2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offffffff sıkıldım, akşamki misfirleri düşündükçe daha bi sıkılıyorummm
gece olsada yatsak...

gülkurusu benimde kızım olacak
yeğeninin başı bağlı değilse gelsin kızımı istesin
böyle inci dişli damadı nerde bulacağım daha.aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 başı henuz bağlı degıl ama gözu dışarıda yawrıımm..pek çapkın söyleyım.

gulkurusu maaşallah yiğenine çok yakışıklı, beyefendinin kardeşinin cinsiyeti belli mi?

kardeşi de erkek olacak canım.

ben gider kızlar öptüm herkesiopuyorumnanaktan

ahahahahaaa olur bak zaten erkek kıtlığı var kızım kenyam evde kalmasın.
hemen everecem onu

benim koca da oğlan evlenene kadar evde mobilya değiştirmek yasak dedi
ben de o yüzden baş göz ediim diyorum
archii talibiz sizin kenyaya
alırız emziklerimizi geliriz istemeye

bana da misafır demeyın bu aralar arkadaşım senı anlıyorum, gunlerdir içim şişti :1hug:

bütün gün pijamalarımı giyip tv nin karşısına yayılmayı hayal ederken, akşam milletin karşısında oturma ve üstüne üstlük hizmet etme fikri beni deli ediyo yaaaaaaaaa..

benim koca da oğlan evlenene kadar evde mobilya değiştirmek yasak dedi
ben de o yüzden baş göz ediim diyorum
archii talibiz sizin kenyaya
alırız emziklerimizi geliriz istemeye

başlık parası beşi bir yerde emzik isteriz :roflol::roflol:

bütün gün pijamalarımı giyip tv nin karşısına yayılmayı hayal ederken, akşam milletin karşısında oturma ve üstüne üstlük hizmet etme fikri beni deli ediyo yaaaaaaaaa..

öff şu ev gezmelerınden bana sınır gelır, gunlerdır arkadaşlar gelıyor, çay koy ıkram yap, geyik yap, ustune bir de ayaklarım şişyor,gazım gelıyor sıkışıyorum. bu gece şöyle yayılarak bende tv ızlemek ısterdım ama yarın bıle mısafırım var, haftaya asosyal olcam kımseyı görmek ıstemıyorum dedım eşime, neyse geçicek gıdıcek stres yapma daha kötu gecıo akşam sonra.

ii akşamlar kızlar...

sana da ıyı akşamlar arkadaşım opuyorumnanaktan

Bal kavanozu ana kucagi seklinde olan araba koltuklarini mi diyosun ?? sanirim onlar 9 aylik olana kadar kullanilabiliyomus..sonrasinda bi daha araba koltugu alicaz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…