aynen canım sana katılıyorum hem alttan baktırmak zararlı olsaydı doktor bunu bılırdı heralde :uhm:
Ferİde kız sen adıyamanlımısın bende adıyamanlıyım
tabiki canım bana hamile kaldığım ilk günden beri ve halen ilişki yasak ama ultrasonla ilgili hiç bir şey demedi dr. Ama bilirsin bizim halkımızn çoğu dr dan daha çok bilgili. İlk zamanlar düşünebiliyormusun bana eve tel açıp sakın alttan baktırma diye ısrar ediyorlardı. Zaten sıkıntılım endişeleim var neden bunları insanların kafasına sokup kasıyorsunuz.
benım de 4 yıldan sonra ilk cocugum hamıle oldugumu ögrenenler neydeyse yürüme dıcekler kaydirigubbakcemile3
canım kilom az ama normalde hamilelerin ortalama 12 kg alması ideal
bana 16 kg dedi yani kilom az olduğu için bu kadar yüksek bir kilo söyledi
bence 16 kg çok fazla ama bakalım
bu ne cekılısı ben bulamıyorum bı türlü..
tıcker yapmayan bı kalmısım heralde ya bende yapamıyorum bı türlü beceremedım yahu amma becerıksız oldum..
tabiki canım bana hamile kaldığım ilk günden beri ve halen ilişki yasak ama ultrasonla ilgili hiç bir şey demedi dr. Ama bilirsin bizim halkımızn çoğu dr dan daha çok bilgili. İlk zamanlar düşünebiliyormusun bana eve tel açıp sakın alttan baktırma diye ısrar ediyorlardı. Zaten sıkıntılım endişeleim var neden bunları insanların kafasına sokup kasıyorsunuz.
Canım sağol darısı başınıza. Testte doktorum ulturasonla bebişin ense pilisini ölçtü. Bu konuda biraz zorlandık çünkü bizim sıpa dönmedi en sonunda alttan bakmak zorunda kaldı. Birde burun kemiğinin oluşup oluşmadığına baktı tabi bunun yanı sıra ilk defa ayrıntılı bakmış oldu iç organlarını inceledi ama bunun testle ilgisi yok. Sonra beni labaratuara gönderdi beta hcg ve papp-a hormonlarına bakıldı bide ayrıntılı sorular sordular yaş,kilo, sigara, bide bebeğin burun kemiğinin oluşup oluşmadığını burdaki formada yazıyosun bide tabi baş-pop ölçüm sonucunu ulturasonda crl yazan değer ve ense pilisi sonucunu oda nt yazan değer soruyolar. Sonra hormon değerlerin çıkınca bütün bilgileri bir programa giriyorlar ve bir grafik çıkıyor. Benimkinin sonucunda tarama negatif yazıyo. İşte bu kadar . Parasıda doktorum normal muayene ücretini aldı. Labaratuvara da (daha önce söylemiştim okumayanlar için yeniden hatırlatayım özellikle düzen, pakize tarzi yada amerikan hastanesi labaratuvarında yaptırmamı istedi doktorum zaten başka yerde yaptırsamda onlar düzen labaratuvarına gönderiyomuş) Bu labaratuarlar en pahalı yerler biliyosunuz . Ben pakize tarzi de yaptırdım 115 TL miş benim sigortam karşıladı ben 19 tl ödedim. ay çok uzun oldu galiba :)
canim bu alttaki yaziyi tikla cikacaktir.
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/328055-2010-haziran-anneleri-yilbasi-cekilisi-yapalimmi.html
offff evet yaa...dun pedikure gitmisdim tirnaklarin yumusamasi icin suya koyuyuorlar ya ayagi...amanin bir telas bi heyecan yaptilar.hamilesin,suyu ilik yapalim filan diye.sicak suya girme,dusuk olur,onu yapma sunu yapma.elektrikli supurgeyi eline alma,dusuk yaparsin.yerleri silme dusuk yaparsin....offffffffffffff....sakinan goze cop duser.ben hep boyle diyorum ama nafile.delirtiyorlar beni.
aa bende izmirliyim :) bende eşimi ikna edebilirsem bayramda izmire gitmek istiyorum. Hem bayramın birinci günü babamın seneyidevriyesi mezarına gitmek istiyorum. Hemde dönüşte annemi alıp döneyim istiyorum bakalım benim kociş ikna olacakmı.
evet haklilar da bunu kac kere soylerler bir insana degil mi ama :)) gerizekali degiliz herhalde duydukkkkkkk (keske bu sozu onlara da diye bilsem haaa)kaydirigubbakcemile3valla asyanın dediği gidi yürümeyelim :)) bu arada çokl scıak banyo ve ortam iyi değil onda haklılar :)
ben yaparim sana canim.hangi takvimden istiyorsun?bi de muhtemel dogum tarihini yaz bana yapayim.bana takvım yapacak bır arkadas arıyorum valla sevap işlemıs olursununz cünkü cok ıstıyorum Şeniz
evet haklilar da bunu kac kere soylerler bir insana degil mi ama :)) gerizekali degiliz herhalde duydukkkkkkk (keske bu sozu onlara da diye bilsem haaa)kaydirigubbakcemile3
ben yaparim sana canim.hangi takvimden istiyorsun?bi de muhtemel dogum tarihini yaz bana yapayim.
evet haklilar da bunu kac kere soylerler bir insana degil mi ama :)) gerizekali degiliz herhalde duydukkkkkkk (keske bu sozu onlara da diye bilsem haaa)kaydirigubbakcemile3
ben yaparim sana canim.hangi takvimden istiyorsun?bi de muhtemel dogum tarihini yaz bana yapayim.
bana da doktorum 12 kilo en fazla dedi:ecrin_bebek:
ama ben şimdiden 2,5 kilo aldım göbek çıktı, bel kalınlaştı:sm_confused:
daha 8 haftada boyleysem diyorum.
58 kiloyla hamile kaldım 60 küsür oldum şimdiden:çok üzgünüm:
ben netten hep arastırıyorum yanı ilk üc ayda bırsey yıyemesen bıle sorun olmuyomus kı cok az ıhtıyacı oldugu ıcın anneden karsılıyor zaten..
Ya sormayın kızlar hep aynı şeyleri söylüyor insanlar ne kadarda olsa ilk bebeğim olduğu için teredütte kalıyo insan.he doktor öle bi şekilde bakçam dese yok ben duydum bakılmazmış çekil şurdanmı dicem doktora :))sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?