D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #64.141
evet canım bebegımın ıyı oldugunu duymak dındırıyo agrılarımıinşallah ağrılar azalır zaten uyumak çok zor. ama napalım bebekler sağlıklı olsun yeterki umarm ağrıların geçer
canım soda içmek iyi mi geliyor
maşallah nazar değmesin nasıl geliyor o kadar az su . ama elektrikten acısı çıkıyor baksana
canım sen daha iyi bilirsin ama bence sen deme eşin desin
sende bana soda dedkten sonra ıcemeye calısıyorum ebden sevmıyorum sade sodayı ama yınede ıcıyorum.evet kramplar için soda iyi geliyor . ama meyveli değil sade soda içmek lazım
asyam21 bence rüya gördün hamileler çok rüya görür zaten biliyorsun.oku bütün dularını öyle yat,korktuğun zamanlardada eşini uyandır azcık sarılsın allah korusun korkudan bişey mişey olur.
ben şahsen kocişkomu boğucam birgün yatarken kaydirigubbakcemile3sositososito
pişt 3 aylık ikizim napıyon sempatiksalakcinnievet kramplar için soda iyi geliyor . ama meyveli değil sade soda içmek lazım
Ben her sefer giderken yazıyorum ama ultrason falan derken yazdığım kağıdı unutuyorum...
İşte salaklık başa bela kızlar...:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy neden öldü acaba canım benim yaayok canım gelen aramaları göstermıyo telefon
telsız telefonlar cok zararlıymıs zaten bıde süreklı cızırtıyodu
bende kaldırmıstım onu eskı telefonu takmıstım...
evet etkılendım sanırım bıde dün yıne halamın kzının
bebegı karnında ölmüs 7 aylık ona cok üzüldüm
ve korkyla yattım sanırım tesekkür ederım destegınınz ıcın
asyam21 bence rüya gördün hamileler çok rüya görür zaten biliyorsun.oku bütün dularını öyle yat,korktuğun zamanlardada eşini uyandır azcık sarılsın allah korusun korkudan bişey mişey olur.
ben şahsen kocişkomu boğucam birgün yatarken kaydirigubbakcemile3sositososito
demekki yanlız değilim. bende kağıt alsam kağıdı unutuyorum. almasam soru sormuyorum.
hele doktordan çıktıysam ve dışarıda işim varsa kesinlikle o işi unutuyorum.
şapşala döndük en sonunda :roflol::roflol:
ayy neden öldü acaba canım benim yaa
Allah korusun hepimizin bebişlerini inşallah
evet canım bebegımın ıyı oldugunu duymak dındırıyo agrılarımı
sende bana soda dedkten sonra ıcemeye calısıyorum ebden sevmıyorum sade sodayı ama yınede ıcıyorum.
ama benımkı sanırım onlarla ılgılı bısey degıl gıbı
magnezyumda etkı etmedı acaba benımkı baska bısımı
ay elektrik bizede çok geliyo...ben akşam oldumu tüm ışıkları yakıorum pc tv hepside açık normal çok gelmesi zaten
tam olarak bılmıyorum arkadasım ama gayet
saglıklıydı oda benım gıbı 5 yıldan sonra geln bır
bebektı ama Allah ın dedıgı olur kısmet ddmekten baska
bırsey yapamıyoruz ınsallah canım .. ınsanllah
pişt 3 aylık ikizim napıyon sempatiksalakcinni
Ben her sefer giderken yazıyorum ama ultrason falan derken yazdığım kağıdı unutuyorum...
İşte salaklık başa bela kızlar...:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende bu ara yavaşlama hissediyorum normalde biraz dursa derdim öyle çok hareketliydi neden oluoki bu yavaşlamalr ağlamaya yer arıyorum zaten :gitme:
ne yapayım ancak toparladım kendimi
şimdi azıcık laf edeyim dedim az sonra da toplantıya gireceğim :1no2:
dün hesap yaptım 4 aylık hamileymişim :roflol:
inşallah ağrılar azalır zaten uyumak çok zor. ama napalım bebekler sağlıklı olsun yeterki umarm ağrıların geçer
canım soda içmek iyi mi geliyor
maşallah nazar değmesin nasıl geliyor o kadar az su . ama elektrikten acısı çıkıyor baksana
canım sen daha iyi bilirsin ama bence sen deme eşin desin
bende içiyordum sodayı.bi adam öldü ya sodanın içnide tuzruhu çıktı diye ben bilemedim şimdi hangi marka sodada var tuzruhu:)) kestim soda içmeyi.bu pimpiriklerden hakkın rahmetine kavuşucam bi gün ama kaydirigubbakcemile3 reflüm çok fena onun için gavisconun şurubunu içerken bile tereddüte düştüm ama herkes kullanıomuş onu sanırsam =)) nasıl iyi geldi anlatamam boşuna yanmışım bunca zaman akannehir
demekki yanlız değilim. bende kağıt alsam kağıdı unutuyorum. almasam soru sormuyorum.
hele doktordan çıktıysam ve dışarıda işim varsa kesinlikle o işi unutuyorum.
şapşala döndük en sonunda :roflol::roflol:
aa ilk defa duyuyorumm:1shok:
qerçi kramp durumum yok ama öğrendiğim iyi oldu saol canikomolumunekankayizsmile
evet canım bebegımın ıyı oldugunu duymak dındırıyo agrılarımı
sende bana soda dedkten sonra ıcemeye calısıyorum ebden sevmıyorum sade sodayı ama yınede ıcıyorum.
ama benımkı sanırım onlarla ılgılı bısey degıl gıbı
magnezyumda etkı etmedı acaba benımkı baska bısımı
hepınıze tesekkür ederım vallahı ılac gıbısınınz boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?