bende hep kızım olsun ısterdım. eşimle cıkarken hayallerımız öyleydı yani
bende köpegımden dolayı olsa gerek oglusum dıye sevıyorum.. özge bızı kovacakalr burdan bebklerınız hayvan mı dıye.. ama kopegımde benım canım oglusum..
bebgımde ne olacak hıc tahmınım yok. aynen bı kız doguyo ıcıme bı erkek.. saglıkla gelsınde melegım cınsıyetı ne olursa olsun
slm arkadaşlar ben geldim.ikili test için doktora gittim geldim.
ense kalınlığı 0,97 mm çıktı.çok güzel dedi doktor allah şükür.baş-popo boyuda 52,7 mm.gelişimi gayet güzel dedi.sonra üniversiteye geçip kanı verdim.haftaya perşembe çıkacak sonuç.inşallah o da güzel çıkar.
kızlaaarr yaaa allahıma şükürler olsun ayaklarını,başını nasıl oynatıyo görseniz.
allah herkese nasip etsin bu görüntüleri :Saruboceq:
bende hep kızım olsun ısterdım. eşimle cıkarken hayallerımız öyleydı yani
bende köpegımden dolayı olsa gerek oglusum dıye sevıyorum.. özge bızı kovacakalr burdan bebklerınız hayvan mı dıye.. ama kopegımde benım canım oglusum..
bebgımde ne olacak hıc tahmınım yok. aynen bı kız doguyo ıcıme bı erkek.. saglıkla gelsınde melegım cınsıyetı ne olursa olsun
meliss hayırlı olsunn sende hamileymişsinn
benim bir oğlum var kızlar o yüzük olayını gebe kalmadan önce arkadaşlar yaptrmıştı 2. kız olcak demişlerdi bakalım ne kadar doğru göreceğiz ALLAH nasip ederse
valla heee biz hayvan delileri kaydirigubbakcemile3
amin canım insallah sağlıklı sıhhatli olsunlarr.. Şeniz
ense kalınlığı 0,97 mm çıktı.çok güzel dedi doktor allah şükür.baş-popo boyuda 52,7 mm.gelişimi gayet güzel dedi.sonra üniversiteye geçip kanı verdim.haftaya perşembe çıkacak sonuç.inşallah o da güzel çıkar.
kızlaaarr yaaa allahıma şükürler olsun ayaklarını,başını nasıl oynatıyo görseniz.
1 gün var arada sadece
aa benim de kızım var bir tane
doğduğumdan beri kedi besledim ama böyle manyak kedi görmedim.
insanı zorla hayvan katili yapar o derece asabi ve saldırgan, ne yaptıysak huyundan vazgeçmedi
çocuk olunca ne yapacağız hiç bilmiyorum.
valla beyzacım ben de tanıdım ama o mu acaba diye tereddüt ettim.ya tesadüfe bakarmısın :))aynen bir gün var aramızda :)
beyzacım sen iş bulmamşmıydın dersanede yanlışmı hatırlıorum
ayy ban asoyleme bunu ben delı bı hayvanseverimm.. ben kopegımden neler cektım zamanında psikopat hayvancım benim..
hayvanlar sahıbı gıbı olur derler. sendemı saldırgansın archımımmkaydirigubbakcemile3
aa benim de kızım var bir tane
doğduğumdan beri kedi besledim ama böyle manyak kedi görmedim.
insanı zorla hayvan katili yapar o derece asabi ve saldırgan, ne yaptıysak huyundan vazgeçmedi
çocuk olunca ne yapacağız hiç bilmiyorum.
ayy ban asoyleme bunu ben delı bı hayvanseverimm.. ben kopegımden neler cektım zamanında psikopat hayvancım benim..
hayvanlar sahıbı gıbı olur derler. sendemı saldırgansın archımımmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?