2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sus kısss gelrısem yanınaaaaaasempatiksalakcinni[/QUOTE]

amannn gelme kocasını dövennnnnn:1no2:

elhhh yok bugün çarşamba demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kocişiyle e uyuyosurrrrr

Canım benım ya.Cadısın kızım sen akşam gelınce selamda vermıcekmiş.Daha neler Allah aşkına.Kız değermi inatlaşmaya.nasıl olsa barışır diyosun bi gün bi barışmaz görürsün.O zaman daha koyar sana bak benden söylemesi.Eşin kız o senın ne var bağırmış sende ona bağırmışsın.Olmuş bitmiş.O işyerındeki çocuğada gıcık oldum valla.O ne karışıyoki kıskanç köpek ya.Senın yasal hakkın hamılesın geçe kalabılırsın.hatta geliş saatini belirleyebilirsin.O işyerindeki çocuğaalsanaalsanasmile:mymeka:

Sen unutulacak kadınmısın aşkım yaaaaa aşk olsunnnnn Şeniz
Ortimi de çok severim bak Şeniz

benim karnım mı midem mi bağırsağım mı bir yerim ağrıyor ama çözemedim neresi??
organlar birbirine girdi

ben mobilyacıya isimlikde yaptırıyorum eşim ismini yiğit dedi orda isimlikde öyle yazıcak bilmiyorumkismile

uklaaaa
sen geçmişi okuyon
kesin okursun
sen göğüs pompası ne almıştıınn? de bakiim bana

ben mobilyacıya isimlikde yaptırıyorum eşim ismini yiğit dedi orda isimlikde öyle yazıcak bilmiyorumkismile
Yiğit güzel bi isim canım üzülme..
ben çok severim.. Oğlum olsa düşündüğüm isimler, Sarp, Doruk, Yiğit idi benim de..
Oğlun da ismi gibi Yiğit bir delikanlı olur inşallahh...

Waaoooww duaya bak aminnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
QUOTE=ozgecay;12021679]Yiğit güzel bi isim canım üzülme..
ben çok severim.. Oğlum olsa düşündüğüm isimler, Sarp, Doruk, Yiğit idi benim de..
Oğlun da ismi gibi Yiğit bir delikanlı olur inşallahh...
[/QUOTE]

uklaaaa
sen geçmişi okuyon
kesin okursun

medela almıştı
en iyisi oymuş zaten

Bende snein gibiyim adını koyamıyom hatta yerini bile bulamıyom ama bi ağrı var onu biliyom kaydirigubbakcemile3

bende ağrının farkındayım ama ne olduğunu bilemedim kafamçokkarıştı

aynen ya bende çözmek de zorlanıyıom neremin ağrıdığını işimiz var haaa:roflol:

hayırlısıyla doğursaydık şu sıpaları.
iyice ağırlaşıyorum artık

aman ne bılım yaaa işte ben öle kavga edınc euzun sure konusamam yapıyla alakalı sanrm engel olamıyrm kendımeeee o unutr gelır konsur falanda neyse bakcam aksam iyi davrnmaya calıscm ama cok bagrdıyaaa efet bu işyernde kı cocuk tam bi öküüzzz ötesi benle yarısyr hamıleymyaa haklrmdn ıstıcek utanmasaa
Sen unutulacak kadınmısın aşkım yaaaaa aşk olsunnnnn Şeniz
Ortimi de çok severim bak Şeniz

bilmiyorum artık:umursamaz:

ne güzel maşallah
bende göreyim o günleri

yazık sen kendine orti mi arıyorsun :teselli:
kuru kuru orti olunmaz sen şöyle 1 kutu tereyağlı baklava gönder bana aklinialirimsmile

baklava varsa bende ortı olurum cok canm cektı sabah sabah
benim karnım mı midem mi bağırsağım mı bir yerim ağrıyor ama çözemedim neresi??
organlar birbirine girdi

bende oluyrm agrıdn yaaaa sankı hertrfm kırlmss etlrm bıle cok sacma oldu bu ama
uklaaaa
sen geçmişi okuyon
kesin okursun

medela almıstı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…