D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #62.601
gecmıse bakmadan gunumuse gelemsssınsempatiksalakcinnikızlar selam nasılsınzzzzzzzzzz bı gelısme bi degsklk varmı gecmıste yıne gecmıse donemedımmm cok yazmıssınzz sanırm
yes kuşum
kıs valla cem yılmaz gibi kadın
cemile yılmaz sempatiksalakcinni
bebikimin odasını ekledim o var
soora işte elh in kapı süsü gitmemiş hala o var
onun dışında pembişin taşınacağı evdekiler çıkmamış pembiş dövcek onları birazdan
stella oda dizaynını düşünüyo
fln bilmiyorumkismile
hoşgeldin kuşum yok bişeycik öskenin odası var bugünün ilk sayfalarında
elhhhh kargosunu kayvbetti onun peşinde
ve oda düzeniylen uğraşıyoooo
mimarımızz arc çiziyoooo onuuuuu
falan filan kuzummm
bebikimin odasını ekledim o var
soora işte elh in kapı süsü gitmemiş hala o var
onun dışında pembişin taşınacağı evdekiler çıkmamış pembiş dövcek onları birazdan
stella oda dizaynını düşünüyo
fln bilmiyorumkismile
gecmıse bakmadan gunumuse gelemsssınsempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnianaaaaaaaaaummm kızlar daha ne olsunnnn bırsuru sey olmuss ben bı dalıp gelem gecmıseee öskeeeee senınn odayıda merak ettım yafsss cok heyecanlandım kısslarrr banada bı dızayn yapmak lazım cunku dun amcamız dedı artık oda begenınde alalımmm dıyeeee o alcakya bızee ama benm kcoa gıcık hıc bakmaya nıyetı yok cok younmussssss ole dıyor işler en onemli zamannda flnmsda fılanmsda zıkkımn dıbı
ben görmedim odayııııııııııııı kaçıncı sayfada yaa ya da bir daha eklersene özgeciiimm
al canım
işte kızımın odasıı.. şu an herşey bir yerde tabi. bide bu dizayn istediğim gibi olmadı sanki, değiştirip başka türlü de bakacam..
böle toplu halde odayı çekme imkani olmadı, herşeyi bir arada gösteremedim, ayrı ayrı çektim.
süsleyip püsledikten sonra son haliyle tekrar eklerim artıkın
çok güzel canım güle güle kullanın..oda küçük mü senin ben de açıkçası korkuyorum odaya nasıl sığacak ve nasıl gözükecek diye..bizim bebek odası çok küçük değil normal yani ama yine de eşyalar girince odalar küçülür hesabı bilemiyorum vallaeyvahedigeldismile
öskeee super kıs bunu yerleştirmesi ne zevkli olur ama dimi kıssshadı bakalm bebişin saglkla buyusn ınsss
çok güzel canım güle güle kullanın..oda küçük mü senin ben de açıkçası korkuyorum odaya nasıl sığacak ve nasıl gözükecek diye..bizim bebek odası çok küçük değil normal yani ama yine de eşyalar girince odalar küçülür hesabı bilemiyorum vallaeyvahedigeldismile
özge ben seni kesin keserim yaaaa
gittim kargoya yanımdaymış hemen
senin adına bişi yok kayıtlarımızda diyo
ya gönderen yanlış bilgi yazdı
diyo
yada gönderen firma yollamadı diyo
ay delircem
takip no getir dedi
o mailide silmişim benkaydirigubbakcemile
kız oda büyük aslındaçok güzel canım güle güle kullanın..oda küçük mü senin ben de açıkçası korkuyorum odaya nasıl sığacak ve nasıl gözükecek diye..bizim bebek odası çok küçük değil normal yani ama yine de eşyalar girince odalar küçülür hesabı bilemiyorum vallaeyvahedigeldismile
ösgenın odası buyk bı oda ben gordum ona ragmen bole olmus..
demekkı bunnar epey yer kaplıyo kıs..
nan dedim ya benim adımı soyadımı da söle diyeeeözge ben seni kesin keserim yaaaa
gittim kargoya yanımdaymış hemen
senin adına bişi yok kayıtlarımızda diyo
ya gönderen yanlış bilgi yazdı
diyo
yada gönderen firma yollamadı diyo
ay delircem
takip no getir dedi
o mailide silmişim benkaydirigubbakcemile
ben size demedimmi
mağazadaki gibi durmuyolar
cok buyukler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?