2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

artistim benmmmmmmmmmmmmm aman dikkat daha bi sinirli anlarına denk geliriz de amanınnnnnnn
ben tırsıyom bi gün dövecek bu adam beni diyommm kapris kaprisssssss

cadısın sen cadısın cadısın cadısı süpürgeli cadııkaydirigubbakcemile3

Güneşimmmm sen niye dellendiriyon sakin adamı? :teselli:
Napsın adamcağız havadan mı uçucak?
Yerim ben senin artizliğini len kaydirigubbakcemile3
Kızdırma adamı boş yere tadını da kaçırma Şeniz

artislik mi? alemsin wallahi kıs :dance:
olur öyle şeyler.gün içinde normale dönersiniz ikinizde.gerçekten yoğun trafik insanı deli ediyo ama yaa Çok üzgünüm çoook

artistim benmmmmmmmmmmmmm aman dikkat daha bi sinirli anlarına denk geliriz de amanınnnnnnn
ben tırsıyom bi gün dövecek bu adam beni diyommm kapris kaprisssssss
heheh ben onu döferım bikereeeesempatiksalakcinni
hihoyyythihoyyyt:teytey::dance:

ne sevınıyon kısssss
cadısın sen cadısın cadısın cadısı süpürgeli cadııkaydirigubbakcemile3

yaaa ama napım kısss işyerndekı saf cocugn stresınden her sabah bı laf bı laf konsp duryr ustune vazıfe deııl ama ona laf yetştrmektnse kcoann beynını yıyozzzzsempatiksalakcinnidelikafadulden:CüvCüv: hem ben hamişim ehuehhe

cosmommmmmmmmmmmmmm.mmmmmmm kustum sanaaaa

Canım burdan okuduğum kadarıyla kocan ılgılı ve sanada ıyı davranıyo canım.Sen hamilesin ama onunda sıkıntıları olabılır bak.Erkekler herzaman sıkıntıya gelemıyolar canım.o yzden bıyerde patlak verır oda.bence sende anlayışlı ol arada.bak şimdi sen onu aramamışındırda telefonla konuşmak için onu beklıyosundur.bence o aramadan sen bı guzellık yapıp ara canım eşini.Bende ne işkenceler yapardım eşime sankı hep olçüyodum sabır derecesını.Ama ınan sende anlayışlı olursan daha bı guzel oluyo herşey.Hiç takma kafana.Bazende altta kalıver ne olcak oda güçlü gibi hissetsin yalancıktan tabi kaydirigubbakcemile3

buyrunnnnnnnnn vereliniortak alkisalkisalkis

Günaydın kızlarrrr....

Güneşim boşver tatlım olur öyle arada. Sıkma canını benim de stress topum eşim bu aralar...
Fazla uzatmamak önemli zaten anlayışlı oluyorlar hamileyiz diye.

Ne oldu aşkımmmm nedennnnnnnnn :1shok::1shok:

unuttun benı bakkkk bide havalnyr ortınnnn kıskandı mıskandııısempatiksalakcinni

yaa ben hayatta aramam bugn ehehe bide aksam gelncede selamınada karsılık vermem istesemde yapamam elımde dıııl neysee nasılsa barısır ooo da hersabah böle kons kons demekkı adam dolmşbunuda bugn farkettım ama okdr bagrmasınada gerenkk yoktuuu
bisiii kıskandı laf aramıstaaaaaaaa

sus kısss gelrısem yanınaaaaaasempatiksalakcinni

Günaydın kızlarrrr....

Güneşim boşver tatlım olur öyle arada. Sıkma canını benim de stress topum eşim bu aralar...
Fazla uzatmamak önemli zaten anlayışlı oluyorlar hamileyiz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…