- Konu Sahibi daemon
-
- #61.801
Baby 2 go markasını arkadaşım kullanıyo aslında tavsiye de etti ama 60 cm çok dar diil mi ya? Bi 70 cm olsamış keşkem...
ewet kıyafetleri bende beğenmedim renklerini ama çantayı iyikide aldım diyorum o fiyata bedava valla bide o takımda aklım kaldı en azından altıda eşofman niyetine giyebilirm diye düşünüyorum bide emzirme sütyenleride ucuzdu ama incelemedim henüzCADIARZU
marya dün bilgisayar basında değildim canım ondan yazamadım sana ama izledim masallah diyorum cok net ve cok sekerdi..
ben yorum yaptım dimi sempatiksalakcinni
muşambasının dokununca hışırdamayan kumaş olması gerekiyormuş
çok ses çıkarıyormuş yoksa
olsun şekli önemli değil.. sempatiksalakcinnievet canım akşam yapmıştın haklısın bende dikkate alıcam bu dediğini.
ya ben mantar kuraabiye yaptımmmm tadı süper olduuuuuu amaaaa şekli boşuk oldu tepsinin içinde hepsi yayıldı yaaa bişiyi eksik oldu ama tadı süper olmuş yedim vallaaaaaa
elhhh yaptın mı mozaik gııı
Emzirme sütyenini son ay al cnm. Bi de bir beden büyük almanı öneririm. Göğüslere süt dolunca sıkıyo yoksa...
olsun şekli önemli değil.. sempatiksalakcinni
ay harika oluyo tadı dimiii
Kurdunuz mu canım . Titreşimi filan nasıl yani içinde bebiş varken o ağırlığı sallayabilir mi diyosun? Güzelmiş şimdi inceledim renkleri de canlı. Kurduysan kapılardan geçebiliyo mu açıkken? Çok mu sordummmm ohaoldumsmile
Anaaa izledin demek oluşumu... Her gün izliyom doyamıyom ya... Offff offfff.... kaydirigubbakcemile3
CADIARZU evet haklısın zaten göğüslerim büyümedi şimdilik aman iyiki büyümedi zaten normaldede çok küçül değildikaydirigubbakcemile3
Canım peki tokluk şekerinin değerleri ne olmalıymış? Normalde 2 saatte sonra bakılır ya 120 nin üzeryse tehlikeli derlerdi. Bu hamileler için geçerli değil ozaman bir saat olduğuna göre beni bilgilendirirsen çok sevinirim. Ben bunca zamandır tokluk şekerime yanlış zamanda bakmışım o zaman
ben aynı mobilyanın fabrikasını buldum ordan alıcam 600 lira toplam ama su anda baktıkça başka modellere kafam karışıyor cok bilmiyorumkismile bir de kenarlarında yatağının kenarında yaldızlı kağıt kaplama mı var kızlar öyle demişti ben arkadasıma sordum onda da varmış ama biz o sekilde çok beğendik zaten dediler demek ki zevk meselesi ben de görmeden yorum yapamıyorum bu konuda tabiki
evet aynen
yaptım yaptım kuşum
varya süper bi tarifmiş hakkatten
ben normalde margarin yemediğim için az margarinli oluşunu tuttum
kocişe hazırladım verdim akşam kolayla
pek beğendi
cevizli yaptım ben
ama misafir için 2 ölçek yapmak lazım sankim
Valla kontrol amaçlı bi kurduk ama kaldırdık sonradan. Kapıdan geçmez canım zaten öyle bi gereksinimim olmayacağı için o konuda sorunum yok. Titreşimini de ayrı oyuncağı var o sağlıyor ama ben onu da kullanmayı düşünmüyorum çok o kadar titrek yatakta yatarsa çocuk Azer bülbül gibi olur sonra falan laelaelaelaelae
Ben sadece geniş, kumaşının daha kaliteli duruşu, fiyatının da uygun oluşu sebepleriyle seçtim. Ama bence mağazadan al çünkü internette 240 tl ben 185 e aldım
evet aynen
bende öyle çok margarinli sevmiyorum
wuu cevizli mi yaptın yedirdin kocişinee aklinialirimsmile
evet 2 ölçek yaparsan daha büyük olur daha iyi olabilir kalabalık misafir için
cokacimcoookevet sabah kalkar kalkmaz yaptımhemencikde yedimmmmmmmm
malum kahvaltı midemde kalmıyoki bir türlüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?