kızlar kaynanamın aldığı gecelik bu
Anladım kızlar saolun bende şimdii hastanetyi arayım şeker sonucumu öğrendım.77 çıkmış çok şükür.' gunde ust uste un helvası yemiştim çıkcaksa bari böyle belli olsun dıye.Çok şükür doktorumla konuşmadım ama normal sınırda olduğunu soyledıler.Çok şükür dıyorum.Ama şeker çıkanlarda dıkkat edıcek.Keşke hepsimiz dıkkat edebılsek aslında acayıp kılo alıyorum ya.Ama bebişler sağlıklı olsunda kılo alalım demi kızlar ya
:gitme:
ay bana kg demeyin çok şişko hissediyorum kendimii:gitme:
arciiii cok güzelmiş canım güle güle kullan
kızlar kaynanamın aldığı gecelik bu [/B]
Canım ya bayıldım.Nerden almış.Ya çok guzel.Süslü tam benim istediğim gibi.bende dagiden baktım ama çok spordu ya.Tamam tam lahusa gecelığı ama ben suslu olsun ıstıyorum ya
bayıldım cnm çok güzel güle güle iyi günlerde kullan
Canım ya bayıldım.Nerden almış.Ya çok guzel.Süslü tam benim istediğim gibi.bende dagiden baktım ama çok spordu ya.Tamam tam lahusa gecelığı ama ben suslu olsun ıstıyorum ya
evet kızıma kötü görünmeyeyim değil miaklinialirimsmile
senin şeker değerinde çok iyi çıkmış benim ödüm kopuyor yüksek çıkacak diye ama şekerleri çikolataları da yemeden edemiyorum offfff
Bende korkuyodum ama bence çikolata çok yemek belkı olanı tetıkler ama çokda ılgısı yok gıbı geldı bana.Ben dıyorum ya normalde okadar yemem ama üst üste yedım.Çıkcaksa barım boyle olsun dedım.Ve çıkmadı.Bişeycik olmaz inş.Seninkide ii çıkar.Sadece tadı iğrenç suyun ama mıdem bulanmadı.ve lımon fılan sıkmamada yememde izin vermedıler kızlar haberınız olsun.Olmaz dedıler bana.
kızlar kaynanamın aldığı gecelik bu
canım çok güzelmiş güle güle giyin...bu arada kedinin gözü kalmış sanırım tepesinde dikilmiş
Bende korkuyodum ama bence çikolata çok yemek belkı olanı tetıkler ama çokda ılgısı yok gıbı geldı bana.Ben dıyorum ya normalde okadar yemem ama üst üste yedım.Çıkcaksa barım boyle olsun dedım.Ve çıkmadı.Bişeycik olmaz inş.Seninkide ii çıkar.Sadece tadı iğrenç suyun ama mıdem bulanmadı.ve lımon fılan sıkmamada yememde izin vermedıler kızlar haberınız olsun.Olmaz dedıler bana.
ben de çok fazla tatlı yiyorum ve bu nedenle habire kilo alıyorum, sonunda şeker komasına gircem diye korkuyorum :)
kız ne kadar düşünceli bir kaynanan varmış öyle, ara sıra bizim kaynanalarla da görüşsünler belki bizimkilerin de aklına bişiler almak gelir, maddi anlamda değil ama manevi anlamda insan bekliyor bu şeyleri, ama nerde bizimkilerde o incelik, daha torunlarına bir iğne almadılar bana mı bişi alacaklar, benimki de laf işte kaydirigubbakcemile3
canım ya ben okuyorum sızı 10 kılo fılan almışsınız.Keşke bende oyle kalsaydım ben çok aldım.Bence takma sen kafana bence çok fazla.Ben aldım başımı gıttım.Buna sınır oluyom.Su topluyo vucut bıde onun etkısıde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?