2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar

markafonide shiseido da accayyip indirrm var, haberiniz olsun

günaydın kızlar çok yoğunum çok geçmişemi bakim yoksa şimcikmi yazayım bilemiyommmm

esmercim bi an aklıma melodi ismi geldi değişik
biz ahsen ada düşünmeseydik ikra ezra öykü yada beren düşünecektikkkk
çok hoş isimler bence

kıslarr gunaydın nasılsınızz bakalımmm sabah sabah kocammm la kavga ettık trafık yuzundennn ofyaa sabah sabah sınırım bozulduuu

canım dün sana emzirme sütyeni konusunda araştırmalarımın devam ettiğini yazdım bulunca haber vericem sana görmediysen hatırlatayım dedim

ben elija marka aldım.çok beğendim.internetten araştırın.bu markanın üstüne yok.gerçekten kaliteli

bende ten in emzirme sütyenini aldım. dikişsiz ve çok rahat
hemde 95 beden :kedi:

bİZ DE cEMRE NAZ DÜŞÜNÜYOZ AMA KARAR VERMİŞ DE DEĞİLİZ

evet isim konusu mevcut şuan.kız anneleri ne düşünüyor acaba?bende düşünmedim yanii düşündümde bulamadım

ay bana bu isim konusunda gına geldi. her kafadan bir ses çıkıyor. sonunda "Alin" dedim kestirip attım valla.
osmanlıca aleni, açık demek
arnavutçada nazik, kibar demekmiş

ikra güzel değil bence ya

ben elija marka aldım.çok beğendim.internetten araştırın.bu markanın üstüne yok.gerçekten kaliteli

canım benim beden problemim var benim şu anki sütyen bedenim 40 E ve bu bedende emzirme sütyeni yok piyasada emzirme sütyeni olarak 40 F yada 42 E ye ihtiyacım var ama piyasadaki en bütük beden emzirme sütyeni 110 oda bana sırtı büyük memesi küçük geliyor.Emzirme sütyenlerini a-b-c cup yapıyorlar nedense ama benim E ye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…