bende ya bide ben nefes alamıyorum zorlanıyorum önceden çok yediğimde geceleri olurdu
tamam anlardım ama şimdi devamlı var yukarıda taşıyorum ondan mı bilemiyorummmm
varmı nefes sorunu çeken aranıstaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile
zaten hastaneye gderken yanımda götürcem ben ne olur ne olmaz diye
en azından bununla süreklilik sağlamış oluruz
çalışan için çok pratik canım inşallah gelir sütümöüz
ara ara oluyor yatarken anlamıyorum da çalışırken farkediyorum. özellikle biriyle konuşuyorsam nefesim yetmiyor
geçmiş olsun uklacım
sanırım benim de ağrıyan yerim midem. niye böyle oldum ki :sm_confused:
bugun bunu alıyoruz sanırım heee öskeee bende alcamdaaa buaykı kart odemem 500 u gecms nasıl oldu anlamadm kocammmda yavas dedı kıbarcaaa ee onn kartıdaa ayrı malummm odemesıbattk anlıcan
ahooo
sen coşmuşsun anacım bu ay
dur sen bu ay gelecek ay alırsın sempatiksalakcinni
temel nedeni büyüyen rahimin karın ve göğüs boşluklarını birbirinden ayıran diyafram kasını yukarı doğru itmesidir. Ayrıca gebelik sırasında vücudunuzun oksijen gereksinimi daha da artacağından daha hızlı ve sık nefes almaya başlarsınız.
Nefes darlığı ya da çok kolayca nefes nefese kalma çoğu zaman hafif bir fiziksel aktivite ile bile ortaya çıkabilir.Birkaç basamak merdiven çıktığınızda bile nefes nefese kalabilirsiniz. Bu durum zararsızdır ve bebeğiniz üzerinde olumsuz bir etkisi yoktur.
Birden fazla bebek bekleyen yani çoğul gebeliği olan anne adaylarında durum daha erken ortaya çıkabilir ve tek bebek bekleyen anne adaylarına göre daha şiddetli olabilir. benzer şekilde anemisi olan yani kansızlık sorunu yaşayan anne adaylarında da nefes darlığı daha erken ortaya çıkıp daha şiddetli seyredebilir.
Canım gayet normalmiş nefes darlığı olması. Eğer yatarken de nefesin daralır gibi oluyorsa sol tarafına yat. Diğer türlü damarlar baskı altında kalıp kan akışını yavaşlattığından nefes darlığı da yapıyormuş.
off odanın şeklini nasıl yapıcağıma bi türlü karar veremiyorum ya yatağın çekmecelerinin hepsini kullanmak istiyorum haftasonu bi mobilyacıya gidicem ben ohaoldumsmile
ay bana bu isim konusunda gına geldi. her kafadan bir ses çıkıyor. sonunda "Alin" dedim kestirip attım valla.
osmanlıca aleni, açık demek
arnavutçada nazik, kibar demekmiş
Günaydın kızlar
99 günüm kaldı, iki hanelilere düştük kızımla :lepi:
aman her sabah aynı seyı yasıyoruz işe hep gec kalıyorum esım metroya bırkır her sabah benı oda ordan işe gıder bende busabah cıktık baktım delı gıbı trafık solenyrdum tamam tamam derken adam ben en son ıncem burdan yurürüm falan derken cıldırdı bı bagrdı sasırdım bende yeter yaa her sabah cene cene anaaaaaaaumm kaldım öleee:gitme:
sonra altta kalırmıyım bend e ona bagrdm bıton.
arabanın kapısınıda ınerken bı carptım bıde bagrdm sokaktarezıllk işteee aslnda adam haklı cok sakındı sureklı tamam sakin yetsirsin vs hergun benım bu stresımı cekıyor ama bugun patladı ama altta kalmamak lazım dımııı mecburen bende artıslık yaptım:):)
heheh ben onu döferım bikereeeesempatiksalakcinni
ne sevınıyon kısssss
yaaa ama napım kısss işyerndekı saf cocugn stresınden her sabah bı laf bı laf konsp duryr ustune vazıfe deııl ama ona laf yetştrmektnse kcoann beynını yıyozzzzsempatiksalakcinnidelikafadulden:CüvCüv: hem ben hamişim ehuehhe
Ukla ya sütümüz gelmez se?
O makinayı işe giden hatunlar mı kullnaıyo sütünü sağıp bebeğe bırakmak için?
hayırlısıyla doğursaydık şu sıpaları.
iyice ağırlaşıyorum artık
Alin adı çok güzel, bir kitapta (her zamaki gibi kimindi yada adı neydi hatırlayamıyorum) kadının sevgilisinin adı Aliydi, adam öldüğünde kadın hamileydi ve başkasıyla evlendi, kızı oldu adını da alin koydu ve Alinm diye seviyorduuu hiç kimseye fark ettirmeden, bence de çok güzel bir isim
Maaşallah stella, darısı başımıza, daha 6 gün var
Canım sabah trafik stresi kadın erkek hamile yaşlı çocuk far etmiyor, bence fazla büyütmeyin.
Ay güneşim senin şu karşındaki oğlanı ben gelip birgün üstüne oturacam görecek gününü, pestil gibi olacak, çıtı çıkmayacak. Nedir bu yaa? Her işine karışır, iğrençlikler hep onda. Nedir bunun statüsü? Versene ağzının payını.
Cosmoo doğuma giderken de bu makineyi yanınıa alın diyorlar, bebek ilk başta emmek istemezse sağmak gerekiyormuş
biz beşiği yavru yataklı yaptırıyoruz. yani beşiğin aşağısı açılıp yatak oluyor.
ben aslında 2 tane çekmece olsun istedim ama mobilyacımız yatak olsun,eğer yatağı kullanmazsan kocaman çekmecen olur dedi benimde aklıma yattı.
sende öyle yaptırabilirsin
şafakkk 97 kızlar ama benim sezeryan 10 gün öncesi olsa 87 mi oliyirrrrrrrrrrrrrrrrrrr anacımmmmmeyvahedigeldismile
Casper sezeryanı sen mi istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?