2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım kızlar saolun bende şimdii hastanetyi arayım şeker sonucumu öğrendım.77 çıkmış çok şükür.' gunde ust uste un helvası yemiştim çıkcaksa bari böyle belli olsun dıye.Çok şükür doktorumla konuşmadım ama normal sınırda olduğunu soyledıler.Çok şükür dıyorum.Ama şeker çıkanlarda dıkkat edıcek.Keşke hepsimiz dıkkat edebılsek aslında acayıp kılo alıyorum ya.Ama bebişler sağlıklı olsunda kılo alalım demi kızlar ya

kızlar kaynanamın aldığı gecelik bu [/B][/QUOTE]

bayıldım cnm çok güzel güle güle iyi günlerde kullan

kızlar kaynanamın aldığı gecelik bu

Canım ya bayıldım.Nerden almış.Ya çok guzel.Süslü tam benim istediğim gibi.bende dagiden baktım ama çok spordu ya.Tamam tam lahusa gecelığı ama ben suslu olsun ıstıyorum ya

:gitme:
ay bana kg demeyin çok şişko hissediyorum kendimii:gitme:

:gitme:

ay bana kg demeyin çok şişko hissediyorum kendimii:gitme:

canım ya ben okuyorum sızı 10 kılo fılan almışsınız.Keşke bende oyle kalsaydım ben çok aldım.Bence takma sen kafana bence çok fazla.Ben aldım başımı gıttım.Buna sınır oluyom.Su topluyo vucut bıde onun etkısıde var

arciiii cok güzelmiş canım güle güle kullan

kızlar kaynanamın aldığı gecelik bu [/B]

bayıldım cnm çok güzel güle güle iyi günlerde kullan[/QUOTE]

Canım ya bayıldım.Nerden almış.Ya çok guzel.Süslü tam benim istediğim gibi.bende dagiden baktım ama çok spordu ya.Tamam tam lahusa gecelığı ama ben suslu olsun ıstıyorum ya

sağolun kızlar daha güzeli sizin olsun
istanbul maltepeden aldık. aslında o bana çizgili gaffur pijaması gibi birşey almış ama gidip bununla değiştirdik
bende normalde pek süslü değilimdir ama doğumda süslü olmak istedimbayanssulusmile

bayıldım cnm çok güzel güle güle iyi günlerde kullan

sağolun kızlar daha güzeli sizin olsun
istanbul maltepeden aldık. aslında o bana çizgili gaffur pijaması gibi birşey almış ama gidip bununla değiştirdik
bende normalde pek süslü değilimdir ama doğumda süslü olmak istedimbayanssulusmile
[/QUOTE]

iiyi yaparsın süslü ol bencede.Asya seni şöyle süslü gorsun yakışır valla.İyiki değiştirmişin.Çok beğendim.Güle güle giy inş.bayanssulusmilebayanssulusmile

evet kızıma kötü görünmeyeyim değil miaklinialirimsmile
senin şeker değerinde çok iyi çıkmış benim ödüm kopuyor yüksek çıkacak diye ama şekerleri çikolataları da yemeden edemiyorum offfff

canım çok güzelmiş güle güle giyin...bu arada kedinin gözü kalmış sanırım tepesinde dikilmiş

Bende korkuyodum ama bence çikolata çok yemek belkı olanı tetıkler ama çokda ılgısı yok gıbı geldı bana.Ben dıyorum ya normalde okadar yemem ama üst üste yedım.Çıkcaksa barım boyle olsun dedım.Ve çıkmadı.Bişeycik olmaz inş.Seninkide ii çıkar.Sadece tadı iğrenç suyun ama mıdem bulanmadı.ve lımon fılan sıkmamada yememde izin vermedıler kızlar haberınız olsun.Olmaz dedıler bana.

ben de çok fazla tatlı yiyorum ve bu nedenle habire kilo alıyorum, sonunda şeker komasına gircem diye korkuyorum :)

kızlar kaynanamın aldığı gecelik bu

kız ne kadar düşünceli bir kaynanan varmış öyle, ara sıra bizim kaynanalarla da görüşsünler belki bizimkilerin de aklına bişiler almak gelir, maddi anlamda değil ama manevi anlamda insan bekliyor bu şeyleri, ama nerde bizimkilerde o incelik, daha torunlarına bir iğne almadılar bana mı bişi alacaklar, benimki de laf işte kaydirigubbakcemile3

canım çok güzelmiş güle güle giyin...bu arada kedinin gözü kalmış sanırım tepesinde dikilmiş

o da kurdelayı alma peşindeydi. zor kaldırdım dolabakaydirigubbakcemile3

ay hadi yaa limon sıktırmazlarsa nasıl içerim ben onu ıyyy

ben de çok fazla tatlı yiyorum ve bu nedenle habire kilo alıyorum, sonunda şeker komasına gircem diye korkuyorum :)

ben hamilelikten önce ayda yolda 1 çikolata yerdim. şimdi çikolata reyonlarından ayıramıyorlar beni
her akşam elimde bir tane tatlı oluyor.

yok be anacım benimkisi de doğum günüm diye aldı bunu.
yoksa hamileyim diye almadı. bir taşla iki kuş vurdu. bende maddi olarak değil ama manevi olarak birşeyler beklerdim kendisinden ama nafile.
boşver almasınlar daha iyi söyleyecek lafları da olmaz hiç değilse

canım boyum cok uzun değil toplam 8 kg aldım cok bana göre ztn 55 le hamile kaldım şişko oldum iyice:gitme:

kızlar çıkıyorum ben ii akşamlar hepinize.bol bol tepiklerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar, iyi geceler aşağıda listeyi göremiyorum, kimse var mı????

Piştttttttt kızlar portakallı kek tarifi arıyom denenmiş hoş bişi varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…