Çok saçma ya nasıl vermezler o senin hakkın ama hain patron
günaydın özhakikiasfa
gü-nay-dın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar...
Daha bi değişiklik olduğu yok zaten yeni bişey de değil bu konu. Isıtıp ısıtıp getiriyorlar doğum izni muhabbetini... Tasarı aşamasında halaaaa...
Günaydın Güneşim!!! nasıl oldun?
günaydın cnmmm
peki ne gibi bişi dusunulyrms hıc duymadım beniibişimii barim
cnm orda kurlk gıbı bişi var kasıntı falan var azck acıda var ama o 2 gunku gıbı acı dııl bugun azaldı elbıse falan gıydm fazla havasz kalmadı sıksmadı belkıde ondan ama doktora bugun oglen yınede gıtcem en azından o sıvılce falansa bile akıntımı cıddı anlamda konuscam sonra bişi cıkmasın allah korusun.hazırlıksızm dıye tedrgnlk var biraz gobegımden orayuı goremedım kiiii:kedi::kedi:
kıssslar sabahleyin kalktığımda burnum kanadı.yüzümü yıkarken farkettim.acaba normalmi?benzer durum yaşayan varmı?
nassınnnn öskeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
kıssslar sabahleyin kalktığımda burnum kanadı.yüzümü yıkarken farkettim.acaba normalmi?benzer durum yaşayan varmı?
şeker olayında bi gelişmem,i var senın ben gecmısı okumadımda:kedi ndan soruyrm bebiş
üiyiyim yafrumm
geldi mi bebikinin odasııı
benimki de bugün gelcek
iyiyim yafrumm
geldi mi bebikinin odasııı
benimki de bugün gelcek
cosmom ya bizim aynı gün değilmiydiiiii sat bilmiyorumkismile
ama senin 99 olmuş 1 gün mü aramısda ortiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:lepi:
geldi cnmmm ayyy elhhh dediği gibi uyku uyumadım ha geceni yarısı tuvalet bahanesiyle kkaçtım kçtım baktımmmm çok güsel oldu ya senin beğendiğin beyaz takım zaten
annemde perde dikmiş bide stickererrrr felan yapıştırdıkk ohhh
çok zevkli oluyor cnmmm darısı herkesin başına
sende şimdiden iyi günlerde kullannnnnn
geldi cnmmm ayyy elhhh dediği gibi uyku uyumadım ha geceni yarısı tuvalet bahanesiyle kkaçtım kçtım baktımmmm çok güsel oldu ya senin beğendiğin beyaz takım zaten
annemde perde dikmiş bide stickererrrr felan yapıştırdıkk ohhh
çok zevkli oluyor cnmmm darısı herkesin başına
sende şimdiden iyi günlerde kullannnnnn
Benim ticker bi gün önden gidiyo çaktırmasana naniknanik
canım ben yüklelemi çoktan yaptırdım bir sorun yok. ama bebek iri ya hep aklıma takılıyor nedense o yüzden haftada birkaç kez açlık ve tokluk şekerime bakıyorum benim şeker ölçüm cihazım var kendim bakıyorum erkesin yapmasını gerektiren bir durum değil yani. Şeker yüklemesi 24. haftayla 28. hafta arası yapılıyor bu arada
günaydın cnmmm
peki ne gibi bişi dusunulyrms hıc duymadım beniibişimii barim
cnm orda kurlk gıbı bişi var kasıntı falan var azck acıda var ama o 2 gunku gıbı acı dııl bugun azaldı elbıse falan gıydm fazla havasz kalmadı sıksmadı belkıde ondan ama doktora bugun oglen yınede gıtcem en azından o sıvılce falansa bile akıntımı cıddı anlamda konuscam sonra bişi cıkmasın allah korusun.hazırlıksızm dıye tedrgnlk var biraz gobegımden orayuı goremedım kiiii:kedi::kedi:
manne mananeeee dedim işte kıskancım kızım ben kıskanççç
cosmonun tickere yanlış
cosmonun tickere yanlışşşşsempatiksalakcinni
güle güle kullanın cnm hayırlı olsun odanız özgee seninkide hayırlı olsun....kaça aldınız kızlar nerden aldınız ben daha bakmadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?