2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaaaaaaaaaaummm kıslar bı yemege gıttım geldım topıc yıne karısmısss yafsss nıye ben eksık kalıyom bÖle Şeylerden yafss neyse varya yemege gıttım bı yemısm bı yemısım bıde ustune burma kaddayıf 2 porsıyon yemezmıyım hem kendı hakkımı hemde cocugun hakkını yedımmmm sanırım ŞıŞcem ıceeeeee amaaaa cok keyıflendım yerken yafss

bizede dün su faturası geldi 4 tl şok oldum açıkçası normalde 20 30 arası gelirdi

4 tl mi delikafadulden
ben wc de 4 tl lik su harcıom kıs
size qelen yanlış fatura mı bırakmıs ne sempatiksalakcinni

bende sureklı neredeyse sızlanma var sag belımden ayakucuma kadar ozellıkle gecelerı ve sabah karsıda cıglık attıracak derecede kramp gııryo canım
senınkı tam olarak nası bısey

canım benimki kramp gibi kuvvetli değil sadece sızlama gibi ama senin de dediğin gibi gece yada sabah oluyo öyle her dakka değil senin doktorun bi şey dedimi. benimki kramp başlarsa haber ver dedi kramp yok ama sızlama var dedim normal dedi . kramp başlayınca ilaç vercekmiş ama yine de içim rahat etmedi bi sizlere soruyum dedim

benım su faturası da 25 30 arası gelıyo
ama elektırk 35 40 arası :ecrin_bebek:

bende bu ara yavaşlama hissediyorum normalde biraz dursa derdim öyle çok hareketliydi neden oluoki bu yavaşlamalr ağlamaya yer arıyorum zaten :gitme:

ya bu haftalarda bebeklerin hareketleri tutarsız oluyor
meraklanmayın
qünde 1 kere bile oynasa yeter
o aslında daha çok oynuyor fakat her hareketini hissetmek için
bikaç hafta daha qeçmesi lazım

4 tl mi delikafadulden
ben wc de 4 tl lik su harcıom kıs
size qelen yanlış fatura mı bırakmıs ne sempatiksalakcinni

ne bilim kız devlet acıdı heralde çocukları olucak yüklenmiyelim üstlerine dediler heralde..

bu arada yarın doktorum var hep sorcağım şeyleri unutuorum kağıda yazsam doktor bana gülermi

ya bu haftalarda bebeklerin hareketleri tutarsız oluyor
meraklanmayın
qünde 1 kere bile oynasa yeter
o aslında daha çok oynuyor fakat her hareketini hissetmek için
bikaç hafta daha qeçmesi lazım

banada pipiriklenmeye yer olsun işte.o iyi olsunda ben az hissediym..

aman dur sende küsme valla bünyem kaldırmaz. nerene kramp giriyor kasık mı bacak mı??
:kedi: küsmem küsmem naz ediyorum hamile kaprisi :)
kasıklarımda sızlama canım

benim kramplarımda ani hareket ettiğim zaman oluyor

aman dikkat et ne yapıyosun Allah korusun sonra pişman olacak bişey yapma
banada oluyor ama korkmamak lazımmış hayatım.doktor saatte 4 kereden fazla olursa hastaneye gelin demişti bazen öle bi oluoki doğurucam sanıorum akıntı falan ne alemdee çokmu normalmi

yok canım öyle çok uzun sürmüyor iyi bari tek ben değilmişim

canım ben cıglık atıp aglama derecesın egelıyorum
doktor magnezyum verdı ama yınede devam edıyo kramplar ustelık bıkac gundur sol bacagımda basladı
uyku haram oldu ban yani..

kızlra hareketlerle ılgılıde doktor gecen hafta gıttıgımde artık takkıp et gunde 10 kere en az hareketını hıssetmen lazım dedı.

ne bilim kız devlet acıdı heralde çocukları olucak yüklenmiyelim üstlerine dediler heralde..

bu arada yarın doktorum var hep sorcağım şeyleri unutuorum kağıda yazsam doktor bana gülermi

şu devlet bide bize acısa ne qüzel olur sempatiksalakcinni

yaz canım kağıda bişi olmaz zaten yazınca daha çok aklında kalır
kağıdı çıkartıp okumaya ihtiyacın olmaz bile boshayallersmile

gülermi diye hiç düşünme niye gülsünki??

Deme yaaa cokacimcoook

sızlama bende oluyor, şükür kramplarım çok nadir hafif oluyor
ama çok normal artık, 3 ay kaldı
hele senin bide ikiz bizden biraz daha fazla yaşayabilirsin bu belirtileri

ben de aynen ona şükrediyorum doktor demesine rağmen kramplar yok inşallah erken başlamaz

:kedi: küsmem küsmem naz ediyorum hamile kaprisi :)
kasıklarımda sızlama canım

kasıklardaysa bebek baskı yapıyordur canım. rahim büyüdükçe kasık sızlamaları artar diye biliyorum
bir de üşütmüş olabilirsin. bende de ara ara sızlama oluyor özellikle gece ani dönersem bazen acıyla uyanıyorum

bana hiç öyle şiddetli kramp qirmiyor
sadece çok ayakta durduğum zaman
oturduğumda bacak baldırlarımda sızlama oluyor hafifce
oda bikaç saniyelik yani..
başkada bişi yok sositososito

gülermi diye hiç düşünme niye gülsünki??

şu devlet bide bize acısa ne qüzel olur sempatiksalakcinni

yaz canım kağıda bişi olmaz zaten yazınca daha çok aklında kalır
kağıdı çıkartıp okumaya ihtiyacın olmaz bile boshayallersmile

ay ne bilim,her gittiğimde çünki unutuorum sorcaklarımı bebişi görünce sapıtıorum sanırım

canım benim doktor kağıda not al dedi ben de öyle yapıyorum yoksa oraya gidince heyecandan herşeyi unutuyorum

magnezyumda kesmiosa doktoruna bi sor cnm niye o kadar sancı çekesinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…