2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz daha ıyıydım bugun ama yıne sırt agrım baslıyo sanki. ne bılım ya ıcımde bı sıkıntı var sanki

slm nasılsınız kızlar parol içtim az hafifledi ağrım tansiyon var bende valla limon falan yedimde düştü tansiyon allaha şükür

allah kimseye vermesin şimdikte böğürtlen çayı yapayımda içeyim siyah çay zararlıymış ya allahım sabır ver bize 6 ay kaldııı

ıyı aksamlar hoss geldınınzz .. ya benım kocam gececı o yüzden hep burdayım valla :))) evet sıyah cay ın pek yararı yok.. bende dısım agrıdıgında parol ıctım hafıf bır agrı kesıcı oldugundan bı zararı yok..

mrb kızlar ben de yeni katıldım aranıza.parol banada 4 taneye kadar alabilirsin dedi drum .

merhaba arkadaşlar bende 9+3 hamileyim.merak ettiğim doktora ilk gidişimde ultrasonda doğum tarihi 22 haziran dedi doktorum 2.gidişimde 23 haziran dedi.acaba bebek gelişmiyor mu
benim gibi durumla karşılaşan var mı arkadaşlar?

kızlar benim sol kasığımda batma oluyor yaa heleki idrarımı yaptıkdan sonra yada idrarım varken daha şiddetli oluyor idrar yollarımda yanma da vardı ama o qeçti. doktoruma salı qünü qittiğimde söyledim yanma olduğunu. bol bol su iç bişeyin yok dedi ama ben çok meraklanıyorum benim qibi kasık ağrısı çeken varmı?

canım rahım büyüdügü ıcın ve egerkı ılıskıye gırıyorsa bu tarz kasık agrıları olabılır
. bence endıselnmeye gerek yok
.. yanmaların ıcınde evet bol bol su ıcmek lazım gercı
normeldede bol bol su ıcmek lazım..

ilişki yasağımız var çünkü lekelenmem oluyor ve bir sürü ilaç kullanıyorum anlıyacağın düşük tehlikem devam edior canım daha önce 2 kez düşük yaptım bu 3.hamileliğim inşallah bu bebeğim düşmez.. qerçi diğerleri hep 6 haftalıkken düşüyodu bu bebeğim 12 haftalık oldu dua edin ya korkuyorum qerçekten

hımm anlıyorum canım ıster ıstemez endıselenıyosun ama sana tavsıyem cok pınpırıklenme yıne düşerse yıne kaybedersem bu korkuları ıcınden at.. rahat ol .bak babagın 12 haftalık olmus masallah bu zamana kadar sana tutunduysa emınım inş bundan sonrada bırakmaz .. annesını hıssetmıstır bebısın ..benım de rısklı bı gebelıgım var ama o tür korkuları aklıma hıc getırmıyorum emın ol ben senın ıcın hep dua edıcem.. hayırlısıyla burdan dogum yaptıgın ve bebegını kucagına aldıgın hepımızın bunları yasadıgımızn haberlerını verıcez Allah ımın ıznıyle .. sıkma canını :teselli:

merhabalar kızlar..nasılsınız..bebişler nasıl..?

öncelikle hoşgeldin canım aramıza
sana ve meleğine Rabbim sağlık sıhhat versinnn inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…