hu huuuu.. nasılsınız bakalımmm
mrb kızlar ben de yeni katıldım aranıza.parol banada 4 taneye kadar alabilirsin dedi drum .
iyi geceleeerr hihoyyyt
:1hug:
canım rahım büyüdügü ıcın ve egerkı ılıskıye gırıyorsa bu tarz kasık agrıları olabılır
. bence endıselnmeye gerek yok
.. yanmaların ıcınde evet bol bol su ıcmek lazım gercı
normeldede bol bol su ıcmek lazım..
merhaba arkadaşlar bende 9+3 hamileyim.merak ettiğim doktora ilk gidişimde ultrasonda doğum tarihi 22 haziran dedi doktorum 2.gidişimde 23 haziran dedi.acaba bebek gelişmiyor mu
benim gibi durumla karşılaşan var mı arkadaşlar?[/Q
arkadasım bır sorun oldugunu sanmıyorum hem bır sorun olsaydı doktorun sana söylerdı dımı bence canını sıkma :CADIARZU.. hem bılıyomusun bebeklerın sadece %5 ı tahmın edılen tarıh te doguyormus.a.s
ilişki yasağımız var çünkü lekelenmem oluyor ve bir sürü ilaç kullanıyorum anlıyacağın düşük tehlikem devam edior canım daha önce 2 kez düşük yaptım bu 3.hamileliğim inşallah bu bebeğim düşmez.. qerçi diğerleri hep 6 haftalıkken düşüyodu bu bebeğim 12 haftalık oldu dua edin ya korkuyorum qerçekten
doğru dıyorsun tatlım. amin inşaallah hepımız için. başta bıraz korktum ama şimdı ıyıyım. benım hıkayem zor bır hıkaye arkadaşlar. korkularım ondan bundan 1 yıl önce kanserle savaşırken şimdı ALLAHım bana hem canımı hem de can bağışladı. bu kadar tedavıye olmaz dıyordum ama ALLAHım nasip ettı. ılk bebegımı şubatta kaybettım sonra 8 ay olmadı, şimdı nasip ettı yarabbım. bu nedenle çok tıtızlenıyorum ama sakınım artık. guzel gunler bızı beklerrrr hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?