2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yatarken mi oluyor canım yoksa her zaman mı[/QUOTE]

eskiden yatarkendi şimdi devamlı var cnmmmm cam kapı açık kalırsa iyiyim sadece o da kış ın çok zor ya

aynen yürürken telefonla konuşmak maziye karıştı ki
yürürkeni bırak otururkende aynııı yaaaa

bugun bunu alıyoruz sanırım heee öskeee bende alcamdaaa buaykı kart odemem 500 u gecms nasıl oldu anlamadm kocammmda yavas dedı kıbarcaaa ee onn kartıdaa ayrı malummm odemesı battk anlıcan

ahooo
sen coşmuşsun anacım bu ay
dur sen bu ay gelecek ay alırsın sempatiksalakcinni

sağol canummmm
ayyy bazende şey derler ya yukarıda taşınırsa olur diye gerçekten benm yukarda bilmiyorum geçer inşallahhhhhhhhh

off odanın şeklini nasıl yapıcağıma bi türlü karar veremiyorum ya yatağın çekmecelerinin hepsini kullanmak istiyorum haftasonu bi mobilyacıya gidicem ben ohaoldumsmile

off odanın şeklini nasıl yapıcağıma bi türlü karar veremiyorum ya yatağın çekmecelerinin hepsini kullanmak istiyorum haftasonu bi mobilyacıya gidicem ben ohaoldumsmile

biz beşiği yavru yataklı yaptırıyoruz. yani beşiğin aşağısı açılıp yatak oluyor.
ben aslında 2 tane çekmece olsun istedim ama mobilyacımız yatak olsun,eğer yatağı kullanmazsan kocaman çekmecen olur dedi benimde aklıma yattı.
sende öyle yaptırabilirsin

ay bana bu isim konusunda gına geldi. her kafadan bir ses çıkıyor. sonunda "Alin" dedim kestirip attım valla.
osmanlıca aleni, açık demek
arnavutçada nazik, kibar demekmiş

Alin adı çok güzel, bir kitapta (her zamaki gibi kimindi yada adı neydi hatırlayamıyorum) kadının sevgilisinin adı Aliydi, adam öldüğünde kadın hamileydi ve başkasıyla evlendi, kızı oldu adını da alin koydu ve Alinm diye seviyorduuu hiç kimseye fark ettirmeden, bence de çok güzel bir isim

Günaydın kızlar
99 günüm kaldı, iki hanelilere düştük kızımla :lepi:

Maaşallah stella, darısı başımıza, daha 6 gün var

Canım sabah trafik stresi kadın erkek hamile yaşlı çocuk far etmiyor, bence fazla büyütmeyin.

Ay güneşim senin şu karşındaki oğlanı ben gelip birgün üstüne oturacam görecek gününü, pestil gibi olacak, çıtı çıkmayacak. Nedir bu yaa? Her işine karışır, iğrençlikler hep onda. Nedir bunun statüsü? Versene ağzının payını.

Ukla ya sütümüz gelmez se?
O makinayı işe giden hatunlar mı kullnaıyo sütünü sağıp bebeğe bırakmak için?

Cosmoo doğuma giderken de bu makineyi yanınıa alın diyorlar, bebek ilk başta emmek istemezse sağmak gerekiyormuş

hayırlısıyla doğursaydık şu sıpaları.
iyice ağırlaşıyorum artık

bende ya bide ben nefes alamıyorum zorlanıyorum önceden çok yediğimde geceleri olurdu
tamam anlardım ama şimdi devamlı var yukarıda taşıyorum ondan mı bilemiyorummmm

varmı nefes sorunu çeken aranıstaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile[/QUOTE]

Ben varım.... Hem çok çabuk yoruluyorum, hem de inanılmaz bi nefes darlığı var... Çok kilo aldım ya ben ondan oluyo diye düşünüyorum ama bilemedim... İki gündür fenayım...:sm_confused:

hemen atlayayım konuya neffes darlığımı 1 haftadır baya belirgin şekilde bendede var tıslaya tıslaya bir hal oldum dün doktora sordum normal dedi bebek büyüdükçe ve yukarı çıktıkça artı alınan kilolar olacaktır dedi

Son düzenleme:
HIMMMMM Cahillik başa bela işte :uhm:

şafakkk 97 kızlar ama benim sezeryan 10 gün öncesi olsa 87 mi oliyirrrrrrrrrrrrrrrrrrr anacımmmmmeyvahedigeldismile

ben yavru yataklı istemedm vardı ama iptal ettirdim çünkü yatağın boyu bu sefer çok yüksek oluyodu onun yerine bütün çekmece yaptırdım derdim şimdi yatağı istediğim gibi koymak isteyince o çekmece duvar tarafına geliyo ve kullanılmıyo :gitme: değiştirticem olmadı gidip mobilyacıya bi nasıl koyucağıma karar versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…