2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar mayıs annesi doğurduğuna göre artık sıra bize geliyoreyvahedigeldismile

İnşallah bizim bebikler en azından mayısı beklerler.
ay evet inşallah kimse erken doğum fln yapmaz içimizde eyvahedigeldismile
mayısı beklesinler hepsi

Günaydın fıstıklarrrrrr mirmirmirmir mirmirmirmir

Günaydın kızlar ve bebişleri...

günaydııııııııınnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar :)

Keşke sabahları uyuyabilsem kocam uyanınca uyanıyorum zaten o yokken ben yatağımızda onsuz hiç ytamıyorum direk salona geliyorum:)artık diyetten dolayıda sabah 7:30 da kahvaltı yapmaya başlaım:) günde yoksa 6 kez nasıl yiyecm ...

Sizler nasılsınız dün kardeşim PC yi alınca direk çıktımgerçi genelde hep öle oluyo :) gündüz benim gece onların.

günaydın hanımlar mayıs annelerinden doğuranmı var dediniz yanlış duymadım dimi eyvahedigeldismile ay ben daha hazırlıklarım bile tamam değil yeni başladm nerdeyse inşallah zamanında doğar bebişlerimiz

Kızlar bizim oğlumuzun hala ismi yok... Babamız isim beğenmediği için kaldı öyle... En son ben EGE demiştim, O da ağzını burnunu bükmüştü... Ben de kızdım, öyle de kaldı... Artık bir ismi olsun, ismiyle sevelim di mi ama ya...

günaydın kızlar
bu tetanoz aşısı felç etti beni. kolumu oynatamıyorum yaaa
bugünde işim çok fazla takılamam buralarda
beni özleyin anacımmm

evet balım, bak

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/352217-2010-mayis-melekleri-geliyor.html

nASILSIN KUŞUM?

Bomba gibiyim cosmo, hem fiziken hem moralmen delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Benimde bu erken doğum olayı nedense bu sabah aklıma geldi. Evden çıktım yolda yürürken, dedim oğlum sakın erken gelme baka hava buz gibi, sıcacık yat orda, havalar ısınınca gelirsin.... Umarım sözümü dinler, zira benimde daha herhangi bir hazırlığım yok.lmaz:lmaz:

bizde de babası yiğit diyo ben doruk bakalım ama büyük ihtimal onun dediği olucak herkes yiğit olsun diye ona destek veriyo klava:

:dance::dinler annesi dinler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…