2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen canım sana katılıyorum hem alttan baktırmak zararlı olsaydı doktor bunu bılırdı heralde :uhm:

tabiki canım bana hamile kaldığım ilk günden beri ve halen ilişki yasak ama ultrasonla ilgili hiç bir şey demedi dr. Ama bilirsin bizim halkımızn çoğu dr dan daha çok bilgili. İlk zamanlar düşünebiliyormusun bana eve tel açıp sakın alttan baktırma diye ısrar ediyorlardı. Zaten sıkıntılım endişeleim var neden bunları insanların kafasına sokup kasıyorsunuz.

benım de 4 yıldan sonra ilk cocugum hamıle oldugumu ögrenenler neydeyse yürüme dıcekler kaydirigubbakcemile3

canım kilom az ama normalde hamilelerin ortalama 12 kg alması ideal
bana 16 kg dedi yani kilom az olduğu için bu kadar yüksek bir kilo söyledi
bence 16 kg çok fazla ama bakalım

bana da doktorum 12 kilo en fazla dedi:ecrin_bebek:
ama ben şimdiden 2,5 kilo aldım göbek çıktı, bel kalınlaştı:sm_confused:
daha 8 haftada boyleysem diyorum.
58 kiloyla hamile kaldım 60 küsür oldum şimdiden:çok üzgünüm:

bu ne cekılısı ben bulamıyorum bı türlü..

tıcker yapmayan bı kalmısım heralde ya bende yapamıyorum bı türlü beceremedım yahu amma becerıksız oldum..

canim bu alttaki yaziyi tikla cikacaktir.
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/328055-2010-haziran-anneleri-yilbasi-cekilisi-yapalimmi.html

offff evet yaa...dun pedikure gitmisdim tirnaklarin yumusamasi icin suya koyuyuorlar ya ayagi...amanin bir telas bi heyecan yaptilar.hamilesin,suyu ilik yapalim filan diye.sicak suya girme,dusuk olur,onu yapma sunu yapma.elektrikli supurgeyi eline alma,dusuk yaparsin.yerleri silme dusuk yaparsin....offffffffffffff....sakinan goze cop duser.ben hep boyle diyorum ama nafile.delirtiyorlar beni.

bana takvım yapacak bır arkadas arıyorum valla sevap işlemıs olursununz cünkü cok ıstıyorum Şeniz

iyi akşamlar hanımlar, nasılsınız kilolardan bahsetmişiniz biraz gçz attımda bende yazayım bari 66 kşlo ile hamile kaldım şu anda da 62 kşloyum

ıyı aksamlar canım ben 68 kaldım hala 68 kılo almadım ama ılerıde napcam bılmıyorum normelde iştahlıyımdır huyum kurusun :icecream:

açıklaman için teşekkürler canım...

valla asyanın dediği gidi yürümeyelim :)) bu arada çokl scıak banyo ve ortam iyi değil onda haklılar :)

başınsağolsun nur içinde yatsın baban canım. annelerı alıp dönmek çok tatlı oluyor, bende çok mutlu oluyorum annemın de gelınce. sevındırık oluyorum.

valla asyanın dediği gidi yürümeyelim :)) bu arada çokl scıak banyo ve ortam iyi değil onda haklılar :)
evet haklilar da bunu kac kere soylerler bir insana degil mi ama :)) gerizekali degiliz herhalde duydukkkkkkk (keske bu sozu onlara da diye bilsem haaa)kaydirigubbakcemile3
bana takvım yapacak bır arkadas arıyorum valla sevap işlemıs olursununz cünkü cok ıstıyorum Şeniz
ben yaparim sana canim.hangi takvimden istiyorsun?bi de muhtemel dogum tarihini yaz bana yapayim.

ya birde bana sürekli iş yerinde uyuz oluyorum sürekli bişeyler ye deyip duruyorlar sanki ben kasıtlı yemiyorum yada kötü bir aneyimde bebeğin ihtiyaçlarını esirgiyorum yemek yiyemiyrum sürekli açım ama midem bişeyi almıyor.

Birde yemek ye derken yüzlerini bir garip yapıyorlar sanki ben suç işliyormuşum gibi tabi b arada 62 kiloyla hamile kaldım benim depolar zaten dolu :)

ahhh canım benım cok teskkür ederım valla bı tanesın kaydirigubbakcemile3
14 haızran tahmını dogum nasıl oldugu farketmez senın begendıgın bır sey olabılır

ben netten hep arastırıyorum yanı ilk üc ayda bırsey yıyemesen bıle sorun olmuyomus kı cok az ıhtıyacı oldugu ıcın anneden karsılıyor zaten..

en çok ben kilo aldım mafoldumben 4,5 kilo 68'le sigarayı bıraktığım ay hamile kaldım ikisi birleşince bendeki bebekten çok göbek oldu yani :CüvCüv: şimdi 72,5 kiloyum ooofff oofff...

ben netten hep arastırıyorum yanı ilk üc ayda bırsey yıyemesen bıle sorun olmuyomus kı cok az ıhtıyacı oldugu ıcın anneden karsılıyor zaten..

evet canım hormonlarla besleniyor diye okudum zaten 3 4 cm bişey yiyeceği nedirki sanki benimle beraber akşam yemeği yiyecek

insanlar çok yemek yemeği bebek için daha iyi diye düşünüyor önemli olan çok değil sağlıklı beslenmek

Son düzenleme:

Ya sormayın kızlar hep aynı şeyleri söylüyor insanlar ne kadarda olsa ilk bebeğim olduğu için teredütte kalıyo insan.he doktor öle bi şekilde bakçam dese yok ben duydum bakılmazmış çekil şurdanmı dicem doktora :))sırnaşık şey

doktora öle bısey sölesen kovardı heralde haklı olarak:))sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…