2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dimii sürekli uykun oluyordu, hasta gibi oluyordun, mide bulantısı yapıyordu

ben bir de bundan günde 4 tane kullanıyordum

oyyy doktor bana 3 kere demişti de ben 2 kere alıyordum duysa keser beni sempatiksalakcinni
gazozuma ilaç katılmış gibiydim o ara valla :roflol:

ölecem karın ağrısından .gaz var karnımda lanet olası çıkmadı kıvrandırıyor beni
ayaklarımı üşüttüm sanırsam

BENİM YAPTIKLARIMI ŞİMCİK SEN BANAMI YAPIYOSUN
UYANIKKKKKKK SENİİİİİİİdelikafaduldendelikafadulden

bişey yaptgm yok sen öle dedın gıbı geldı banaaaaaaa öle adres vermlr falan ıstanbulda falan demeler neyse mavı olan gusel ama bıde hastane etrlıgıde al banaaaaaa tammmı yeewrrrummm

bakayım oraya da canım geçenlede kelebek gununde gıttım herşey bıtmıştı bu sefer ay sonuna kalmayım bakayım.

ıyy o iğrenç ilacı bende kullandım. mahvetti beni , gözümü açamadım 1 ay .

ben 2 ay kullandım progestan, bide 1 ay önce kullandım 2 hafta bende heç bişey yapmadı. başım bıle dönmedı. demek bunyem bu ılaca dayanıklı benım.
doktor bıle dedı fena olursun ama ben olmadım. sahtesını mı sattı acaba bana eczane. kaydirigubbakcemile3

ölecem karın ağrısından .gaz var karnımda lanet olası çıkmadı kıvrandırıyor beni
ayaklarımı üşüttüm sanırsam

geçenlerde arkadaşlar geldı gece 2 ye kadar oturdular gaz çıkartamadım sabaha kadar kıvrandım bende. eşim sırtımı ovdu belımı ovdu çıkmadı. surundum resmen. gaza dıkkat yawrım.

TAMAM SEN BANA AL FOTO MAK.MI BENDE SANA GECELİKKKKK ALİMMMMM
NASILLLLLLLLLLLLLLlaelaelaelaelaehihoyyyt

tamam hala foto makınası aldırck bırını aryrm ortak olcz o konu ayrıııı hemen bahanelr bulmylm yewwrumm sen bıkere dedın bu katalogta gusel var falan bakn gıbsndn

bişey yaptgm yok sen öle dedın gıbı geldı banaaaaaaa öle adres vermlr falan ıstanbulda falan demeler neyse mavı olan gusel ama bıde hastane etrlıgıde al banaaaaaa tammmı yeewrrrummm

NE ALAKAAAAAAAAAA ANNAMADIMMMMMMMMM İSTANBUL DEDİM DEEEE
BENLE NE ALAKASI VAR ŞİMCİKKKKbilmiyorumkismile

tamam hala foto makınası aldırck bırını aryrm ortak olcz o konu ayrıııı hemen bahanelr bulmylm yewwrumm sen bıkere dedın bu katalogta gusel var falan bakn gıbsndn

seninde gözün açıldı yuvvvvvv benlen ortak olinceeeeeeeee

seninde gözün açıldı yuvvvvvv benlen ortak olinceeeeeeeee

kız ben kayserılıyım zaten acıktı ama senın gıbı alenııı yapmyrum böle işlerii hem alsan ne olurkiiisempatiksalakcinni

akannehir
saat 1 falandı herhalde sempatiksalakcinni
hatta hamile donunun linkini attım ya

Hormonlar işte naapcan -tatlicadiarzu-

meloş sen hangi bebek arabasını alacaktın ??? sanki aynı bebek arabasını alacaktık gibi hatırlıyorum sen bi link atmıştın en ucuzu burda diye ama çok oluyor hala duruyosa atsana birdaha

Chicco For me istiyordum canım,

Toyiki - CHICCO FOR ME PUSET OCEAN LAC

ama sonra o kadar para vercen ama bazı bebekler oturmak istemiyor,
boşu boşuna almış olcan dediler.
ben de araştırdım aynı özelliklere sahip birkaç ürün daha var
nerdeyse yarı fiyatına, onlardan alırım birini alırım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…