2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bnm rüyalarıma hep erkek girio ama eşim o rüyalarını kendine sakla dioo kaydirigubbakcemile3 gerci erkek olsa sorun yapmaz şakasına yapıo ama onlarda erkek cok olduğu için kız cocuklarını cok severr

benim bir oğlum var kızlar o yüzük olayını gebe kalmadan önce arkadaşlar yaptrmıştı 2. kız olcak demişlerdi bakalım ne kadar doğru göreceğiz ALLAH nasip ederse

hadi gözün aydın. darısı başımıza :Saruboceq:

"""arkadaslar eski yunan zamanlarında yapılann bir sistemmiş bu ister hamileye ister bekara ister cocuğu olmusa herkeste doğru sonuc verior (tabi takdir allahın) alyansın içinden saç teli gecirilipp yapılacak kişinin sağ avucunun içinde kıpırdamadan bekletilir sağa sola hareket ederse erkek daire çizerse kız demektirr cocuğu olmus annelerde sırasıyla deneyinn bakalım doğruu sonuc vercekmi ben denedimm kimde yaptıysam doğru cıktıı """

ben anlamadım, çocuğu olan annelerde de deenebileceğini söylemişsin, benim zaten 1 oğlum var. bu testin sonucu oğlumu mu doğrulayacak yoksa yenisinin tahmini nasıl olacak???

valla heee biz hayvan delileri kaydirigubbakcemile3

amin canım insallah sağlıklı sıhhatli olsunlarr.. Şeniz

benim bir oğlum var kızlar o yüzük olayını gebe kalmadan önce arkadaşlar yaptrmıştı 2. kız olcak demişlerdi bakalım ne kadar doğru göreceğiz ALLAH nasip ederse

melisssss kızz beni tanımadınmıı sohbet odasındann beyzaa hemde hamişliğimiz aynı zamana denk gelioo hayırlı olsun hamileymişsinn sende

valla heee biz hayvan delileri kaydirigubbakcemile3

amin canım insallah sağlıklı sıhhatli olsunlarr.. Şeniz

aa benim de kızım var bir tane
doğduğumdan beri kedi besledim ama böyle manyak kedi görmedim.
insanı zorla hayvan katili yapar o derece asabi ve saldırgan, ne yaptıysak huyundan vazgeçmedi
çocuk olunca ne yapacağız hiç bilmiyorum.

ayseycim süper canım..
hadi bakalım darısı başımıza insallah

ayy ban asoyleme bunu ben delı bı hayvanseverimm.. ben kopegımden neler cektım zamanında psikopat hayvancım benim..

hayvanlar sahıbı gıbı olur derler. sendemı saldırgansın archımımmkaydirigubbakcemile3

Ooooo Maaşallah
O testte düzgün çıkar İnşallah.
Biz de yarın giricez teste, korkuyorum, Allah'ım korusun İnşallah. :Saruboceq:

beyzacım sen iş bulmamşmıydın dersanede yanlışmı hatırlıorum

ayy ban asoyleme bunu ben delı bı hayvanseverimm.. ben kopegımden neler cektım zamanında psikopat hayvancım benim..

hayvanlar sahıbı gıbı olur derler. sendemı saldırgansın archımımmkaydirigubbakcemile3

yok anacım ben sakin bir insanımdır. eşimde öyle. kedim bize geldiğinden beri öyle
ellerimi gören korkuyor ne oldu sana diye, eşime kalsa anında kapının önüne koyacak ama ben kıyamıyorum
1 senedir rahat yüzü vermedi bize, kısırlaştırdım akıllanır diye gene kudurdu. inşallah bebeğe zarar vermez

deneme süresi olduğu için cıktımm kabul etmezlerdi zaten o kadar iznee ne kadar olcağı belli değill

yandınn yandınn vallaa

kaydirigubbakcemile3 hay allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…