günaydııınnn hihoyyytgünaydın hatunlar ve kuzucukları
ben zaten unutuyorum, senden takip ediyorum haftamı sempatiksalakcinni
bayanlar önden lütfen
ay evet inşallah kimse erken doğum fln yapmaz içimizde eyvahedigeldismileKızlar mayıs annesi doğurduğuna göre artık sıra bize geliyoreyvahedigeldismile
İnşallah bizim bebikler en azından mayısı beklerler.
Günaydın fıstıklarrrrrr mirmirmirmir mirmirmirmir
Günaydın kızlar ve bebişleri...
günaydııınnn hihoyyyt
sempatiksalakcinni
ay sağolun efem.. çok centilmensiniz.
kız meloş senin oğlanın ismi ne olacaktı yaa? aklıma takıldı şimdi CADIARZU
heh taam..Ali Emir olacak inşallah özgeem
heh taam..
ben niye unutmuşum ki bunu..
CADIARZU
sempatiksalakcinniHormonlardır canım takma, unutkanlık bende de had safhada
Güüünaaaaydııın cosmo
günaydın hanımlar mayıs annelerinden doğuranmı var dediniz yanlış duymadım dimi eyvahedigeldismile ay ben daha hazırlıklarım bile tamam değil yeni başladm nerdeyse inşallah zamanında doğar bebişlerimiz
nASILSIN KUŞUM?
günaydın hanımlar mayıs annelerinden doğuranmı var dediniz yanlış duymadım dimi eyvahedigeldismile ay ben daha hazırlıklarım bile tamam değil yeni başladm nerdeyse inşallah zamanında doğar bebişlerimiz
Kızlar mayıs annesi doğurduğuna göre artık sıra bize geliyoreyvahedigeldismile
İnşallah bizim bebikler en azından mayısı beklerler.
Kızlar bizim oğlumuzun hala ismi yok... Babamız isim beğenmediği için kaldı öyle... En son ben EGE demiştim, O da ağzını burnunu bükmüştü... Ben de kızdım, öyle de kaldı... Artık bir ismi olsun, ismiyle sevelim di mi ama ya...
Benimde bu erken doğum olayı nedense bu sabah aklıma geldi. Evden çıktım yolda yürürken, dedim oğlum sakın erken gelme baka hava buz gibi, sıcacık yat orda, havalar ısınınca gelirsin.... Umarım sözümü dinler, zira benimde daha herhangi bir hazırlığım yok.lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?