yok kıs ben ciddi anlamda dedim
temizlik yaparlar dedi ya eşim bende yok uyudular uyudular gittiler manasında dedim
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ay kaynanaya bak yaa, kendi geldiği yetmezmiş gibi bir de arkadaşını getirdi. Pöfür pöfür sigarasını içti, uyumaktan şişti, sonra da gitti.
Peygamber sabrı var demek ki sende:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslarrrr bi SORUM olcak sizlereee :kedi: MUSTELA'yı her yerde çok övüyorlar, kullanan biriyle de konuşmuştum inanılmaz memnun kalmış.. eşim şu an fransada ve fransız markası oldugundan bi sordurayım dedim orada fiyatları.. burdakinin yarısından da düşükmüş.. pişik kremi, bebek şampuanı, masaj yağı falan aldırayım diyorum eşime.. sizce kaç tane aldırayım?? pişik kremi ne zamana kadar kullancak bebişler?? :uhm: :uhm:
gunesim, daemon+, ozgecay+, Zynpmrt+, Kanarya+, OZASFA, hatic_83, melmea, gldng, hsbsnd, marya, bal kavanozu, srmrh, pembemavimasal, minervabs, celineee
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ay kaynanaya bak yaa, kendi geldiği yetmezmiş gibi bir de arkadaşını getirdi. Pöfür pöfür sigarasını içti, uyumaktan şişti, sonra da gitti.
Peygamber sabrı var demek ki sende:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıs kardeşim diyoki abla nasılda sakin davranıyosun kırmıyosun
ben olsam anasını ağlatırdım diyo
yahu beni kim tutabilirki
huzurum kaçmasın sadece diye
ha birde en önemlisi Allah rızası çin sabrediyorum susuyorum
ahhh ah melmeam
gunesim, daemon+, ozgecay+, Zynpmrt+, Kanarya+, OZASFA, hatic_83, melmea, gldng, hsbsnd, marya, bal kavanozu, srmrh, pembemavimasal, minervabs, celineee
bence de benim kayınvalidem benden izin alıyor evde fazla misafiri vardı kardesleri yeğenleri sığmayacaklar diye ben de o zaman çalışmıyordum birkaç genç kız falan vardı onlar sende kalabilirler mi diye sormuştu nevresim bile vereyim dedi..ay ben öpeyim başıma koyayım kaynanamı.cidden elh.sen sabırlı davranmışsın çok düşüncesizce bişey yaptığı hele ki şu sigara olayı çok sinir bozucu sen evde yokken saatlerce evinde konaklamaları.yoksa haberli bi şekilde gelip kalsalar 1 gece bir durum varsa onda da keyfi değil yani tabiki bunda bişey yok ama yaptığı düpedüz saygısızlık ve düşüncesizlik
bence de benim kayınvalidem benden izin alıyor evde fazla misafiri vardı kardesleri yeğenleri sığmayacaklar diye ben de o zaman çalışmıyordum birkaç genç kız falan vardı onlar sende kalabilirler mi diye sormuştu nevresim bile vereyim dedi..ay ben öpeyim başıma koyayım kaynanamı.cidden elh.sen sabırlı davranmışsın çok düşüncesizce bişey yaptığı hele ki şu sigara olayı çok sinir bozucu sen evde yokken saatlerce evinde konaklamaları.yoksa haberli bi şekilde gelip kalsalar 1 gece bir durum varsa onda da keyfi değil yani tabiki bunda bişey yok ama yaptığı düpedüz saygısızlık ve düşüncesizlik
ya siz ne diyosunuz
bi karı var arkadaş olmuş onla
evlerden ırak kadın ruh hastası
eşime,eşimin kardeşlerine gelir sarılır öper el hareketi yapar
koskoca kadın cocuğu falanda var
bi gün karı tutturmuş gidelim kalalım diye
bu da getiriyodu nerdeyse
eşim dedi sakın getirmesin bana bi hareket yapar gömerim onu diye
birde 1 hafta kalcaklarmış
düşünün artık...
ya siz ne diyosunuz
düşünün artık...
canım pişik kreminin boyutunu bilmiyorum büyükse 2-3 tane aldır ama tam bilemedim şampuanı oldukça büyük ve kullananlar uzunca süre gittiğini söyledi. Bide vücüt için ayrıca bişey alma şampuanı ile aynı zamanda vücüdunuda yıkıyorsun masaj yağı çok büyük değil şampuanını 2 tane aldır masaj yağını daha fazla aldırabilirsin ama üzerindeki tarihlere baksın tabiki
ya siz ne diyosunuz
düşünün artık...
beni varya hasta etcek bu kadın ciddi sölüyomohaaa..
bence sen kocana sole annenın basım ustunde yerı var ama o kadın neyın nesı de sölesın annesıne
beni varya hasta etcek bu kadın ciddi sölüyom
bu kadar çocukluk olurmu ya dün bana bişi anlattı ben artık onun üstüne tek kelime etmem
ama onuda anlatamam ben kendim utanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?