2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kzılar bnm bi ci,nsiyet topiğim vardı hamile olmadan önce hamileler için açmıstım onu uygulasanızaa sizdee

anam benim saçım kısacık
yüzüğe de takamam ki deneyeyim
neyse 1 aya kadar belli olur zaten o zaman ultrasonda bakarız kız mı erkek miyerimseniben

korkma canim.tedbirinizi alin diye söyledim.11 haftam bitmek üzereydi.mümkün oldugunca yat canim.düsük önleyici kullaniyormusun.

evet önleyici kullanıyorum canım progestan içiyorum qündüz 2 qece 2 olmak üzere 4 kapsül..

19 eylül 2003 de evlendik :1hug: :asigim:
19 ekim 2009 da 1 aylık hamile olduğumu öğrendim

ay ne qüzel canım benim yaa Allah sağlıklı bir şekildede kucağımıza almamızı nasip eder inşallah seni bu topicte qörmek çoooooook qüzelll hihoyyyt

anam benim saçım kısacık
yüzüğe de takamam ki deneyeyim
neyse 1 aya kadar belli olur zaten o zaman ultrasonda bakarız kız mı erkek miyerimseniben

senle yakınız biz 2 gün var aramızda bakalım hayırlsıı ben pek merak etmiom farketmez ama eşim kız die tutturuo :ecrin_bebek:

senle yakınız biz 2 gün var aramızda bakalım hayırlsıı ben pek merak etmiom farketmez ama eşim kız die tutturuo :ecrin_bebek:

ben yapıyorum ama saga solamı yuvarlakmı hareket edıyo bısey anlamadm ben

benim eşim de ikide bir tamamen kendiliğinden heyt be güçlü delikanlı fln deyip duruyo..
ben diyorum ki "efendim, delikanlı derken?"
ay işte ağzımdan öyle çıktı ne yapayım diyo..

ben de bazen karnımı tamamen ağzımdan öyle çıkarak ayy canım kızım benim die seviyorum :bbo:
bizim bebek ne olcaanı şaşırcak..
biri kız diyo biri erkek..
benim öyle dememin sebebi muhtemelen kedimin cinsiyeti kız, onu hep canım kızım diye seviyorum, ondan dolayı ağzım öyle alışkın diye düşünüyorum..
bir de yıllardır içime kız doğar, ilk zamanlarda da kız doğuyordu ama artık hiçbirşey doğmuyor..
bir kız gibi geliyor bir erkek gibi..
hiiçç önemli değil..
hayırlı evlat olsun, sağlıklı sıhhatli olsun baska hiçbirşey istemem

bende hamile kalmadan önce hep kızım olsun isterdim
ama hamile kaldığımdan beri içme erkek doğuyor nedense.
hiç kızım diye sevemiyorum. oğlum diye de hiç sevmedim ama kız olacağı fikri hiç aklıma gelmiyor nedense

haklısınn kuzumm a.s

nası günlükmü 4 tane fazla geldi bana aslında almamak iyde dayanamadım baş ağrıma

evet canm günde 4 taneye kadar alabilirsin dedi ama ben de almıyorum senin gibi mümkün oldukça en fazla 1 tane.ama zararıda olsa vermezler aslında.

istisnalar kaideyi bozmasa da,
babalarımız dahil, bütün erkekler, bebeklerinin de erkek olacağını düşünür ve dilerler maalesef. Gerçi doğunca hepsi bir oluyor tabii, ama doğana kadar aslan oğlum maalesef,

takma kafana, Allah vücut sağlığı, akıl sağlığı yerinde, hayırlı evlat versin de ne olursa olsun, ne farkeder sanki.

bende hep kızım olsun ısterdım. eşimle cıkarken hayallerımız öyleydı yani

bende köpegımden dolayı olsa gerek oglusum dıye sevıyorum.. özge bızı kovacakalr burdan bebklerınız hayvan mı dıye.. ama kopegımde benım canım oglusum..

bebgımde ne olacak hıc tahmınım yok. aynen bı kız doguyo ıcıme bı erkek.. saglıkla gelsınde melegım cınsıyetı ne olursa olsun

slm arkadaşlar ben geldim.ikili test için doktora gittim geldim.
ense kalınlığı 0,97 mm çıktı.çok güzel dedi doktor allah şükür.baş-popo boyuda 52,7 mm.gelişimi gayet güzel dedi.sonra üniversiteye geçip kanı verdim.haftaya perşembe çıkacak sonuç.inşallah o da güzel çıkar.
kızlaaarr yaaa allahıma şükürler olsun ayaklarını,başını nasıl oynatıyo görseniz.
allah herkese nasip etsin bu görüntüleri :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…