarısı tuvalet bahanesiyle kkaçtım kçtım baktımmmm çok güsel oldu ya senin beğendiğin beyaz takım zaten
annemde perde dikmiş bide stickererrrr felan yapıştırdıkk ohhh
çok zevkli oluyor cnmmm darısı herkesin başına
sende şimdiden iyi günlerde kullannnnnn

Tamam makinan yok ama cep telf falan çek foto istiyoz kuzu yaaaaa
Allahım sğlıklı mutlu günlerde büyümeyi nasip etsin bebeğine o odada :Saruboceq:

güle güle kullanın cnm hayırlı olsun odanız özgee seninkide hayırlı olsun....kaça aldınız kızlar nerden aldınız ben daha bakmadım bile

biliyorum canım doktor sana bunu önerdi mi peki?kafanı karıştırma boşu boşuna diye dedim.üzme kendini diye sık sık ölçüp de belki arada bu sekilde yükselmesi normaldir olamaz mı?o zaman benim de 2 hafta sonra falan yapılabilir.randevumu da ona göre ayarlayayım merci cicim

Git kuzu git ihmal etme :teselli:

güle güle kullanın cnm hayırlı olsun odanız özgee seninkide hayırlı olsun....kaça aldınız kızlar nerden aldınız ben daha bakmadım bile

sağolun kıslarrr
ben park yatakla birlikte 1.200 e aldım cnm ankaradayım ben ulustan aldım cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…