cevizli şeettiydim ama öle düşünmediydim
ondanmı diyo seninle garip garip rüyalar görüyom diyebenaklinialirimsmile
600LİRAMIakannehir
NSL YANİ NEREDE BUNUN YERİ CNM TELEFONU YADA ADRESİ VARMI
KUZENİM ÇOK BEĞENMİŞTİ AYNI TAKIMI İSTEMİŞTİ
ONUN İÇİN SORDUM CNMMM
AYRICA SEDEF KAPLAMA VAR ÜZERİNDE ÇOK GÜSEL GÖRÜNÜYOR
pembe mavi.Ben odayı sormuştum Meltem mobılyada satılıyo.Bursada en son 2700 ındıler.Onlarda ayrı bı havalı fırma ya.Valla bursada fıyatlar yuksek sanırım ya....Aman ne bıleyım işte.Mdf heryerı ozel fılan dıyolar.Ama çok para bencede.Bakalım bende ne alcam merak edıyom.Ya bıde google grupdan maıl gelmış.Uyku setlerı dıye.Çok uygun kızlar ya fıyatı demi
Hmmm. Ben kapılardan geçsin istiyorum aslında gerçi dondolino alcam olmazsa salonda filan ona yatırırım. Mutfakta olduğumda da... Bilindik bi bebek mağazasından mı aldın cnm. Gerçi ben Antalyadayım ama belki burada da vardır?
pembe mavi evet az önce bende sordum ama görmedin heralde nerden aldın 600 tl ye bilgilerini verirsen sevinirimmm
yok canım bilindik bi mağaza değil yani izmir için bilindik ama Türkiye çapında olan bi mağaza değil. Fazla yardımcı olamadım sanırım ama en azından bi bebek mağazasına gidip değişikk modelleri görmende fayda var kumaşlar çok fark ediyor çünkü.
Kızlar arkadaşım dün doğum yaptı. 4400 gr. ve normal doğum medicanada... Sancısı olmamış. Suni sancı vermişler. Maşallah tosun doğurmuş resmen. Demek ki kilolu olması da normal doğuma engel diil. Gerçi ben sezeryan olcam kesin de normal doğuracaklara duyrulur...
Saol cnm. Yardımcı oldun yeterince. Kurup kaldırması kolay olmuş demek hemen topladığınıza göre bu da önemli bişi... Çok saol...
ilki sezeryan diyemi 2.de öyle neden sezeryan yapıyorsun anlamadım ben bilmiyorumkismile ben de epudural normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı artık istemekle olmuyor bu işler gerçi cok da..
kıs o nası resim neresi göbük anlamadım ben
kıs o nası resim neresi göbük anlamadım ben
taam sempatiksalakcinnidu ben yeni bi tane daha çeker atarım
göbek nire, meme nirde
ben memeyi göbük mü sandım bilmiyorumkismile
ı ıh yok bakıyom bakıyom annamıyom ben bilmiyorumkismile
en değişik giysiyle mi çekilir göbük resmi :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?