iyi geceler hatunlar nasılsınız bakem
Archiii geceliğin çok güzelmiş, Asya doğar doğmaz seni görünce gözlerini alamayacak, deli kadir üzüm de yine piyasada
iyi geceler kızlar ben yatıyorum
iyi bari
bende çıkayım
sadece yaşadığımı bilin
ama benim hamilelik biraz zor geçiyor bunuda bilin
çünkü; bel cağızımda 3 tane fıtığım var hep yatıyorum ve doğuma kadar yatıcam bu gidişle ağrılarım fazla
kilomda bir ilerleme yok ama oğluşum artım gram değil bunu öğrendik artık kilo ile buluştuk kızlar hastane çantamızıda hazırladık her ihtimale karşı
bu arada memleketten döndüm düğünü bekleyemedi kociş evimize gel diye tutturdu annemlere kıyameti yaşattı karımı istiyorum diye aldı beni anamın kolcağızlarından evde lülü yapıyoruz bebişimle
cumartesi doktora gidicaz yine
şu an tek duam sezaryen olmamak fıtığı olanlar sezaryen oluyormuş hayırlısı artık
sizi ve bebişlerinizi mucukluyorum opuyorumnanaktan
günaydın kızlaaarrrr.......
of ya yine işe geldik.. sempatiksalakcinni
her sabah aynı düşünceyle başlıyorum güne.. ne olacak bu halim..
şu vakit geçse biran önce de,
hayırlısıyla önce izne çıksak, sonra da bebiklerimize kavuşsak..
Bu arada kız bebiş gir arada da yüzünü görelim sempatiksalakcinni
öle gecenin köründe girersen bulamazsın kimseyi sempatiksalakcinni
çocuğun gözleri bozulacak bence bu kadar şıkırtıya sempatiksalakcinni
sende benim damadın gözlerini bozma ama .
üzüm de bir bayan olarak geceliği inceliyordu o ara kaydirigubbakcemile3
iyi bari
bende çıkayım
sadece yaşadığımı bilin
ama benim hamilelik biraz zor geçiyor bunuda bilin
çünkü; bel cağızımda 3 tane fıtığım var hep yatıyorum ve doğuma kadar yatıcam bu gidişle ağrılarım fazla
kilomda bir ilerleme yok ama oğluşum artım gram değil bunu öğrendik artık kilo ile buluştuk kızlar hastane çantamızıda hazırladık her ihtimale karşı
bu arada memleketten döndüm düğünü bekleyemedi kociş evimize gel diye tutturdu annemlere kıyameti yaşattı karımı istiyorum diye aldı beni anamın kolcağızlarından evde lülü yapıyoruz bebişimle
cumartesi doktora gidicaz yine
şu an tek duam sezaryen olmamak fıtığı olanlar sezaryen oluyormuş hayırlısı artık
sizi ve bebişlerinizi mucukluyorum opuyorumnanaktan
ohh meloş hayırlı olsun yeni haftan.. seninle aramız çok az zaten..2 güncük.. bakalım kim önce doğurcak sempatiksalakcinni
günaydın hatunlar ve kuzucukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?