2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ben şimdiden görüştüm pedagogla bakalım yaşayıp görcez artık çok zorlamaz beni umarım çalışan bayanlar ne zaman bırakıosunuz işleri dogum izniniz ne zanman başlıyo bayanlarvereliniortak
ben mayıs 20 gibi bırakacağım canım..
yani beklenen tarihten 1 ay önce fln bilmiyorumkismile

müge anlı varya programcı bende ılk ondan duymuştum yanlış hatırlamıyosam lıdya ısmını kıdyalılar var ya ılk parayı bulan .bereket olsun dıye koymuş mu ne demişti
hmm evet lidyalılardan geliyormuş
başka bir anlamını da bulamadım nette
ama hoşuma gitmedi değil valla

ama ben kendimiakrep nalan gibi hissediyorum
geçen gece kocişe arkamı dönerken
yannışlıkla totomla vurmuşum
adamcaaaz sıçradı uykusundan

dağları deviriyomkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
Benimki de öyle diyoo bana... Daha ne kadar büyüyeceksin diye soruyoo...

aynen öyle pedagogda öyle dedi sizin için kuma neyse çocuk için kardeşte o demek dedi bende o kadar kötü yani dedim kardeşi dgodugunda oda beş yaşını bitircek işte zaten iki taraftanda ilk torun du şimdi iki kuzeni var biraz antremanlı ama seviyo gelip kanımı bebegi filan ama hep eşyalarınıda giymek istiyo bide bana fena düşkün dün akşam babası ben yatırım diyo yok ille sen yatır bakalım neyse panik yok panik yok başarabilirim sempatiksalakcinni

Selam kızlar, nihayet geçmişi bitirip size yetiştim

Elh elifzelin odası çok güzelmiş, güle güle kullansın matmazel

Bugün karnımın alt tarafı ve belim çok ağrıyor, acaba bu kasılma mı ola ki?

evet ben şimdiden görüştüm pedagogla bakalım yaşayıp görcez artık çok zorlamaz beni umarım çalışan bayanlar ne zaman bırakıosunuz işleri dogum izniniz ne zanman başlıyo bayanlarvereliniortak

mayıs ortası inşallah..
2 ay kaldı boshayallersmile

öffff
gözüm yollarda kaldı
kargocu gelmedi hala:umursamaz:

:uhm:

ben mayıs 20 gibi bırakacağım canım..
yani beklenen tarihten 1 ay önce fln bilmiyorumkismile

hmm evet lidyalılardan geliyormuş
başka bir anlamını da bulamadım nette
ama hoşuma gitmedi değil valla

yedi aylıkken bırakılmıyomu özge ücretli izin filan oluyo son aylar agır oluyo ya kolay gelsin bacım çalışan annelere

allah kolaylık versin zor işler. artık bebek doğunca ona da kardeşiyle ilgili sorumluluk vermen gerekecek ki daha kolay kabullensin.
tabi hırçınlıkları da olacak mecburen çünkü yaşıda küçük. doğal bu kadar kıskanç olması.

teşekkürler melmeam

benim kasığım diilde hani böle bacakla kasığın arası varya
oralar morartmışım gibi ağrıyo

yedi aylıkken bırakılmıyomu özge ücretli izin filan oluyo son aylar agır oluyo ya kolay gelsin bacım çalışan annelere
öyle canım da
sonradan bebek doğunca daha fazla onunla birlikte olmak için daha fazla çalışmak şart maalesef..
:gitme:

kasılma degildir o canım kasılma böyle avcunun için rahmine koy toplanıp açılır gibi oluyosa o kasılma oluyomuşve adet sancısı gibi bi agrıda oluyo agırlaşıyoruz artık normal bu agrılar aman sakın kasılma filan olmasın daha

pardon melmoş ben kasılma kısmını görmemişim agrı annadım

ay dışarıda çok feci yağmur yağıyo gök gürlüyo korkmaya başladım

hoşgeldin..
hani bazen karnımızda sertleşme, biyerde toplanma gibi bişey hissediyoruzya, kasılma oymuş sanırım..

evet öyle yapıcam normal bunlar zaten birlikte neden aglıyo acaba filan bezini ver yıkarkende yardım ettiririm bide onun yanında dikkat edicez sevmelerimize zaten bana yardım etmeye bayılır sadece bi problemi var bu aralar onu bi çözebildsem kardeşi okadar takmıyorum gerisi kolay herkes nasıl büyütmüş zaten uzmanlarda tek çocuk en zor çocuk diyolar kaydirigubbakcemile5

EKOBERO dün doktorum programında çocuk psikoloğu Sabiha Paktuna Keskin bu konuyu işliyordu canım. ınternetten videosunu bulabilirsen izle istersen faydası olabilir. Kanal d deki program

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…