2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pembe mavi evet az önce bende sordum ama görmedin heralde nerden aldın 600 tl ye bilgilerini verirsen sevinirimmm

çok para canım etmez o kadar güzel ama o kadar da veremem

yok canım bilindik bi mağaza değil yani izmir için bilindik ama Türkiye çapında olan bi mağaza değil. Fazla yardımcı olamadım sanırım ama en azından bi bebek mağazasına gidip değişikk modelleri görmende fayda var kumaşlar çok fark ediyor çünkü.

pembe mavi evet az önce bende sordum ama görmedin heralde nerden aldın 600 tl ye bilgilerini verirsen sevinirimmm

pardon kızlar görmedim yazdığınızı işteyim de ondan her sayfayı okumuyorum..fabrikasında satış yok normalde ben tanıdık vasıtasıyla alıcam canım o sebeple bu kadar ucuz.

ben bu göbekten korkmaya başladım(SıLıCEM alıntı yapmayın kızlar)cok zayıftım ama göbekim kocamanohaoldumsmile

Son düzenleyen: Moderatör:

Saol cnm. Yardımcı oldun yeterince. Kurup kaldırması kolay olmuş demek hemen topladığınıza göre bu da önemli bişi... Çok saol...

ilki sezeryan diyemi 2.de öyle neden sezeryan yapıyorsun anlamadım ben bilmiyorumkismile ben de epudural normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı artık istemekle olmuyor bu işler gerçi cok da..

kıs o nası resim neresi göbük anlamadım ben

ImageShack® kızlar buadres açılmıyo resimleri başka nerden yükleyebilirizzzzz

yaf üstümdeki enterasan bi giysi o göbeemi cok denişik göstermiş bende annamadım

ilki sezeryan diyemi 2.de öyle neden sezeryan yapıyorsun anlamadım ben bilmiyorumkismile ben de epudural normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı artık istemekle olmuyor bu işler gerçi cok da..

Evet ilki sezeryan diye mecburen olcak. Yapmıyo dotorum riske girmeyelim diyo...

kıs o nası resim neresi göbük anlamadım ben

Sola doğru göbiş işte

göbek nire, meme nirde
ben memeyi göbük mü sandım bilmiyorumkismile
ı ıh yok bakıyom bakıyom annamıyom ben bilmiyorumkismile

du ben yeni bi tane daha çeker atarım

en değişik giysiyle mi çekilir göbük resmi :mymeka:

en değişik giysiyle mi çekilir göbük resmi :mymeka:

heee valla ben de diyorum bu ne...

Battaniye sardın sandım üstüne sonra farkettim değişik bişey olduğunu da maşallah ben de benim göbüşe aldı başını gidiyo diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…