kızlar merhaba nasılsınız benim bir haftadır ufak ufak sızlamalarım balladı kramp başlayabilir demişti doktor . kramp başlamadı ama çok hafif arada sızlama oluyo sizde de oldu mu
bizim fatura da yılbaşından beri 50 TL geliyor. akşama kadar dışarıdayız.
2 haftada 1 ütü yapıyorum fırın desen ayda 1 ancak açarım.
milletin kaçak elektrik faturasını bizim gibi enayiler ödüyor.klava:
kızlar beni kimsecikler görmedi mi:1closedeyes:
evet öyle oluyo qerçekten
devlet kaçak elektrik faturalarınıda bizden çıkartıyor
ben hakkımı helal etmiyorum kaçak kullananlarakötükedihüso
aman dur sende küsme valla bünyem kaldırmaz. nerene kramp giriyor kasık mı bacak mı??
yaaa benim bebeğim her zaman çok hareketliydi bu geceden beri çok sakin ses yok mafoldumben25. haftamdayım sizce normalmi böyle olmasımafoldumben
bende sureklı neredeyse sızlanma var sag belımden ayakucuma kadar ozellıkle gecelerı ve sabah karsıda cıglık attıracak derecede kramp gııryo canım
senınkı tam olarak nası bısey
aynen öyle canım
dürüst olanlar cezalandırılıyor malesef.
bizede dün su faturası geldi 4 tl şok oldum açıkçası normalde 20 30 arası gelirdi
bu kramplar milletin başının belası anladığım kadarıyla. bende hergün soda içiyorum şimdilik kramp başlamadı
ama ileride ne olur bilemem.
ya evet bizde akşama kadar dışardayız 55 den aşağı inmiyo nasıl oluyo anlamıyorum bide 30 larda birden 50lere fırladı acaba plazma felan fazla yakıyo olabilirmi standby da kalınca bilen varmı bende gidip sordurucam valla bide bebek olup evde olunca 100 gelir sanırım yandık ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?