Kızlar bide bu var ben iş çıkışı metrocitye gidip bi daginin mağazasına bakayım diyorum
2 side çok güzel marka olsun diyosan o ayrı ama bakınca bu fiyata bide sabahlığını veriyolar.iyice bakmak lazım bnce.
haklısın canım benim marka takıntım yok ama beden problemim var o yüzden ben kendime göresini zaten bulmakta zorlanıyorum. Gidip bi bakıcam bana olurmu diye. Marka olmayanlarda ya büyük bedeb yok yada olanlar çok çirkin maalesef
yok kıs gecelik almadım
kız ben gecelıkde aldın sandım onu sordm dıgerlerını bılyrm gulegule kullan seker
dimii sürekli uykun oluyordu, hasta gibi oluyordun, mide bulantısı yapıyordu
ben bir de bundan günde 4 tane kullanıyordum
aa cok güsel şeyler var kıs hamileler için..
burdan bana hangısını alıyosun cnmmmm madem ısrar ettın mavı olanı alabılırsınnn:)
yok kıs gecelik almadım
araştırma aşamasındayım sempatiksalakcinni
heheh tamam sen arastır bize özasfa alcakmıs ona solerız hangısını begendıgımızı
BENİM YAPTIKLARIMI ŞİMCİK SEN BANAMI YAPIYOSUN
UYANIKKKKKKK SENİİİİİİİdelikafaduldendelikafadulden
aaa tamamm yaşasıınn sempatiksalakcinni
heheh tamam sen arastır bize özasfa alcakmıs ona solerız hangısını begendıgımızı
haklısın canım benim marka takıntım yok ama beden problemim var o yüzden ben kendime göresini zaten bulmakta zorlanıyorum. Gidip bi bakıcam bana olurmu diye. Marka olmayanlarda ya büyük bedeb yok yada olanlar çok çirkin maalesef
cnm bak o zaman en iyisi eminönü yeşildirek belki biliyosundur pijama gecelik çoğunun merkezi orası hem çok mağaza hem çok çeşit var.mutlaka bulursun.perakende satanda var ama toptancılarda biraz ısrar edince veriyo. hatta biz geçen sene almıştık adam toptancıyız mağazamız blmem nerde oraya gidin dedi ama bnm kayınvalidemin üstün ikna gücü sonunda dayanamadı.kaydirigubbakcemile3
Tamam canım saol içim rahatladı.Aynısını yaptılar banada.Uygulama aynı yani tamamen.Koruparkta boynere bakmayı ıhmal etme canım.Senın ıstediğin tarzı anladım canım.benımde aynı dert var gecelık konusunda başımda.Orda takım olarak 60 fılandı sanırım.Ben pembe bakmıştım hatırlıyorum ama ozamn daha çok yenıydım hamıleleıkte.
ıyy o iğrenç ilacı bende kullandım. mahvetti beni , gözümü açamadım 1 ay .
ölecem karın ağrısından .gaz var karnımda lanet olası çıkmadı kıvrandırıyor beni
ayaklarımı üşüttüm sanırsam
TAMAM SEN BANA AL FOTO MAK.MI BENDE SANA GECELİKKKKK ALİMMMMM
NASILLLLLLLLLLLLLLlaelaelaelaelaehihoyyyt
bişey yaptgm yok sen öle dedın gıbı geldı banaaaaaaa öle adres vermlr falan ıstanbulda falan demeler neyse mavı olan gusel ama bıde hastane etrlıgıde al banaaaaaa tammmı yeewrrrummm
tamam hala foto makınası aldırck bırını aryrm ortak olcz o konu ayrıııı hemen bahanelr bulmylm yewwrumm sen bıkere dedın bu katalogta gusel var falan bakn gıbsndn
kızz cok sırınmıs buuu
seninde gözün açıldı yuvvvvvv benlen ortak olinceeeeeeeee
akannehir
saat 1 falandı herhalde sempatiksalakcinni
hatta hamile donunun linkini attım ya
meloş sen hangi bebek arabasını alacaktın ??? sanki aynı bebek arabasını alacaktık gibi hatırlıyorum sen bi link atmıştın en ucuzu burda diye ama çok oluyor hala duruyosa atsana birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?