deme yaaa cokacimcoook
ay ne bilim,her gittiğimde çünki unutuorum sorcaklarımı bebişi görünce sapıtıorum sanırım
ay ne bilim,her gittiğimde çünki unutuorum sorcaklarımı bebişi görünce sapıtıorum sanırım
canım benim doktor kağıda not al dedi ben de öyle yapıyorum yoksa oraya gidince heyecandan herşeyi unutuyorum
ddedim bile kuşummmmmm bak benıde sen gördun puhahahahahah nese nese valla saka yaptım buarada su faturası bize hep 3-4 tl gelıyor yafs elektrıkde 100 tl
magnezyumda kesmiosa doktoruna bi sor cnm niye o kadar sancı çekesinki
kızlar benım besıgı babamlar alcakmıs annemde
kundak yaptı ıkı takım hırka süeter pantolan ördü
yordanını dösegınıde annem yapcak sırımayı falan
hanı benım kaynatamlarla aram yok ya pek
acaba kendım desemmıkı işte cocuk arabasını falanda sız alırmısnınz
desemmı acaba .. ben sölıyım dıyorum almazlarsada
en azından ben rıca ettım almadılar derım sız nerdesınınz.
gülermi diye hiç düşünme niye gülsünki??
kızlar ya sıze bır sey anlatcam ve bana yorum yapmanızı rıca edıyorum...
benım yakın bır akrabam vardı yaslı hasta ıdı hanı ölür falan ıcıme dert olmasın dıye
dün zıyaretıne gıttım annemle .. yaklasık 2 saat kadar yanın da kaldık.
sonra eve geldım.. işte gece 12 de yattım .sonra evın telefonu caldı duydum bılıyorum
esıme uynadırdım ses yok .. esım sana öyle gelmıstır dedı. ama uyuyamıyorum
gözlerım acık kapıyorum yıne acılıyo.sonra yıne caldı yıne hemen esımı dürttüm yıne ses yok
satte baktım saat 02.30 da 03.30 da oldu .
en son korkmaya basladım dualar falan edıyorumen son 05. 00 yıne caldı 2 kez kapandı
ama nerdeyse aglıcam.. 06.30 esım işe gıttı .ben tek kaldım yerımden kalkamıyorum bıle korkudan.
sonra üst kattan tıkırtılar geldı baktım kaynatamlar gıyınmısler gıdıyolar nereye gıdıyosununz böyle
dedım o akraba kaynatamların da akrabası oluyo . işte dıdeler dede ölmüs .. ayy hala korkuyorum ..
canım ben cıglık atıp aglama derecesın egelıyorum
doktor magnezyum verdı ama yınede devam edıyo kramplar ustelık bıkac gundur sol bacagımda basladı
uyku haram oldu ban yani..
kızlra hareketlerle ılgılıde doktor gecen hafta gıttıgımde artık takkıp et gunde 10 kere en az hareketını hıssetmen lazım dedı.
inşallah ağrılar azalır zaten uyumak çok zor. ama napalım bebekler sağlıklı olsun yeterki umarm ağrıların geçer
canım ben cıglık atıp aglama derecesın egelıyorum
doktor magnezyum verdı ama yınede devam edıyo kramplar ustelık bıkac gundur sol bacagımda basladı
uyku haram oldu ban yani..
kızlra hareketlerle ılgılıde doktor gecen hafta gıttıgımde artık takkıp et gunde 10 kere en az hareketını hıssetmen lazım dedı.
canım soda içmek iyi mi geliyorkasıklardaysa bebek baskı yapıyordur canım. rahim büyüdükçe kasık sızlamaları artar diye biliyorum
bir de üşütmüş olabilirsin. bende de ara ara sızlama oluyor özellikle gece ani dönersem bazen acıyla uyanıyorum
maşallah nazar değmesin nasıl geliyor o kadar az su . ama elektrikten acısı çıkıyor baksanaddedim bile kuşummmmmm bak benıde sen gördun puhahahahahah nese nese valla saka yaptım buarada su faturası bize hep 3-4 tl gelıyor yafs elektrıkde 100 tl
kızlar benım besıgı babamlar alcakmıs annemde
kundak yaptı ıkı takım hırka süeter pantolan ördü
yordanını dösegınıde annem yapcak sırımayı falan
hanı benım kaynatamlarla aram yok ya pek
acaba kendım desemmıkı işte cocuk arabasını falanda sız alırmısnınz
desemmı acaba .. ben sölıyım dıyorum almazlarsada
en azından ben rıca ettım almadılar derım sız nerdesınınz.
aaaaaaaabasınız sagolsun canım..
noluyo babannelerımıze dedelerımıze..
sımdı annemler aradı dedem hastaymıs ıyı durumu dedıler ama cok korkuyorummmafoldumben
inşallah ağrılar azalır zaten uyumak çok zor. ama napalım bebekler sağlıklı olsun yeterki umarm ağrıların geçer
canım soda içmek iyi mi geliyor
maşallah nazar değmesin nasıl geliyor o kadar az su . ama elektrikten acısı çıkıyor baksana
canım sen daha iyi bilirsin ama bence sen deme eşin desin
bebişi görünce o heyecandan bende unutuyorum soracaklarımı zemuszemus
ne bilim kız devlet acıdı heralde çocukları olucak yüklenmiyelim üstlerine dediler heralde..
bu arada yarın doktorum var hep sorcağım şeyleri unutuorum kağıda yazsam doktor bana gülermi
canım neden korkuyosun ki
bence sen uyku hali ile duymuşsundur o sesleri
gelen aramalrı göstermiyomu teliniz??
belki amca öldü diye haber vermek istemişlerdir
bence sakin ol korkma bol bol dua et...
evet kramplar için soda iyi geliyor . ama meyveli değil sade soda içmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?