2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böle bi garip garip melül melül gittiler
uyumuşlar uyumuşlar
şişmişler
evde

Kız hiç böyle şeyler düşünmem ama şimdi sen yazınca içime kötü bi düşünce geldi sen yokken bunlar evde yanlızdı deme sen bi sirkeli suyla evini silsene yarın

uyumayamı gelmıslersempatiksalakcinni

haaa sorma
benim koca diyoduya akşam sana yardıma gelmişler diye
aynen öle
iç dış temizlemişlerdir kesin
ay cok günaha girdim valla 2 gündür

haaa sorma
benim koca diyoduya akşam sana yardıma gelmişler diye
aynen öle
iç dış temizlemişlerdir kesin
ay cok günaha girdim valla 2 gündür

bunnar ne yapmaya gelmısler ben hıc bişi annamadım valla:sm_confused:

Kızlar ben çıkıyom öptümmm

Kız hiç böyle şeyler düşünmem ama şimdi sen yazınca içime kötü bi düşünce geldi sen yokken bunlar evde yanlızdı deme sen bi sirkeli suyla evini silsene yarın

onu bis ösgeynen daeynende konuştuk
öle şeylerden korkar ama ben kimseye güvenmem
ben akşama bi kuran okiyim def olsun pis kem gözlerde hem

akannehir EVT ASLINDA ne olur ne olmaaaaaaz sen bir sil kapını bacanı sirkeli su ileyerimseniben

kıslarrrr bi SORUM olcak sizlereee :kedi: MUSTELA'yı her yerde çok övüyorlar, kullanan biriyle de konuşmuştum inanılmaz memnun kalmış.. eşim şu an fransada ve fransız markası oldugundan bi sordurayım dedim orada fiyatları.. burdakinin yarısından da düşükmüş.. pişik kremi, bebek şampuanı, masaj yağı falan aldırayım diyorum eşime.. sizce kaç tane aldırayım?? pişik kremi ne zamana kadar kullancak bebişler?? :uhm: :uhm:

gunesim, daemon+, ozgecay+, Zynpmrt+, Kanarya+, OZASFA, hatic_83, melmea, gldng, hsbsnd, marya, bal kavanozu, srmrh, pembemavimasal, minervabs, celineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…