D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #62.661
hadi öptüm yavrucuklarımm
hadi öptüm yavrucuklarımm
bend ecıkayım arkadasım maltepeden gelemdı hala
bı ogrenemedı bızım evın yolunu 3 yıldır bende cayı demleyım
hadı gorursuruz.
ay sınırden basım donuyo resmen..
ben tıkadım kulaklarımı
herkes herseyı söluyoda bıde mılletın lafıyla kocan gelınce o daha bı sınır bozucu oluyo
o mılletle beraber kocayıda bogası gelıyo ınsanın..
butun hevesımı kırıyolar vallahı.
annamıyorumkı mılletı rahatsız eden neyse..
merhaba kıslar masılsınınz kaydirigubbakcemile2
merhaba kıslar masılsınınz kaydirigubbakcemile2
herkes nereye dağıldı ya..bu oda konusunda her bebek farklıdır neden bunu kimse anlamıyor ben de bunu anlamış değilim.benim yeğenim ege mesela odasını 6ay-1 yaş arasında kullandı sonra annesine kalkıp emzirmesi zor geldiğinden beraber yatmaya başladılar ki hiç sağlıklı ve doğru birşey değil bana göre (gerçi büyük de konusmamak lazım)..baska bir arkadasım da sütten kesilene kadar sanırım 1 yaşına kadar falan yatak odasında yatırdı 1 yaşından beri de odasını kullanıyor.o sebeple kimseninki kimseninkine benzemiyor.
şu dısardan ahkam kesen insanlar da beni deli ediyorlar.yok beşik al yok alma yok ben hiç kullanmadım sunu alma vs.ya da ben 12 kg almıştım toplam sen çok aldın hele bu tipler beni cidden cıldırtıyorlar.herkesin hamileliği de bebeği de farklı bunu kabul etsinler artık.ayrıca kullansın ya da kullanmasın oda yapmak su anda zaten bir heves işi.elbette ki odayı ilk etapta kullanamayacak biz de biliyoruz bunu.ama heves ediyoruz işte neden hevesimizi kırıyorlar ki..
boşver dae sen hiç oralı olma ben böyle istiyorum böyle olacak de geç..kocanı da tatlı dille sustur
ya kıızlar kocam kafayı yedırtcek sımdıde
aramıs dıyokı ya herkes dıyokı nıye bosu bosun aoda yapıyosunu cocuk ıcınde yatmıyo odanın zaten 2 yasına kadar annenın yanında durması gerekıyo demısler..
bence bunları soleyenlerden bırıde kaynanam ama neyse.
bırde dedıkı park yatak almamız lazım yatak odasına dımı dedı evet dedım.
ılk zamnlar yanımızda yatması ıcın.
sonra o zamn oda ıcın nıe acele ettık 2 sene sona yapsaydık dedı.
bende cok bılen ınsanlara ole onlar couklarına ıstedıkelrını ypsınlar dedım.
yada sende benı degıl mılletı dınlıyosan ara besıgı ıptal et bı park yatak al koy dedım.
gırdık bırbrımıze abuk sabuk adamlar yuuznden..
Oyy bu saatte kim sinir etti sizi bu kadar.Yahu kimnne derse desin ne takicsaksinizki.Evlat senin evladin para senin paran ister cocuguna oda yaparsin ister yerde yatirirsin.Aman be canlarim hic takmayinn.Benim ikinci oglusum banada herkes senin birinciden busuru esan var ne gerek var biseyler almaya diyo ama olmuyo iste.Evet ilk oglumdan herseyimiz duruyo ama benim icime sinmiyo sanki bunu ayiriyomusum gibi geliyo o yuzden bende cok hosuma gidenler oldukca aliyorum yine.
Ben ilk oglumun odasi 8 aylikken bitirmistim.Camasirlarini bile yerlestirmistim dolaba.Herseyi hazir bekliyodu.
Ama kucuk besikte aldim alti tekerli ilk 6 ay yatak odasinda kucuk besiginde yatti sonra odasina gecirdimm.Yatak odasina yatirmamim tek sebebiyse geceleri emzirmeye kalktigim icin odasina gitmeyeyim hemen emzirip yerine koyayim diye.Yani kendim icin bi kolaylikti bu.6 aylik olduktan sonra geceleri 2 veya 3 kez uyandigi icin odasinda misil misil yatardi oglusumm....
selam kızlar ne yapıyosunuz
züt annem yine sinirlenmiş galibabilmiyorumkismile
ayy hala gidemedik
şu kocamı gırtlaklayabilirim..
erken cıkalım geçelim karşıya, birşeyler bakacam dediğim halde
kayınpederi tutmuş eve getirmiş
bişiler almışlar onları monte ettiler.
şimdide kaynanamın bilgisayarına ram taktırmaya gitti.
sanki ben ona demedim 14.30da cıkmış olalım diye
kafayı yicem yaa
:mymeka:
hepsi hödük hepsiah bu kocalar nie plan yapılınca ymazki..bizimkide aynı.....:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?