2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım bebegımın ıyı oldugunu duymak dındırıyo agrılarımı
evet kramplar için soda iyi geliyor . ama meyveli değil sade soda içmek lazım
sende bana soda dedkten sonra ıcemeye calısıyorum ebden sevmıyorum sade sodayı ama yınede ıcıyorum.
ama benımkı sanırım onlarla ılgılı bısey degıl gıbı
magnezyumda etkı etmedı acaba benımkı baska bısımı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben her sefer giderken yazıyorum ama ultrason falan derken yazdığım kağıdı unutuyorum...
İşte salaklık başa bela kızlar...:roflol::roflol::roflol::roflol:

demekki yanlız değilim. bende kağıt alsam kağıdı unutuyorum. almasam soru sormuyorum.
hele doktordan çıktıysam ve dışarıda işim varsa kesinlikle o işi unutuyorum.
şapşala döndük en sonunda :roflol::roflol:

ayy neden öldü acaba canım benim yaa
Allah korusun hepimizin bebişlerini inşallah

hepınıze tesekkür ederım vallahı ılac gıbısınınz boshayallersmile

bende korku falan olmuyor ama
eşim bana çok sarılıyor uyurken falan
kendimi daha çok qüvende hissediyorum:asigim:

ay ben eşimede tembihledim yolda kaç kez söledim bunları sorcaz diye ay o benden beter oda unutuyo..çok komiğiz gerçekten ya bebişler doğunca düşünemiorum ne halde gelceğimizi

ayy neden öldü acaba canım benim yaa
Allah korusun hepimizin bebişlerini inşallah

tam olarak bılmıyorum arkadasım ama gayet
saglıklıydı oda benım gıbı 5 yıldan sonra geln bır
bebektı ama Allah ın dedıgı olur kısmet ddmekten baska
bırsey yapamıyoruz ınsallah canım .. ınsanllah

bende içiyordum sodayı.bi adam öldü ya sodanın içnide tuzruhu çıktı diye ben bilemedim şimdi hangi marka sodada var tuzruhu:)) kestim soda içmeyi.bu pimpiriklerden hakkın rahmetine kavuşucam bi gün ama kaydirigubbakcemile3 reflüm çok fena onun için gavisconun şurubunu içerken bile tereddüte düştüm ama herkes kullanıomuş onu sanırsam =)) nasıl iyi geldi anlatamam boşuna yanmışım bunca zaman akannehir

ay elektrik bizede çok geliyo...ben akşam oldumu tüm ışıkları yakıorum pc tv hepside açık normal çok gelmesi zaten

ya bize yazın bile sadece 50 tl gelyr kısında normal olark elektrıklı vs 100 un ustu az gelenlere sasıryrm nasıl oluyor bu iş banada puf nokta solesnler

ay allah kimseye göstermesin ya....çok zor bi durum aklıma geldikçe ödüm kopuyo öle bişi olsa aklım gider benim heralde

Ben her sefer giderken yazıyorum ama ultrason falan derken yazdığım kağıdı unutuyorum...
İşte salaklık başa bela kızlar...:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben her seferinde eşimle dr qittiğim için
eşime yolda qiderken tembihliyorum
şunları bunları sorucaz diye
ben unutsam bile eşim unutmuyor saolsun
not defteri qibi :roflol:

bende bu ara yavaşlama hissediyorum normalde biraz dursa derdim öyle çok hareketliydi neden oluoki bu yavaşlamalr ağlamaya yer arıyorum zaten :gitme:

geçen son 3 hafta benimkiside çok hareketliydi
gün içinde eskisi gibi çok hareketlerini hissetmiyorum artık
akşam uzunanıca ve gece yatınca hareketleniyor
ama bendede azalma var

ne yapayım ancak toparladım kendimi
şimdi azıcık laf edeyim dedim az sonra da toplantıya gireceğim :1no2:
dün hesap yaptım 4 aylık hamileymişim :roflol:

hea bende hesapladım
cuma qünü 8. ayıma qiriom :roflol:

ama sanırım izmir kaynaklı bu durum suları temzleme muhabbetı vardı bıara tam bılmyrm ama zaten hazır su ıcyrm ama haftada 3-4 kere makınaya camasr atyrm mesela bulask makınasıda calsyr bılmyrm valla valla elde bulask yıkayncada obıcım su harcyrm

ay o tuzruhu meselesi yüzünden benim annemde içirmiyo bana,ama mide yanmalarımda mecbur içiorum..ve gaviscon gerçekten mükemmel bi ilaç

aha aynı ben tam salağa dönüyorum hele ulturason görüntüsünü verince doktor bildiğin ağzı açık ayran budalası modunda takılmaya başlıyorum:) geçen gidişimde en önemli sorum ellerimdeki uyuşukluktu onu konuşmayıp çıktım muaynehaneden allahtan tam kapıdan çıkarken ellerimdeki uyuşukluğu hissettimde geri dönüp sordum

aa ilk defa duyuyorumm:1shok:
qerçi kramp durumum yok ama öğrendiğim iyi oldu saol canikomolumunekankayizsmile

ben hergün içiyorum içerisinde mineraller var zaten.bebek içinde faydalı

valla senin durumun vahim canım. başka doktora mı gitsen acaba ??

hepınıze tesekkür ederım vallahı ılac gıbısınınz boshayallersmile

bebişe çok üzüldüm:gitme:
allah ailesine sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…