2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok kıs ben ciddi anlamda dedim

temizlik yaparlar dedi ya eşim bende yok uyudular uyudular gittiler manasında dedim

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ay kaynanaya bak yaa, kendi geldiği yetmezmiş gibi bir de arkadaşını getirdi. Pöfür pöfür sigarasını içti, uyumaktan şişti, sonra da gitti.

Peygamber sabrı var demek ki sende:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıs kardeşim diyoki abla nasılda sakin davranıyosun kırmıyosun
ben olsam anasını ağlatırdım diyo

yahu beni kim tutabilirki
huzurum kaçmasın sadece diye
ha birde en önemlisi Allah rızası çin sabrediyorum susuyorum
ahhh ah melmeam

canım pişik kreminin boyutunu bilmiyorum büyükse 2-3 tane aldır ama tam bilemedim şampuanı oldukça büyük ve kullananlar uzunca süre gittiğini söyledi. Bide vücüt için ayrıca bişey alma şampuanı ile aynı zamanda vücüdunuda yıkıyorsun masaj yağı çok büyük değil şampuanını 2 tane aldır masaj yağını daha fazla aldırabilirsin ama üzerindeki tarihlere baksın tabiki

kızlar bi eczaneye gidip gelcem

bence de benim kayınvalidem benden izin alıyor evde fazla misafiri vardı kardesleri yeğenleri sığmayacaklar diye ben de o zaman çalışmıyordum birkaç genç kız falan vardı onlar sende kalabilirler mi diye sormuştu nevresim bile vereyim dedi..ay ben öpeyim başıma koyayım kaynanamı.cidden elh.sen sabırlı davranmışsın çok düşüncesizce bişey yaptığı hele ki şu sigara olayı çok sinir bozucu sen evde yokken saatlerce evinde konaklamaları.yoksa haberli bi şekilde gelip kalsalar 1 gece bir durum varsa onda da keyfi değil yani tabiki bunda bişey yok ama yaptığı düpedüz saygısızlık ve düşüncesizlik

evt işte allah rızası için zaten önce sonra esinin hatrı için canım ama dediğim gibi gene de çok yüz verme sen

aynen öyle pembikim
önemli bi durum olsa tabiki başım üstüne
kıs sen benim evi görsen yol geçen hanı gibi kuzenler kalır teyzemler kalır
gık cıkarmam
kaynanada kalsın tabi hakkıdır ses etmem
ama o kadın neyin nesiydi ben anlayamadım

ya valla ben benm kaynvalıdeye kızyorm ama asla böle seylerı oda yapmaz kendı gelecegı ıcın bıle cekıne cekıne sorar tek sucu cımrılk benm kayınvalıdenn bıde cok ılgı beklemesı sanırm:):)

ya siz ne diyosunuz
bi karı var arkadaş olmuş onla
evlerden ırak kadın ruh hastası
eşime,eşimin kardeşlerine gelir sarılır öper el hareketi yapar
koskoca kadın cocuğu falanda var
bi gün karı tutturmuş gidelim kalalım diye
bu da getiriyodu nerdeyse
eşim dedi sakın getirmesin bana bi hareket yapar gömerim onu diye
birde 1 hafta kalcaklarmış
düşünün artık...

ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞohaoldumsmile

ohaaa..
bence sen kocana sole annenın basım ustunde yerı var ama o kadın neyın nesı de sölesın annesıne

pişik kremi 75ml, şampuan 200ml, masaj yağı 100ml miş.. dediğin gibi tarihlerine de baktırayımmm bilmiyorumkismile

hay allahım yaa cidden çok garip bir kadınmış..

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizii
opuyorumnanaktan

ohaaa..
bence sen kocana sole annenın basım ustunde yerı var ama o kadın neyın nesı de sölesın annesıne
beni varya hasta etcek bu kadın ciddi sölüyom
bu kadar çocukluk olurmu ya dün bana bişi anlattı ben artık onun üstüne tek kelime etmem
ama onuda anlatamam ben kendim utanırım

beni varya hasta etcek bu kadın ciddi sölüyom
bu kadar çocukluk olurmu ya dün bana bişi anlattı ben artık onun üstüne tek kelime etmem
ama onuda anlatamam ben kendim utanırım

cadıarzu

kızlar ben kaçtım muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…