2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba nasılsınız benim bir haftadır ufak ufak sızlamalarım balladı kramp başlayabilir demişti doktor . kramp başlamadı ama çok hafif arada sızlama oluyo sizde de oldu mu

kızlar beni kimsecikler görmedi mi:1closedeyes:

evet öyle oluyo qerçekten
devlet kaçak elektrik faturalarınıda bizden çıkartıyor
ben hakkımı helal etmiyorum kaçak kullananlarakötükedihüso

bende sureklı neredeyse sızlanma var sag belımden ayakucuma kadar ozellıkle gecelerı ve sabah karsıda cıglık attıracak derecede kramp gııryo canım
senınkı tam olarak nası bısey

cnm bendede oluyo ama doktor magnezyum ilacı vermişti toz iğrenç tadı var o kesiyo sancımı.bide dün evi süpürüodum koltuğu ittim bacağımla sanki rahmim açıldı gibi öyle korktumki akşama kadarda sancım oldu

banada oluyor ama korkmamak lazımmış hayatım.doktor saatte 4 kereden fazla olursa hastaneye gelin demişti bazen öle bi oluoki doğurucam sanıorum akıntı falan ne alemdee çokmu normalmi

yaaa benim bebeğim her zaman çok hareketliydi bu geceden beri çok sakin ses yok mafoldumben25. haftamdayım sizce normalmi böyle olmasımafoldumben

canım benimkilerde çok hareketliydi iki gündür çok yavaşladılar tedirgin oldum doktora da yeni gitmiştim hemen yakındaki sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlettiler yorulunca olur dediler yorulmamıştım ama kendimi yorgun gibi hissediyodum belki de ondan. doktora gidince içim rahat etti ondan sonra tekme attılar .

sızlama bende oluyor, şükür kramplarım çok nadir hafif oluyor
ama çok normal artık, 3 ay kaldı
hele senin bide ikiz bizden biraz daha fazla yaşayabilirsin bu belirtileri

bende sureklı neredeyse sızlanma var sag belımden ayakucuma kadar ozellıkle gecelerı ve sabah karsıda cıglık attıracak derecede kramp gııryo canım
senınkı tam olarak nası bısey

benim baldırlarımın içinde çok fena bir ağrı oluyo ve bu 2.3 dk sürüyo:bbo:

ya evet bizde akşama kadar dışardayız 55 den aşağı inmiyo nasıl oluyo anlamıyorum bide 30 larda birden 50lere fırladı acaba plazma felan fazla yakıyo olabilirmi standby da kalınca bilen varmı bende gidip sordurucam valla bide bebek olup evde olunca 100 gelir sanırım yandık ozaman

bu kramplar milletin başının belası anladığım kadarıyla. bende hergün soda içiyorum şimdilik kramp başlamadı
ama ileride ne olur bilemem.

bende bu ara yavaşlama hissediyorum normalde biraz dursa derdim öyle çok hareketliydi neden oluoki bu yavaşlamalr ağlamaya yer arıyorum zaten :gitme:

bence çok fazla zam yaptılar. bize de 25-30 gelirdi sene başından beri 50 geliyor.
birden bire bu kadar artması anormal. dediğin gibi çocuk olunca hergün makina çalışacak ısıtıcıydı bilmem neydi derken 100-150 gelir artık akannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…