2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaabalaarrrrrrrrr bilgisayar çökünce koptum epey bi süredir.. akannehir herkesler ve bebişlerri iiyidir inşallah olumunekankayizsmile

zeynep sen kendine alıcanmı emzirme sütyeni
nerden alıcan bana da yardım et kısss

esmerim ben M&S dan aldım kullanıyorum zaten ama çok memnun değilim araştırmalarım devam ediyor güzel ve bana göre bişey bulursam haber veririm sanada

pembik baaada al ama köşk olsun
elifzel köşkü buyrun dicem ev tlfnunu açınca

Kız köşkte oturucan senmi açıcan ev telefonunu bırak hizmetçin açsın

gül kurusu bu model nasıl

ama kumaşının cinsini yazmamış

bende sabah baktım bu modele sitedeki en düzgün model buydu ama yinede bana süslü geldi

Ukla şirinler süper olmuşşşşşşşşşşş

merhaabalaarrrrrrrrr bilgisayar çökünce koptum epey bi süredir.. Akannehir herkesler ve bebişlerri iiyidir inşallah olumunekankayizsmile

iiiizz şekerim sen nasılsınnn

kaydirigubbakcemile3
canım bana şöyle uzun,yaım kollu göğsu açılan ugmelı bıde sabahlıgı olan penye birşey lazım. bi de ince olmasın.. çokm şey ıstıyorum sanırımm

Niye ince olmasın ki?
Haziran ayında zaten çok sıcak olmaz mı ki?

ösgenın pc sınde sorun olmus bılgı ıslem bılgısayarına baglanmıs o yusden cıkmıs

hadi selamet benimkiler gitti

kıslarrrr bi SORUM olcak sizlereee :kedi: MUSTELA'yı her yerde çok övüyorlar, kullanan biriyle de konuşmuştum inanılmaz memnun kalmış.. eşim şu an fransada ve fransız markası oldugundan bi sordurayım dedim orada fiyatları.. burdakinin yarısından da düşükmüş.. pişik kremi, bebek şampuanı, masaj yağı falan aldırayım diyorum eşime.. sizce kaç tane aldırayım?? pişik kremi ne zamana kadar kullancak bebişler?? :uhm: :uhm:

böle bi garip garip melül melül gittiler
uyumuşlar uyumuşlar
şişmişler
evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…