2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
huhuuuu kimse yokmu(archimim, daemon, feride26, gulkurusuu, ozbek83+, ozgecay, Sensi, shekerkiz, Zynpmrt ) aaa kimsecikler yok muşşşşkafamçokkarıştı

GULKURUSUNUN bilgilerını ekledım lısteye ama bende cıkıyorum kızlar. kociş gelıcek bırde oturamıyorum sureklı bel agrıısndan. görüşürüz..

korkma canım bu dünyada yiyecek ekmekler varsa hiçbirşey olmaz
hoşgeldin aramıza, sağlıkla doğurursun inşallah

doğru dıyorsun tatlım. amin inşaallah hepımız için. başta bıraz korktum ama şimdı ıyıyım. benım hıkayem zor bır hıkaye arkadaşlar. korkularım ondan bundan 1 yıl önce kanserle savaşırken şimdı ALLAHım bana hem canımı hem de can bağışladı. bu kadar tedavıye olmaz dıyordum ama ALLAHım nasip ettı. ılk bebegımı şubatta kaybettım sonra 8 ay olmadı, şimdı nasip ettı yarabbım. bu nedenle çok tıtızlenıyorum ama sakınım artık. guzel gunler bızı beklerrrr hihoyyyt

Hosgeldin canim sende, Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin. :1hug:

huhuuuu kimse yokmu(archimim, daemon, feride26, gulkurusuu, ozbek83+, ozgecay, Sensi, shekerkiz, Zynpmrt ) aaa kimsecikler yok muşşşşkafamçokkarıştı

Canim bende site devamli takiliyor yaa.

Canim benim cok gecmis olsun, cok da asiri titizlenme Allahim kucagina almayi nasip edecek insAllah. Kanserle savas verdigine gore belli ki cok guclu bir kadinsin. :1hug:

Kızlar benim ikili testin sonucu geldi Allahıma şükür kramozom anomalisi olasılığı negatif çıktı. sonuçları doktora faksladım yarın beni arıcak. Gerçi sonuçları muhakkak yüz yüze konuşalım demişti ben yarın şehir dışında olucam doktora ancak pazartesi gidebilecem. Ayrıntıları size pazartesi veririm

süper bir haber hadi gözün aydın :lepi:
darısı başımıza:Saruboceq:

çok şukur canım. senın adına sevındım demek 11+6 da bellı oluyor benımde 1 haftam kalmış o zaman merak edıyordum kaydirigubbakcemile5

Canim gozun aydin!
Peki test tam olarak nasil, neler yapildi ve ucreti nekadardi?

çok şukur canım. senın adına sevındım demek 11+6 da bellı oluyor benımde 1 haftam kalmış o zaman merak edıyordum kaydirigubbakcemile5

benim doktorum özellikle 11+3 de gel 11+5 e bırakma demişti benden tam o zamana randevu aldım ama 11ila 14üncü hafta arası yapılıyor sonuçta doktorun isteğine göre değişir. Sanırım benim doktorum bütün hastalarını aynı doneminde yaptırıyo. Sitede bende ilerde olan hamişler var daha ikili testi yaptırmadı.Dediğim gibi doktorun alışkanlığıyla ilgili bişey sanırım.

a.s.tbrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bayramdan sonra yaptırcam bebeğim 45 mm olması gerekiyormuş ama yinede bayramdan önce bir uğrarım hayırlı olsun darısı biz diğer annelere:Saruboceq:

Gözün aydın canım ben de pazartesi öğrenicem sonucumu çok stresteyim inşallah bir şey çıkmaz.Allahım hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar versin:Saruboceq:

bayramda bende memleketım izmirdeyım bu nedenle bı gıdıp sorayım belkı yapar. en azından bayramda kafam rahat gezerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…