- Konu Sahibi daemon
-
- #61.781
sağol cnm
beyazını aldım pembe kulplu fiyatı:1200 park yatkla birlite
ankaradayım ben ulustan aldımmmmmm
cnm
Selam kızlar, hafta sonu kızımın odasını oturma odasına taşıyıp küçük odamızı boşaltıyoruz. Sonra bi ara boya yapılacak ama ben hala ne alacağıma karar veremedim. Sanırım şimdilik sadece bir park yatak ve emzirme koltuğu olacak odada. Çocuk 1 yaşına filan gelince de mobilya alırız. Park yatak alan arkadaşlar en iyisi hangisi internetten alcam çünkü resimlerden pek bişey anlaşılmıyo. Çıkıp dolaşacak gücüm de yok tansiyonum düşüyo hemen. Fikir verirseniz sevinirim.
akşam tchiboya gittim bende o hamile pijama takımından alan varmı aranızda gri eşofman gibi olan altı çok beğendim ama alıp almamakda tereddüt ettim. Bide çantadan da aldım şükür çok beğendi eşimde çok kullanışlı
Selam kızlar, hafta sonu kızımın odasını oturma odasına taşıyıp küçük odamızı boşaltıyoruz. Sonra bi ara boya yapılacak ama ben hala ne alacağıma karar veremedim. Sanırım şimdilik sadece bir park yatak ve emzirme koltuğu olacak odada. Çocuk 1 yaşına filan gelince de mobilya alırız. Park yatak alan arkadaşlar en iyisi hangisi internetten alcam çünkü resimlerden pek bişey anlaşılmıyo. Çıkıp dolaşacak gücüm de yok tansiyonum düşüyo hemen. Fikir verirseniz sevinirim.
ben aynı mobilyanın fabrikasını buldum ordan alıcam 600 lira toplam ama su anda baktıkça başka modellere kafam karışıyor cok bilmiyorumkismile bir de kenarlarında yatağının kenarında yaldızlı kağıt kaplama mı var kızlar öyle demişti ben arkadasıma sordum onda da varmış ama biz o sekilde çok beğendik zaten dediler demek ki zevk meselesi ben de görmeden yorum yapamıyorum bu konuda tabiki
Camino Lüx Oyun Parkı (60x120) - Pembe | | Bebefix.com
ben dün bu modeli beğendim ama kalitesini bilemiyorum.
alan arkadaşlar fikir verirlerse bende sevinirimmmmmm
Camino Lüx Oyun Parkı (60x120) - Pembe | | Bebefix.com
ben dün bu modeli beğendim ama kalitesini bilemiyorum.
alan arkadaşlar fikir verirlerse bende sevinirimmmmmm
Ben alayım dedim ama altı uzun ve yazın giyemem antalyada. Şort bile fazla geliyo. Ama çok cici bişi. Çantayı çok incelemedim ama çocuk kıyafetlerini pek beğenmedim ben. Renkleri yıkamış da solmuş gibiydi. Canlı diillerdi hiç... guclubacismile
işyerinde gergin bir gün guclubacismile
ben anneme qidiom kıslarrr
bana lohusa qeceliği,terliği falan bakmaya qidicez
sonra qörüşürzz size hoş sohbetler..
beyaz takımmı toplamda 600 tl
Canım chicconun kumaşı çok güzel. Lullaby modeli ama biraz dar ve yandan açılmıyor fiyatı da 399 tl ama mağazalarda 299 falan iniyorlar. Ben kraftın 504 ünü aldım kumaşı chicco kadar olmasa da öyle diğerleri gibi naylon naylon değil. Bir de bayağı geniş oyun parkı olarak kullanacağımız zaman daral gelmez en azından bebeişime diye düşündüm. Bir de fiyatı da daha uygun geldi canım.
olumunekankayizsmilebelli kuşumolumunekankayizsmile
ben nisanda hazırlamayı düşünüyorum bilmiyorumkismileiyi alışverişler canım. güya bizde annemle bugün gecelik vs benim ihtiyaçlarıalacaktık bir yağmur başladı çıkılmaz artık dışarı
bende bu ayın sonuna kadar eksikleri bitirmeye çalışacam ne olur ne olmaz
kızlar siz çantalarınızı ne zaman hazırlayacaksınız
iyi alışverişler canım. güya bizde annemle bugün gecelik vs benim ihtiyaçlarıalacaktık bir yağmur başladı çıkılmaz artık dışarı
bende bu ayın sonuna kadar eksikleri bitirmeye çalışacam ne olur ne olmaz
kızlar siz çantalarınızı ne zaman hazırlayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?