unuttun benı bakkkk bide havalnyr ortınnnn kıskandı mıskandııısempatiksalakcinni
yaa ben hayatta aramam bugn ehehe bide aksam gelncede selamınada karsılık vermem istesemde yapamam elımde dıııl neysee nasılsa barısır ooo da hersabah böle kons kons demekkı adam dolmşbunuda bugn farkettım ama okdr bagrmasınada gerenkk yoktuuu
sus kısss gelrısem yanınaaaaaasempatiksalakcinni
unuttun benı bakkkk bide havalnyr ortınnnn kıskandı mıskandııısempatiksalakcinni
yaa ben hayatta aramam bugn ehehe bide aksam gelncede selamınada karsılık vermem istesemde yapamam elımde dıııl neysee nasılsa barısır ooo da hersabah böle kons kons demekkı adam dolmşbunuda bugn farkettım ama okdr bagrmasınada gerenkk yoktuuu
sus kısss gelrısem yanınaaaaaasempatiksalakcinni
Günaydın kızlar
99 günüm kaldı, iki hanelilere düştük kızımla :lepi:
archi bende senle orti oliym yaaolumunekankayizsmile
benim karnım mı midem mi bağırsağım mı bir yerim ağrıyor ama çözemedim neresi??
organlar birbirine girdi
Yiğit güzel bi isim canım üzülme..ben mobilyacıya isimlikde yaptırıyorum eşim ismini yiğit dedi orda isimlikde öyle yazıcak bilmiyorumkismile
organlar birbirine girdi
organlar birbirine girdi
uklaaaa
sen geçmişi okuyon
kesin okursun
sen göğüs pompası ne almıştıınn? de bakiim bana
Bende snein gibiyim adını koyamıyom hatta yerini bile bulamıyom ama bi ağrı var onu biliyom kaydirigubbakcemile3
aynen ya bende çözmek de zorlanıyıom neremin ağrıdığını işimiz var haaa:roflol:
uklaaaa
sen geçmişi okuyon
kesin okursun
[
yazık sen kendine orti mi arıyorsun :teselli:
kuru kuru orti olunmaz sen şöyle 1 kutu tereyağlı baklava gönder bana aklinialirimsmile
Waaoooww duaya bak aminnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
sağol yiwrum olumunekankayizsmilemedela almıştı
en iyisi oymuş zaten
canıın sağolsun hayatım baklavalar feda olsunn:içelim:
aman ne bılım yaaa işte ben öle kavga edınc euzun sure konusamam yapıyla alakalı sanrm engel olamıyrm kendımeeee o unutr gelır konsur falanda neyse bakcam aksam iyi davrnmaya calıscm ama cok bagrdıyaaa efet bu işyernde kı cocuk tam bi öküüzzz ötesi benle yarısyr hamıleymyaa haklrmdn ıstıcek utanmasaaCanım benım ya.Cadısın kızım sen akşam gelınce selamda vermıcekmiş.Daha neler Allah aşkına.Kız değermi inatlaşmaya.nasıl olsa barışır diyosun bi gün bi barışmaz görürsün.O zaman daha koyar sana bak benden söylemesi.Eşin kız o senın ne var bağırmış sende ona bağırmışsın.Olmuş bitmiş.O işyerındeki çocuğada gıcık oldum valla.O ne karışıyoki kıskanç köpek ya.Senın yasal hakkın hamılesın geçe kalabılırsın.hatta geliş saatini belirleyebilirsin.O işyerindeki çocuğaalsanaalsanasmile:mymeka:
Sen unutulacak kadınmısın aşkım yaaaaa aşk olsunnnnn Şeniz
Ortimi de çok severim bak Şeniz
ne güzel maşallah
bende göreyim o günleri
yazık sen kendine orti mi arıyorsun :teselli:
kuru kuru orti olunmaz sen şöyle 1 kutu tereyağlı baklava gönder bana aklinialirimsmile
organlar birbirine girdi
uklaaaa
sen geçmişi okuyon
kesin okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?