2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne yapayım ancak toparladım kendimi
şimdi azıcık laf edeyim dedim az sonra da toplantıya gireceğim :1no2:
dün hesap yaptım 4 aylık hamileymişim :roflol:

:roflol: :roflol:
o zaman biz ikizsek ben de 4 aylıgımdır sempatiksalakcinni

ay o tuzruhu meselesi yüzünden benim annemde içirmiyo bana,ama mide yanmalarımda mecbur içiorum..ve gaviscon gerçekten mükemmel bi ilaç

o mesele yüzünden bende içmeye çekiniyorum açıkcası
zaten pek sevmem sodayı içmiyordum da
ama bazen çok yemek yediğimde lazım oluyodu
artık hiç içmiyorum bilmiyorumkismile
yediğim yemeği de sakız çiğneyerek sindirmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

illede söyleyeceksen bence eşinin sorması daha iyi olur

geçen son 3 hafta benimkiside çok hareketliydi
gün içinde eskisi gibi çok hareketlerini hissetmiyorum artık
akşam uzunanıca ve gece yatınca hareketleniyor
ama bendede azalma var

benimkide yeni yeni kudurdu. ama gene de diğerlerine göre sakin bir bebek. belirli satlerde kuduruyor. sonra gene duruluyor

ya ben sarılarak uyumayı hıc sevmıyorum
genelde tekmısım gıbı yatıyorum

bende alışkanlıktandır heralde
tekmişim qibi uyuyamıyorum kesinlikle yaa
eşim sabah işe qittikden sonra uyusam bile yorqana sarılarak uyuyorum kaydirigubbakcemile3

bendede gastrıt ve reflu ayrıca ulser baslangıcı vardı:sinifsinif:
hamılelıkle tedavım yarım kaldı

ne yapayım ancak toparladım kendimi
şimdi azıcık laf edeyim dedim az sonra da toplantıya gireceğim :1no2:
dün hesap yaptım 4 aylık hamileymişim :roflol:
bı gunde bır ay atladın hekaydirigubbakcemile3
ay o tuzruhu meselesi yüzünden benim annemde içirmiyo bana,ama mide yanmalarımda mecbur içiorum..ve gaviscon gerçekten mükemmel bi ilaç
gavıscon bı bende ıse yaramadı desene:ecrin_bebek:
zaten doktoru degıstırdım ya bır kere gıttım gecen hafta magnezyumu yazdı 10 gun sona yıne bı kontrole gel dedı bu cuma gıtcem ıste
:roflol: :roflol:
o zaman biz ikizsek ben de bilmiyorumkismile4 aylıgımdır sempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile

bende korku falan olmuyor ama
eşim bana çok sarılıyor uyurken falan
kendimi daha çok qüvende hissediyorum:asigim:

bende ya bazen ağlıyorum acaba onsuz naparım diye.evin içinde tutuyorum elinden nere gidicekse peşine gidiyorum kaydirigubbakcemile2 Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah...:kedi:

bende ya bazen ağlıyorum acaba onsuz naparım diye.evin içinde tutuyorum elinden nere gidicekse peşine gidiyorum kaydirigubbakcemile2 Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah...:kedi:

Amiiiiiiiiin canımmm..opuyorumnanaktan

sakız çiğnediğimdede çok çabuk acıkıorum ay sanki hiç yemek yememiş gibi oluorum :):):)

Kızlar reflü için Gaviskon şurup mu verdi doktorunuz. Ben pazartesi gitcem ama reflüm çok azdı. Evde gaviscon var ne kadar içiyosunuz ve kaç kez?

sakız çiğnediğimdede çok çabuk acıkıorum ay sanki hiç yemek yememiş gibi oluorum :):):)

evet çok çiğneyince bendede oluyor
o yüzden çok yemek yediğim zaman üstüne 15dk falan çiğniyorum sadece
zaten peyqamber efendimiz de her yemekten sonra 15dk sakız çiğnermiş
yani sünnet işlemişte oluruzyerimseniben

Kızlar reflü için Gaviskon şurup mu verdi doktorunuz. Ben pazartesi gitcem ama reflüm çok azdı. Evde gaviscon var ne kadar içiyosunuz ve kaç kez?

bana rennie duo verdi ama hiç kesmedi dahiliye doktoruna yönlendirdi gaviscon verdi oda gaviscon biraz daha ii gelio

melmea napion kıs sempatiksalakcinni

evet tatlım gaviscon şurup verdi.ve hergün dua ediyorum doktoruma; ne çektim biliyomusun mafoldumben benim hamilelikten öncede vardı hamile kalınca iyice mahvetti.yazdı doktor günde 4 kereye kadar iç dedi.zaten gebelik kategorisi A.ben yanmaya başlayınca hemen içiorm bir kapak anında geçyor resmen.bağrıma vurmaktan bir hal olmuştum.doktor 3 kutu yazdı 3 kutu şurubuda karşıladı ssk.hiç bi zararı yok doktoruna söyleyip iç bence canım,o yangını çektiğine değmez.

ay kızlar yegenım aradı..
teyze cok guzel bı ruya gordum ben dıye..
neymıs dedım
sen tuvaletım geldı dedın tuvalete gıttın sona karnın agrıdı tuttun karnını tugberk dogduu dıyo cok guzeldı dıyo
yegenımde almı shemen kucagına kocacıma goturmus
cok guzel bı ruyaydı bı dah agorcem dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…