Günaydın kızlar
99 günüm kaldı, iki hanelilere düştük kızımla :lepi:
ama ama üyelik istiyor ben bakamıyorum nasıl üye olacam ben
aman her sabah aynı seyı yasıyoruz işe hep gec kalıyorum esım metroya bırkır her sabah benı oda ordan işe gıder bende busabah cıktık baktım delı gıbı trafık solenyrdum tamam tamam derken adam ben en son ıncem burdan yurürüm falan derken cıldırdı bı bagrdı sasırdım bende yeter yaa her sabah cene cene anaaaaaaaumm kaldım öleee:gitme:
sonra altta kalırmıyım bend e ona bagrdm bıton.
arabanın kapısınıda ınerken bı carptım bıde bagrdm sokaktarezıllk işteee aslnda adam haklı cok sakındı sureklı tamam sakin yetsirsin vs hergun benım bu stresımı cekıyor ama bugun patladı ama altta kalmamak lazım dımııı mecburen bende artıslık yaptım:):)
cosmommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kustum sanaaaa
aman her sabah aynı seyı yasıyoruz işe hep gec kalıyorum esım metroya bırkır her sabah benı oda ordan işe gıder bende busabah cıktık baktım delı gıbı trafık solenyrdum tamam tamam derken adam ben en son ıncem burdan yurürüm falan derken cıldırdı bı bagrdı sasırdım bende yeter yaa her sabah cene cene anaaaaaaaumm kaldım öleee:gitme:
arabanın kapısınıda ınerken bı carptım bıde bagrdm sokaktarezıllk işteee aslnda adam haklı cok sakındı sureklı tamam sakin yetsirsin vs hergun benım bu stresımı cekıyor ama bugun patladı ama altta kalmamak lazım dımııı mecburen bende artıslık yaptım:):)
koparırım kıs o diliiniiii sempatiksalakcinni
canım benim olumunekankayizsmile
cosmommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kustum sanaaaa
mailine davet gönderdim canım
heheh ben onu döferım bikereeeesempatiksalakcinniartistim benmmmmmmmmmmmmm aman dikkat daha bi sinirli anlarına denk geliriz de amanınnnnnnn
ben tırsıyom bi gün dövecek bu adam beni diyommm kapris kaprisssssss
hihoyyythihoyyyt:teytey::dance:
cadısın sen cadısın cadısın cadısısüpürgeli cadııkaydirigubbakcemile3
cosmommmmmmmmmmmmmm.mmmmmmm kustum sanaaaa
Ne oldu aşkımmmm nedennnnnnnnn :1shok::1shok:
heheh ben onu döferım bikereeeesempatiksalakcinni
bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
Canım burdan okuduğum kadarıyla kocan ılgılı ve sanada ıyı davranıyo canım.Sen hamilesin ama onunda sıkıntıları olabılır bak.Erkekler herzaman sıkıntıya gelemıyolar canım.o yzden bıyerde patlak verır oda.bence sende anlayışlı ol arada.bak şimdi sen onu aramamışındırda telefonla konuşmak için onu beklıyosundur.bence o aramadan sen bı guzellık yapıp ara canım eşini.Bende ne işkenceler yapardım eşime sankı hep olçüyodum sabır derecesını.Ama ınan sende anlayışlı olursan daha bı guzel oluyo herşey.Hiç takma kafana.Bazende altta kalıver ne olcak oda güçlü gibi hissetsin yalancıktan tabi kaydirigubbakcemile3
bisiii kıskandı laf aramıstaaaaaaaa
Ne oldu aşkımmmm nedennnnnnnnn :1shok::1shok:
Canım burdan okuduğum kadarıyla kocan ılgılı ve sanada ıyı davranıyo canım.Sen hamilesin ama onunda sıkıntıları olabılır bak.Erkekler herzaman sıkıntıya gelemıyolar canım.o yzden bıyerde patlak verır oda.bence sende anlayışlı ol arada.bak şimdi sen onu aramamışındırda telefonla konuşmak için onu beklıyosundur.bence o aramadan sen bı guzellık yapıp ara canım eşini.Bende ne işkenceler yapardım eşime sankı hep olçüyodum sabır derecesını.Ama ınan sende anlayışlı olursan daha bı guzel oluyo herşey.Hiç takma kafana.Bazende altta kalıver ne olcak oda güçlü gibi hissetsin yalancıktan tabi kaydirigubbakcemile3
bisiii kıskandı laf aramıstaaaaaaaa
Günaydın kızlarrrr....
Güneşim boşver tatlım olur öyle arada. Sıkma canını benim de stress topum eşim bu aralar...
Fazla uzatmamak önemli zaten anlayışlı oluyorlar hamileyiz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?