korkma canim.tedbirinizi alin diye söyledim.11 haftam bitmek üzereydi.mümkün oldugunca yat canim.düsük önleyici kullaniyormusun.
19 eylül 2003 de evlendik :1hug: :asigim:
19 ekim 2009 da 1 aylık hamile olduğumu öğrendim
2010 haziran anneleri nasılsınız opuyorumnanaktan
anam benim saçım kısacık
yüzüğe de takamam ki deneyeyim
neyse 1 aya kadar belli olur zaten o zaman ultrasonda bakarız kız mı erkek miyerimseniben
senle yakınız biz 2 gün var aramızda bakalım hayırlsıı ben pek merak etmiom farketmez ama eşim kız die tutturuo :ecrin_bebek:
ben yapıyorum ama saga solamı yuvarlakmı hareket edıyo bısey anlamadm ben
benim eşim de ikide bir tamamen kendiliğinden heyt be güçlü delikanlı fln deyip duruyo..
ben diyorum ki "efendim, delikanlı derken?"
ay işte ağzımdan öyle çıktı ne yapayım diyo..
ben de bazen karnımı tamamen ağzımdan öyle çıkarak ayy canım kızım benim die seviyorum :bbo:
bizim bebek ne olcaanı şaşırcak..
biri kız diyo biri erkek..
benim öyle dememin sebebi muhtemelen kedimin cinsiyeti kız, onu hep canım kızım diye seviyorum, ondan dolayı ağzım öyle alışkın diye düşünüyorum..
bir de yıllardır içime kız doğar, ilk zamanlarda da kız doğuyordu ama artık hiçbirşey doğmuyor..
bir kız gibi geliyor bir erkek gibi..
hiiçç önemli değil..
hayırlı evlat olsun, sağlıklı sıhhatli olsun baska hiçbirşey istemem
nası günlükmü 4 tane fazla geldi bana aslında almamak iyde dayanamadım baş ağrıma
ben yapıyorum ama saga solamı yuvarlakmı hareket edıyo bısey anlamadm ben
benim eşim de ikide bir tamamen kendiliğinden heyt be güçlü delikanlı fln deyip duruyo..
ben diyorum ki "efendim, delikanlı derken?"
ay işte ağzımdan öyle çıktı ne yapayım diyo..
ben de bazen karnımı tamamen ağzımdan öyle çıkarak ayy canım kızım benim die seviyorum :bbo:
bizim bebek ne olcaanı şaşırcak..
biri kız diyo biri erkek..
benim öyle dememin sebebi muhtemelen kedimin cinsiyeti kız, onu hep canım kızım diye seviyorum, ondan dolayı ağzım öyle alışkın diye düşünüyorum..
bir de yıllardır içime kız doğar, ilk zamanlarda da kız doğuyordu ama artık hiçbirşey doğmuyor..
bir kız gibi geliyor bir erkek gibi..
hiiçç önemli değil..
hayırlı evlat olsun, sağlıklı sıhhatli olsun baska hiçbirşey istemem
evet canm günde 4 taneye kadar alabilirsin dedi ama ben de almıyorum senin gibi mümkün oldukça en fazla 1 tane.ama zararıda olsa vermezler aslında.
bende öyle canim ultra gest iciyorum.1 hafta daha icecegim ondan sonra yok.drum söyledi.sen daha ne kadar süre iceceksin.evet önleyici kullanıyorum canım progestan içiyorum qündüz 2 qece 2 olmak üzere 4 kapsül..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?