:roflol::roflol:
susuz yaşama mı geçtiniz ne yaptınız. demekki yanlış ölçtüler .
bizede dün su faturası geldi 4 tl şok oldum açıkçası normalde 20 30 arası gelirdi
bende sureklı neredeyse sızlanma var sag belımden ayakucuma kadar ozellıkle gecelerı ve sabah karsıda cıglık attıracak derecede kramp gııryo canım
senınkı tam olarak nası bısey
bende bu ara yavaşlama hissediyorum normalde biraz dursa derdim öyle çok hareketliydi neden oluoki bu yavaşlamalr ağlamaya yer arıyorum zaten :gitme:
4 tl mi delikafadulden
ben wc de 4 tl lik su harcıom kıs
size qelen yanlış fatura mı bırakmıs ne sempatiksalakcinni
4 tl mi delikafadulden
ben wc de 4 tl lik su harcıom kıs
size qelen yanlış fatura mı bırakmıs ne sempatiksalakcinni
ya bu haftalarda bebeklerin hareketleri tutarsız oluyor
meraklanmayın
qünde 1 kere bile oynasa yeter
o aslında daha çok oynuyor fakat her hareketini hissetmek için
bikaç hafta daha qeçmesi lazım
:kedi: küsmem küsmem naz ediyorum hamile kaprisi :)
aman dur sende küsme valla bünyem kaldırmaz. nerene kramp giriyor kasık mı bacak mı??
benim kramplarımda ani hareket ettiğim zaman oluyor
aman dikkat et ne yapıyosun Allah korusun sonra pişman olacak bişey yapmacnm bendede oluyo ama doktor magnezyum ilacı vermişti toz iğrenç tadı var o kesiyo sancımı.bide dün evi süpürüodum koltuğu ittim bacağımla sanki rahmim açıldı gibi öyle korktumki akşama kadarda sancım oldu
banada oluyor ama korkmamak lazımmış hayatım.doktor saatte 4 kereden fazla olursa hastaneye gelin demişti bazen öle bi oluoki doğurucam sanıorumakıntı falan ne alemdee çokmu normalmi
canım benimki kramp gibi kuvvetli değil sadece sızlama gibi ama senin de dediğin gibi gece yada sabah oluyo öyle her dakka değil senin doktorun bi şey dedimi. benimki kramp başlarsa haber ver dedi kramp yok ama sızlama var dedim normal dedi . kramp başlayınca ilaç vercekmiş ama yine de içim rahat etmedi bi sizlere soruyum dedim
ne bilim kız devlet acıdı heralde çocukları olucak yüklenmiyelim üstlerine dediler heralde..
bu arada yarın doktorum var hep sorcağım şeyleri unutuorum kağıda yazsam doktor bana gülermi
ne bilim kız devlet acıdı heralde çocukları olucak yüklenmiyelim üstlerine dediler heralde..
bu arada yarın doktorum var hep sorcağım şeyleri unutuorum kağıda yazsam doktor bana gülermi
anaaaaaaaaaaaummm kıslar bİ yemege gıttım geldım topıc yıne karısmısss yafsss nıye ben eksık kalıyom bÖle Şeylerden yafss neyse varya yemege gıttım bİ yemısm bı yemısım bİde ustune burma kaddayıf 2 porsıyon yemezmıyım hem kendı hakkımı hemde cocugun hakkını yedımmmm sanırım ŞİŞcem İceeeeee amaaaa cok keyıflendım yerken yafss
sızlama bende oluyor, şükür kramplarım çok nadir hafif oluyor
ama çok normal artık, 3 ay kaldı
hele senin bide ikiz bizden biraz daha fazla yaşayabilirsin bu belirtileri
:kedi: küsmem küsmem naz ediyorum hamile kaprisi :)
kasıklarımda sızlama canım
gülermi diye hiç düşünme niye gülsünki??
şu devlet bide bize acısa ne qüzel olur sempatiksalakcinni
yaz canım kağıda bişi olmaz zaten yazınca daha çok aklında kalır
kağıdı çıkartıp okumaya ihtiyacın olmaz bile boshayallersmile
canım ben cıglık atıp aglama derecesın egelıyorum
doktor magnezyum verdı ama yınede devam edıyo kramplar ustelık bıkac gundur sol bacagımda basladı
uyku haram oldu ban yani..
kızlra hareketlerle ılgılıde doktor gecen hafta gıttıgımde artık takkıp et gunde 10 kere en az hareketını hıssetmen lazım dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?