evet tatlım gaviscon şurup verdi.ve hergün dua ediyorum doktoruma; ne çektim biliyomusun mafoldumben benim hamilelikten öncede vardı hamile kalınca iyice mahvetti.yazdı doktor günde 4 kereye kadar iç dedi.zaten gebelik kategorisi A.ben yanmaya başlayınca hemen içiorm bir kapak anında geçyor resmen.bağrıma vurmaktan bir hal olmuştum.doktor 3 kutu yazdı 3 kutu şurubuda karşıladı ssk.hiç bi zararı yok doktoruna söyleyip iç bence canım,o yangını çektiğine değmez.
melmea napion kıs sempatiksalakcinni
evet tatlım gaviscon şurup verdi.ve hergün dua ediyorum doktoruma; ne çektim biliyomusun mafoldumben benim hamilelikten öncede vardı hamile kalınca iyice mahvetti.yazdı doktor günde 4 kereye kadar iç dedi.zaten gebelik kategorisi A.ben yanmaya başlayınca hemen içiorm bir kapak anında geçyor resmen.bağrıma vurmaktan bir hal olmuştum.doktor 3 kutu yazdı 3 kutu şurubuda karşıladı ssk.hiç bi zararı yok doktoruna söyleyip iç bence canım,o yangını çektiğine değmez.
ay yerim onu ben yaay kızlar yegenım aradı..
teyze cok guzel bı ruya gordum ben dıye..
neymıs dedım
sen tuvaletım geldı dedın tuvalete gıttın sona karnın agrıdı tuttun karnını tugberk dogduu dıyo cok guzeldı dıyo
yegenımde almı shemen kucagına kocacıma goturmus
cok guzel bı ruyaydı bı dah agorcem dıyo
ay kızlar yegenım aradı..
neymıs dedım
sen tuvaletım geldı dedın tuvalete gıttın sona karnın agrıdı tuttun karnını tugberk dogduu dıyo cok guzeldı dıyo
neymıs dedım
neymıs dedım
ay yerim onu ben ya
Cnm geçmiş olsun sana da, iyi oldu bunu söylediğin ben de boşuna yanıyomuşum desene. en azından yatmadan bi kaşık içsem o bile yeter. Uykularım kaçıyo sonra. yerimseniben
ay korktum kız bı yandan tuvalettemı dogurcam benbilmiyorumkismile
Ufaklığa malum olmuştur daee, inşallah dediği gibi olr Tuğberk'in ve bizim bebişlerimizin doğumu
hayır olsun cnm...inşallah doğumun çok kolay ve çabuk olucak
ay bu ruyayı goren yegenım daha 5 yasına yenı gırdı.asyam21 bak böle rüyalar gör işte :roflol:
yok yaaay korktum kız bı yandan tuvalettemı dogurcam benbilmiyorumkismile
Hem çalışyorum hem de sizi takip ediyorum Cleo, internet burada oldukça yavaş o yüzden de aktif muhabbet zor oluyor
sempatiksalakcinniay kıs ne demek o dedıgı gıbı olursa tuvalette dogurcam ben..
ay bu ruyayı goren yegenım daha 5 yasına yenı gırdı.
benle pazarlık yapıyo
kucagım alırım mamsını yedıırırm ustunu goydırırım ama altını degıstırmem dıyo
delikafadulden
yok yaa
çabuk ve kolay anlamında bilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni
:roflol:
ay korktum kız bı yandan tuvalettemı dogurcam benbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?