2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özge sen yaptırdınmı senle günlerimiz yakı n ya ondan sordum

bende doğunca sünnet ettirsemmi diye düşünüyorum ama yaptırmıycam sanırım bi sorun olmazsa azcık kendini bilsin yabilmiyorumkismile

Ben bişey sorucam kızlar size sıcak basıyor mu size hiç? Ben akşam askılıyla yattım vall şimdi de böyle cam açık ama hala sıcak basıyor:uhm:
Direk menapoza mı gircem ben yoksasırnaşık şey

Ayy bu internet beni öldürecek valla bi gün ya!!! Sayfalarca okumak zorunda kalıyorum sizi yakalamak için...
Geldim ben çoktan da anca işte :)))
Bu arada ayağıma kramp gibi bişeyler oluyoo... Benimle aynı derdi paylaşan var mııııı???????? Üstüne basamıyorum ya!!!! Eve gitmek istiyorum artık!!! Akşama da misafir var ohaoldumsmile

aslında düşündüm de archi sen kızının adını yarma da koyabilirsin hem iri bebek olur :roflol:

ayy bunu eski gıcık iş arkadaşımda derdi senden gıcık olmasın laelaelaelaelae
sinir oluyorum soyadıma zaten gül diye soyadı mı olur kısacık, hiç bir isim yakışmıyor yanına.
benim ismin bile dansöz ismi gibi oluyor valla :umursamaz:

Kıss elhhh ne gÜsel gÖbekınde varmıŞŞŞŞŞ
Şalvarınıda yesınlerrrrr

bende doğunca sünnet ettirsemmi diye düşünüyorum ama yaptırmıycam sanırım bi sorun olmazsa azcık kendini bilsin yabilmiyorumkismile

ben de yaptırmicam..
ben kendim sünnetten kaçmışım oğluma mı yaptırcam sempatiksalakcinni

elhamra çok güzelmiş kızıznın odası güle güle kullanın özge taşındınmı nettin sormayı unuttum

Ben bişey sorucam kızlar size sıcak basıyor mu size hiç? Ben akşam askılıyla yattım vall şimdi de böyle cam açık ama hala sıcak basıyor:uhm:
ay bana da oluyo
böle içim dışım yanıyo
yorgan açık yatıyom ben
ki hiç yapamadıgım bişiydi eskiden

ozaman yenisini oricinal aldırırım ha bunnar çakmakaydirigubbakcemile3
o zaman yemiiimm sempatiksalakcinni

ben uzun zamandır menapozdayım. gece resmen terden sırılsıklam oluyorum.
eşimle her gün kavga halindeyiz o donuyorum diyor ben yanıyorum. ben tişörtle geziyorum o bir de hırka giyiniyor ev buz gibi diye
haziran ayında kesin ölürüm sıcaktanakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…