2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Emzirme sütyenini son ay al cnm. Bi de bir beden büyük almanı öneririm. Göğüslere süt dolunca sıkıyo yoksa...

marya dün bilgisayar basında değildim canım ondan yazamadım sana ama izledim masallah diyorum cok net ve cok sekerdi..

Anaaa izledin demek oluşumu... Her gün izliyom doyamıyom ya... Offff offfff.... kaydirigubbakcemile3

ben yorum yaptım dimi sempatiksalakcinni
muşambasının dokununca hışırdamayan kumaş olması gerekiyormuş
çok ses çıkarıyormuş yoksa

evet canım akşam yapmıştın haklısın bende dikkate alıcam bu dediğini.

ya ben mantar kuraabiye yaptımmmm tadı süper olduuuuuu amaaaa şekli boşuk oldu tepsinin içinde hepsi yayıldı yaaa bişiyi eksik oldu ama tadı süper olmuş yedim vallaaaaaa

olsun şekli önemli değil.. sempatiksalakcinni
ay harika oluyo tadı dimiii

elhhh yaptın mı mozaik gııı

yaptım yaptım kuşum
varya süper bi tarifmiş hakkatten
ben normalde margarin yemediğim için az margarinli oluşunu tuttum

kocişe hazırladım verdim akşam kolayla
pek beğendi
cevizli yaptım ben
ama misafir için 2 ölçek yapmak lazım sankim

pembe mavi.Ben odayı sormuştum Meltem mobılyada satılıyo.Bursada en son 2700 ındıler.Onlarda ayrı bı havalı fırma ya.Valla bursada fıyatlar yuksek sanırım ya....Aman ne bıleyım işte.Mdf heryerı ozel fılan dıyolar.Ama çok para bencede.Bakalım bende ne alcam merak edıyom.Ya bıde google grupdan maıl gelmış.Uyku setlerı dıye.Çok uygun kızlar ya fıyatı demi

Emzirme sütyenini son ay al cnm. Bi de bir beden büyük almanı öneririm. Göğüslere süt dolunca sıkıyo yoksa...

CADIARZU evet haklısın zaten göğüslerim büyümedi şimdilik aman iyiki büyümedi zaten normaldede çok küçül değildikaydirigubbakcemile3

Valla kontrol amaçlı bi kurduk ama kaldırdık sonradan. Kapıdan geçmez canım zaten öyle bi gereksinimim olmayacağı için o konuda sorunum yok. Titreşimini de ayrı oyuncağı var o sağlıyor ama ben onu da kullanmayı düşünmüyorum çok o kadar titrek yatakta yatarsa çocuk Azer bülbül gibi olur sonra falan laelaelaelaelae

Ben sadece geniş, kumaşının daha kaliteli duruşu, fiyatının da uygun oluşu sebepleriyle seçtim. Ama bence mağazadan al çünkü internette 240 tl ben 185 e aldım

CADIARZU evet haklısın zaten göğüslerim büyümedi şimdilik aman iyiki büyümedi zaten normaldede çok küçül değildikaydirigubbakcemile3

Bi de ordaki sütyenlerin askıları normal genişlikteydi normalde komun emzirmelerinde onun iki katı genişlik var. Geniş olması daha iyi oluyo cnm. Göğüsler ağırlık yapınca kesmiyo bitarafını. Bende ilk doğumdan iki tane vardı emzirme sütyeni tam oluyo sadece arkası sıkıyo oraya bi uzatma alcam sadece. Kom dan almıştım çok da memnun kaldım. Tavsiye ederim...

Canım kusura bakma şimdi cevap yazabiliyorum aslında bana şu sınırlar içerisinde olursa ii olur demedi çünkü ben çarşamba endokrin uzmnanına gideceğim için ve diyete yeni başladığım için yüksek çıkarsa da endişelene düzene oturması bazen 7 ila 15 günü nbulur dedi. ama istersen hemşirenin direk numarasını verebilirim arayıp bigi alabilirsin ço tatlı bir hemşire

600LİRAMIakannehir
NSL YANİ NEREDE BUNUN YERİ CNM TELEFONU YADA ADRESİ VARMI
KUZENİM ÇOK BEĞENMİŞTİ AYNI TAKIMI İSTEMİŞTİ
ONUN İÇİN SORDUM CNMMM
AYRICA SEDEF KAPLAMA VAR ÜZERİNDE ÇOK GÜSEL GÖRÜNÜYOR

ben bi yemeğe çıkayım kızlar... yemek değil de işte adı yemek hava almaya...
Görüşürüz...:icecream:

evet aynen
bende öyle çok margarinli sevmiyorum
wuu cevizli mi yaptın yedirdin kocişinee aklinialirimsmile
evet 2 ölçek yaparsan daha büyük olur daha iyi olabilir kalabalık misafir için

Hmmm. Ben kapılardan geçsin istiyorum aslında gerçi dondolino alcam olmazsa salonda filan ona yatırırım. Mutfakta olduğumda da... Bilindik bi bebek mağazasından mı aldın cnm. Gerçi ben Antalyadayım ama belki burada da vardır?

evet aynen
bende öyle çok margarinli sevmiyorum
wuu cevizli mi yaptın yedirdin kocişinee aklinialirimsmile
evet 2 ölçek yaparsan daha büyük olur daha iyi olabilir kalabalık misafir için

cevizli şeettiydim ama öle düşünmediydim
ondanmı diyo seninle garip garip rüyalar görüyom diyebenaklinialirimsmile

Kızlar arkadaşım dün doğum yaptı. 4400 gr. ve normal doğum medicanada... Sancısı olmamış. Suni sancı vermişler. Maşallah tosun doğurmuş resmen. Demek ki kilolu olması da normal doğuma engel diil. Gerçi ben sezeryan olcam kesin de normal doğuracaklara duyrulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…