ben mayıs 20 gibi bırakacağım canım..evet ben şimdiden görüştüm pedagogla bakalım yaşayıp görcez artık çok zorlamaz beni umarım çalışan bayanlar ne zaman bırakıosunuz işleri dogum izniniz ne zanman başlıyo bayanlarvereliniortak
hmm evet lidyalılardan geliyormuşmüge anlı varya programcı bende ılk ondan duymuştum yanlış hatırlamıyosam lıdya ısmını kıdyalılar var ya ılk parayı bulan .bereket olsun dıye koymuş mu ne demişti
ama ben kendimiakrep nalan gibi hissediyorum
geçen gece kocişe arkamı dönerken
yannışlıkla totomla vurmuşum
adamcaaaz sıçradı uykusundan
dağları deviriyomkaydirigubbakcemile3
ayy canım yaa kaç yaşındaki senin diğer çocuğun
yazık şimdi kıskançlığından ne yapacağını bilmiyordur. haklı da tabi şimdi kocamız üstümüze kuma getirse biz nasıl bozulacaksak çocuğunda üstüne kuma geliyor gibi oluyorkaydirigubbakcemile3
evet ben şimdiden görüştüm pedagogla bakalım yaşayıp görcez artık çok zorlamaz beni umarım çalışan bayanlar ne zaman bırakıosunuz işleri dogum izniniz ne zanman başlıyo bayanlarvereliniortak
:uhm:Selam kızlar, nihayet geçmişi bitirip size yetiştim
Elh elifzelin odası çok güzelmiş, güle güle kullansın matmazel
Bugün karnımın alt tarafı ve belim çok ağrıyor, acaba bu kasılma mı ola ki?
ben mayıs 20 gibi bırakacağım canım..
yani beklenen tarihten 1 ay önce fln bilmiyorumkismile
hmm evet lidyalılardan geliyormuş
başka bir anlamını da bulamadım nette
ama hoşuma gitmedi değil valla
öffff
gözüm yollarda kaldı
kargocu gelmedi hala:umursamaz:
aynen öyle pedagogda öyle dedi sizin için kuma neyse çocuk için kardeşte o demek dedi bende o kadar kötü yani dedim kardeşi dgodugunda oda beş yaşını bitircek işte zaten iki taraftanda ilk torun du şimdi iki kuzeni var biraz antremanlı ama seviyo gelip kanımı bebegi filan ama hep eşyalarınıda giymek istiyo bide bana fena düşkün dün akşam babası ben yatırım diyo yok ille sen yatır bakalım neyse panik yok panik yok başarabilirim sempatiksalakcinni
Selam kızlar, nihayet geçmişi bitirip size yetiştim
öyle canım dayedi aylıkken bırakılmıyomu özge ücretli izin filan oluyo son aylar agır oluyo ya kolay gelsin bacım çalışan annelere
ay dışarıda çok feci yağmur yağıyo gök gürlüyo korkmaya başladım
allah kolaylık versin zor işler. artık bebek doğunca ona da kardeşiyle ilgili sorumluluk vermen gerekecek ki daha kolay kabullensin.
tabi hırçınlıkları da olacak mecburen çünkü yaşıda küçük. doğal bu kadar kıskanç olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?