2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bend ecıkayım arkadasım maltepeden gelemdı hala
bı ogrenemedı bızım evın yolunu 3 yıldır bende cayı demleyım
hadı gorursuruz.
ay sınırden basım donuyo resmen..

bend ecıkayım arkadasım maltepeden gelemdı hala
bı ogrenemedı bızım evın yolunu 3 yıldır bende cayı demleyım
hadı gorursuruz.
ay sınırden basım donuyo resmen..

görüşürüz cnmmm sıkma canını hemen yauffff
bende çıkayım azcık kızlar bir uyku bastırdı anletamam ya hep böle oliyyy keşke evde olsamda uyusam ya

millete ne olduğunu bir anlasak keşke
diyorum ya sanki para ceplerinden çıkacak herkeste bir akıl .
kocalarda birşey bilmedikleri için gaza geliyorlar arada. amann düşününce insan deliriyor.

herkes nereye dağıldı ya..bu oda konusunda her bebek farklıdır neden bunu kimse anlamıyor ben de bunu anlamış değilim.benim yeğenim ege mesela odasını 6ay-1 yaş arasında kullandı sonra annesine kalkıp emzirmesi zor geldiğinden beraber yatmaya başladılar ki hiç sağlıklı ve doğru birşey değil bana göre (gerçi büyük de konusmamak lazım)..baska bir arkadasım da sütten kesilene kadar sanırım 1 yaşına kadar falan yatak odasında yatırdı 1 yaşından beri de odasını kullanıyor.o sebeple kimseninki kimseninkine benzemiyor.
şu dısardan ahkam kesen insanlar da beni deli ediyorlar.yok beşik al yok alma yok ben hiç kullanmadım sunu alma vs.ya da ben 12 kg almıştım toplam sen çok aldın hele bu tipler beni cidden cıldırtıyorlar.herkesin hamileliği de bebeği de farklı bunu kabul etsinler artık.ayrıca kullansın ya da kullanmasın oda yapmak su anda zaten bir heves işi.elbette ki odayı ilk etapta kullanamayacak biz de biliyoruz bunu.ama heves ediyoruz işte neden hevesimizi kırıyorlar ki..
boşver dae sen hiç oralı olma ben böyle istiyorum böyle olacak de geç..kocanı da tatlı dille sustur

Oyy bu saatte kim sinir etti sizi bu kadar.Yahu kimnne derse desin ne takicsaksinizki.Evlat senin evladin para senin paran ister cocuguna oda yaparsin ister yerde yatirirsin.Aman be canlarim hic takmayinn.Benim ikinci oglusum banada herkes senin birinciden busuru esan var ne gerek var biseyler almaya diyo ama olmuyo iste.Evet ilk oglumdan herseyimiz duruyo ama benim icime sinmiyo sanki bunu ayiriyomusum gibi geliyo o yuzden bende cok hosuma gidenler oldukca aliyorum yine.
Ben ilk oglumun odasi 8 aylikken bitirmistim.Camasirlarini bile yerlestirmistim dolaba.Herseyi hazir bekliyodu.
Ama kucuk besikte aldim alti tekerli ilk 6 ay yatak odasinda kucuk besiginde yatti sonra odasina gecirdimm.Yatak odasina yatirmamim tek sebebiyse geceleri emzirmeye kalktigim icin odasina gitmeyeyim hemen emzirip yerine koyayim diye.Yani kendim icin bi kolaylikti bu.6 aylik olduktan sonra geceleri 2 veya 3 kez uyandigi icin odasinda misil misil yatardi oglusumm....

Amasn kizlar sakin 2 yasina kadar falan sizle yatmaz cocuk olurmu öyle sey.Cocugun yatarken size ihtiyaci yokki karni tok olsun alti kuru olsun nerde olursa olsun yatar.Ben ilk oglusumu 6 aylik bile degilken odasinda yatirmaya basladim.Hatta cocuk bizim odamizdayken surekli uyaniyodu odasina aldim geceleri 2-3 kez kalkardi en fazla.Meger ayri yatmak istiyomus.Hem 8-9 aylik olduktan sonra sen ayirmak istesende cocuk ayrilmaz senden her uyandiginda hemen annesini görmek isticegi icin ayri odada yatmak istemez.Oyuzden en fazla 6 aylik olana kadar odasina almaniz en guzeli...

evt öyle canım herkes kendisine göre bebeğe göre bir yol izliyor işte.ama ahkam kesen insanlara sinir oluyorum.bende böyle oldu ama senin bebek nasıl olur bilemiyorum diyor kimi arkadasım bu cok güzel bişey işte.kimileri ise hiç gerek yok boşuna masraf yapıyorsun vs diyor.bana kimse çok bişey demiyor esim zaten hiç karışmıyor ben nasıl istersem öyle yapıcam sonucta ben daha cok cekicem bu bebişin eziyetini geceleri de gündüzleri de simdi de ben taşıyorum en çok söz hakkı sahibi benim bu bebekte.babası bile 2.planda benim gözümde.o sebeple esim de sen nasıl istersen öyle yaparız diyor ben anlamam zaten diyor.daemonu kızdırmış kocası birileri bişeyler demiş oda almaya gerek yok falan diye o da kocasına sinirlendir haklı olarak.

selam kızlar ne yapıyosunuz

züt annem yine sinirlenmiş galibabilmiyorumkismile

oyyy herkes sinirlenmiş...

bende kızıyorum aslında karışanlara.. bin kere yaşanan bişey değil bu hevesler..ne kadar hevesimiz varsa yapmaya çalışalım içimizde kalmasın...

ayy hala gidemedik
şu kocamı gırtlaklayabilirim..
erken cıkalım geçelim karşıya, birşeyler bakacam dediğim halde
kayınpederi tutmuş eve getirmiş
bişiler almışlar onları monte ettiler.
şimdide kaynanamın bilgisayarına ram taktırmaya gitti.
sanki ben ona demedim 14.30da cıkmış olalım diye
kafayı yicem yaa
:mymeka:

kedim de azmış zaten daha 9 aylık dişi, nereye azıyosa
bağırıp duruyo evin içinde ciyak viyaakkkk kaydirigubbakcemile

ah bu kocalar nie plan yapılınca ymazki..bizimkide aynı.....:mymeka:

ah bu kocalar nie plan yapılınca ymazki..bizimkide aynı.....:mymeka:
hepsi hödük hepsi
zaten haftalardır evdeyiz
tasınma faslı bilmemne
hem cıkarız gezeriz dedim
ama yook nerdee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…