evt haklısın artık bebeğini doğurur sonra bulursun iş inş ama çok sevinmiştin nasip işte bunlardeneme süresi olduğu için cıktımm kabul etmezlerdi zaten o kadar iznee ne kadar olcağı belli değill
aynen beyzacim.benim esimde aileside kiz istiyor.hayirlisi,saglikla sihhatle hayirlisiyla gelsinde meleklerimiz.:ecrin_bebek:bnm rüyalarıma hep erkek girio ama eşim o rüyalarını kendine sakla dioo kaydirigubbakcemile3 gerci erkek olsa sorun yapmaz şakasına yapıo ama onlarda erkek cok olduğu için kız cocuklarını cok severr
sensicim sende sürekli soru sor.hatta dra gitmeden önce sorularini bir yere yazip hazirla.randevu gününü vermeleri lazim.Merhaba kizlar nasilsiniz?
Ya ben size birsey soracagim sizler doktorunuzdan memnun musunuz?
Ben cok ta memnun degilim hic konusmuyor hicbirsey soylemiyor
bugun de birsey sormak icin telefon actim genel bir soru yani bir hemsire, ebe bile
bilmesi gerekir veya bir sekilde insani rahatlatmaya calismasi gerekir demi.
ben simdi nerden bileyim gel de bakalim dedi ben her seferinde gidim
muayene ucreti odeyim mi boyle bir sorum oldugunda sinir oldum.
Ben gittigim hastaneyi cok seviyorum cok temiz cok iyi bir hastane
o yuzden oraya gidiyorum ama doktorumdan memnun degilim.
Hic nezaman gelicemi ne icin gelicemi de demiyor ben soruyorum
nezaman geleyim tekrar diye bir ay sonra falan cok kit kit konusuyor.
evt haklısın artık bebeğini doğurur sonra bulursun iş inş ama çok sevinmiştin nasip işte bunlar
Merhaba kizlar nasilsiniz?
bugun de birsey sormak icin telefon actim genel bir soru yani bir hemsire, ebe bile
aynen beyzacim.benim esimde aileside kiz istiyor.hayirlisi,saglikla sihhatle hayirlisiyla gelsinde meleklerimiz.:ecrin_bebek:
birde cirkinlesirsen kiz,güzellesirsen erkek olacak derler.
ama bebeğe daha çok sevindimmm hihoyyyt ona bişi olmasın yeter evet kalp atışlarını duydumm
o zaman erkek olcak.saglikli olsun canim.bana herkess güzelleşmişsin iyice diolarr :roflol:
o zaman erkek olcak.saglikli olsun canim.
evt canm olmasın tabi bebek dünyanın en güzel şeyi.bende yarın gidicem dr a bakalım duyabilecekmiyim
valla sensicim ben olsam değiştiririm... o hastanede başka doktora git ona gitmek zorunda da değildin..
yanında rahat olamadığın sana yeterince bilgi vermeyen doktor insanı çileden çıkarır valla..
hem de sen hamilesin yani, daha çok ilgi alaka göstermesi lazım
günaydınnn...
şu kıpırtılar konusunda...
ilk gebeliğim olmasına rağmen ben hissediyorum, gerçekten aynı kelebek kıpırtısı gibi. hatta bazen karnımın ortasında bir kalp atışı bile duyuyorum. çok hoş bir duygu :)
Bir de endişeleriniz konusunda bence fazla abartıyorsunuz. Anladığım kadarıyla çoğunuz çalışmıyorsunuz ve bütün gün dikkatinizi hamileliğiniz üzerine topladınız. Benim işim oldukça rahat, ama mesela geçen hafta fabrika kontrolü için diyarbakıra gittim ve 4 gün boyunca çok yoğun bir tempoyla çalıştım ve hamileliğimi unuttum, garip ama normalde yaşadığım şikayetlerin yarısı bile olmadı. Sanırım olay birazda psikolojik. rahat olun ve herşeyi doğaya bırakın. emin olun onun dengesini hiç birşey bozamaz!!!
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Bugun ki telefon gorusmesinden sonra cidden degistirmeyi dusunuyorum.
Onceleri tamam iyidir diye idare ediyordum ama bugun tamamen sogudum doktorumdan.
Benim 8inci ve 9uncu haftamda cok asiri bulantim vardi ve hergun kusuyordum hatta bazi gunler defalarca.
Iki gun once pat diye kesildi bende biraz korktum acaba hersey yolunda midir,
bebekte bir sorun mu vardir diye doktoru aradim boyle boyle pat diye kesildi bulanti kusma
bende endiselendim dedim bir sorun var midir acaba dedim.
Baska sikayetin var mi, lekelenme var mi, agri var mi diye hic bir soru sormadan
veya merak edilecek birsey yoktur ama sen yine de gel bakayim icin rahat etsin gibi bi soz soylemeden,
ben simdi nerden bileyim gormeden, buraya gel bakayim gibi ters cevap verdi kapatti.
bende yok yakınken değiştir doktorunu, bu zamanında sana bilgi vermeyecekse ne zaman bilgi verecek
ben doktorumdan çok memnunum şeker gibi bir insan kendisi. o bile insana ayrı bir huzur veriyor. doktora güven çok önemli sonuçta karnımızdaki can ona emanet
bende öyle canim ultra gest iciyorum.1 hafta daha icecegim ondan sonra yok.drum söyledi.sen daha ne kadar süre iceceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?