gulkurusuuuuuuuuuuuu :1hug: :1hug: :1hug:
özgeeeeecimmmm Şeniz Şeniz Şeniz
korkma canım bu dünyada yiyecek ekmekler varsa hiçbirşey olmaz
hoşgeldin aramıza, sağlıkla doğurursun inşallah
merhaba arkadaşlar, bende 10+1 hamıleyımlistenıze eklersenız sevınırım. sat 9 eylul kılo 89 kalp atışılarını gördum. uzun zamandır aslında sızı takıp edıyorum ama bir öncekı gebelıgım duşukle sonladıgı ıçın buraya yazıp kendımı umutlandırmak ıstemedım. ama şimdı o stresten uzaklaştım daha sakınım. sanırım hamılelıge alıştım. ALLAHım hepımızın bebeklerını korusun, bize bağışlasın onları. nazarlardan korusun kuzucuklerımızı.
GULKURUSUNUN bilgilerını ekledım lısteye ama bende cıkıyorum kızlar. kociş gelıcek bırde oturamıyorum sureklı bel agrıısndan. görüşürüz..
Hosgeldin canim sende, Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin. :1hug:
huhuuuu kimse yokmu(archimim, daemon, feride26, gulkurusuu, ozbek83+, ozgecay, Sensi, shekerkiz, Zynpmrt ) aaa kimsecikler yok muşşşşkafamçokkarıştı
doğru dıyorsun tatlım. amin inşaallah hepımız için. başta bıraz korktum ama şimdı ıyıyım. benım hıkayem zor bır hıkaye arkadaşlar. korkularım ondan bundan 1 yıl önce kanserle savaşırken şimdı ALLAHım bana hem canımı hem de can bağışladı. bu kadar tedavıye olmaz dıyordum ama ALLAHım nasip ettı. ılk bebegımı şubatta kaybettım sonra 8 ay olmadı, şimdı nasip ettı yarabbım. bu nedenle çok tıtızlenıyorum ama sakınım artık. guzel gunler bızı beklerrrr hihoyyyt
kızlar ben burdayım ama sürekli eror veriyo
huhuuuu kimse yokmu(archimim, daemon, feride26, gulkurusuu, ozbek83+, ozgecay, Sensi, shekerkiz, Zynpmrt ) aaa kimsecikler yok muşşşşkafamçokkarıştı
Kızlar benim iki testin sonucu geldi Allahıma şükür kramozom anomalisi olasılığı negatif çıktı. sonuçları doktora faksladım yarın beni arıcak. Gerçi sonuçları muhakkak yüz yüze konuşalım demişti ben yarın şehir dışında olucam doktora ancak pazartesi gidebilecem. Ayrıntıları size pazartesi veririm
Kızlar benim ikili testin sonucu geldi Allahıma şükür kramozom anomalisi olasılığı negatif çıktı. sonuçları doktora faksladım yarın beni arıcak. Gerçi sonuçları muhakkak yüz yüze konuşalım demişti ben yarın şehir dışında olucam doktora ancak pazartesi gidebilecem. Ayrıntıları size pazartesi veririm
Kızlar benim ikili testin sonucu geldi Allahıma şükür kramozom anomalisi olasılığı negatif çıktı. sonuçları doktora faksladım yarın beni arıcak. Gerçi sonuçları muhakkak yüz yüze konuşalım demişti ben yarın şehir dışında olucam doktora ancak pazartesi gidebilecem. Ayrıntıları size pazartesi veririm
çok şukur canım. senın adına sevındım demek 11+6 da bellı oluyor benımde 1 haftam kalmış o zaman merak edıyordum kaydirigubbakcemile5
benim doktorum özellikle 11+3 de gel 11+5 e bırakma demişti benden tam o zamana randevu aldım ama 11ila 14üncü hafta arası yapılıyor sonuçta doktorun isteğine göre değişir. Sanırım benim doktorum bütün hastalarını aynı doneminde yaptırıyo. Sitede bende ilerde olan hamişler var daha ikili testi yaptırmadı.Dediğim gibi doktorun alışkanlığıyla ilgili bişey sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?