2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol::roflol::roflol:
benden gıcık değildir :roflol:

nnnnahahahah:roflol:

Kıss elhhh ne gÜsel gÖbekİnde varmıŞŞŞŞŞ
Şalvarınıda yesİnlerrrrr
a.s.

ben de yaptırmicam..
ben kendim sünnetten kaçmışım oğluma mı yaptırcam sempatiksalakcinni

bende yaptırmıcam

ayak şişmesini biliyorum ama kramp magnezyum eksikliginden olabilir yada hamilelikten doktora bi sor canım o bişeyler söyler mutlaka:hulya:

Ben bişey sorucam kızlar size sıcak basıyor mu size hiç? Ben akşam askılıyla yattım vall şimdi de böyle cam açık ama hala sıcak basıyor:uhm:
Direk menapoza mı gircem ben yoksasırnaşık şey

sorma bende öyleyim şirkette dalga geçiyolar benle menopozamı giriyosun diye hamilelik hormonlarından canım o Allahtan çok sıcaklara denk gelmiycez

merahaba kızlar :))
benım oglumda 1 kılo olmusmudur acaba CADIARZU

elhamra çok güzelmiş kızıznın odası güle güle kullanın özge taşındınmı nettin sormayı unuttum

hepimiz inşallah kuşum....
özgeyi sevabına bi prefabriğe yerleştrdik 2 hafta önceaklinialirimsmile

ayak şişmesini biliyorum ama kramp magnezyum eksikliginden olabilir yada hamilelikten doktora bi sor canım o bişeyler söyler mutlaka:hulya:

evet kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden..
ekobero kullanmıyosan doktorundan magnezyum ilacı iste..

ah yavrum sen ennn geriden geliyon
2 hafta oluyo taşınalı sempatiksalakcinni

napıyım ya gündüzleri girmiyorum işim gücüm oluyo oglum bu aralar çok kıskanç oldu onunla ilgileniyorum özge bi hırçın bi kıskanç olduki bebgin pusetine girip yatıyo kaldırıp sakladım yoksa kıracak birazda iyi hissedersem kendimi temizlik falan anca akşam onu yatırınca giriyorum o zamanda kimsecikler olmuyo güle güle otur sende evinde kendi evinide almak nasip etsin ALLAH sana ve herkeslere:Saruboceq:

Elhhh!!! Ne hoşmuş o göbüş maşallah

Benimki seninkinin 3 kate en az... heheheheh

evet kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden..
ekobero kullanmıyosan doktorundan magnezyum ilacı iste..

yarın diycem de kan hapı mide yanması için ilaç bide magnezyum bilmiyorum benim o kadar krampım olmuyoda kasıklarım çok sancıyo ya üşütüyorum galiba bi ateş basıyo bi donuyorum bakalım yarın verir gene ama beni en çok rahatsız eden mide yanması bitiriyo beni

Elhhh!!! Ne hoşmuş o göbüş maşallah

Benimki seninkinin 3 kate en az... heheheheh

ama ben kendimiakrep nalan gibi hissediyorum
geçen gece kocişe arkamı dönerken
yannışlıkla totomla vurmuşum
adamcaaaz sıçradı uykusundan

dağları deviriyomkaydirigubbakcemile3

ayy işte ikinci çocugun da zorlugu
ilk etapta çok zorlanır ama alışır sonradan..

sağol canım teşekkür ederiz

ayy işte ikinci çocugun da zorlugu
ilk etapta çok zorlanır ama alışır sonradan..

sağol canım teşekkür ederiz

evet ben şimdiden görüştüm pedagogla bakalım yaşayıp görcez artık çok zorlamaz beni umarım çalışan bayanlar ne zaman bırakıosunuz işleri dogum izniniz ne zanman başlıyo bayanlarvereliniortak

ben geçen gün bir isim duydum
nedense hoşuma gitti
memorial in doktorlarından biri kızına koymuş
Lidya bilmiyorumkismile

müge anlı varya programcı bende ılk ondan duymuştum yanlış hatırlamıyosam lıdya ısmını kıdyalılar var ya ılk parayı bulan .bereket olsun dıye koymuş mu ne demişti

oğlunuz kaç yaşında ? Bende 2.bebeği bekliyorum

ayy canım yaa kaç yaşındaki senin diğer çocuğun
yazık şimdi kıskançlığından ne yapacağını bilmiyordur. haklı da tabi şimdi kocamız üstümüze kuma getirse biz nasıl bozulacaksak çocuğunda üstüne kuma geliyor gibi oluyorkaydirigubbakcemile3

ama ben kendimiakrep nalan gibi hissediyorum
geçen gece kocişe arkamı dönerken
yannışlıkla totomla vurmuşum
adamcaaaz sıçradı uykusundan

dağları deviriyomkaydirigubbakcemile3

sende akrep nalansan ben öliyim artık dogrusu ben daha üçdört kilo aldım ama artık çok acıkmaya başalladım bakelim bundan sonra zaten mühim olan en son bebişte 525 gramdı bakalım şimdi ne kadar olmuş :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…